Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Crnokosa
    27. Listopad 2015. 22:51

Nesaah cijelo vrijeme čitam postove i čekam tvoju porukicu....drago mi je za simptome pa makar to bila i glavobolja,preživjet ćeš ti to! Javi nam se obavezno sutra,ja se nadam da će plus biti velik odavde do neba,kako kažu mala djeca!
    Joj baš si me obradovala

darliv
    27. Listopad 2015. 22:53

Jedva čekam vaše rezultate sutra Nessah i Crnokosa... Laka vam noć svima 

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Schinin
    27. Listopad 2015. 23:26

Hvala cure na dobrodoslici 
    citam vas tek nekoliko dana i vec ste mi prirasle srcu da se i ja radujem svakom plusicu  
    Crnokosa i Nessah, zelim vam od sveg srca da konacna potvrda dodje! A sto se tice molitve: Ti vjerujes, zar ne? ako nista, smiri Te, rjesi Te unutarnje blokade,  tako da pogoduje zacecu. I meni je bas super da si isla tamo, ja kad kazem da u crkvi nadjem mir, gledaju me najmanje kao da sam iz druge dimenzije  
    vecka drzim sve fige i moguce i nemoguce da uspije! divim Ti se na strpljenju!!!!

a vama i svim ostalim trudilicama i trudnicama zelim ugodnu noc 

Nessah
    28. Listopad 2015. 00:02

Crnokosa ❤️
    Bit ce sve u najboljem redu! Bog vidi nasa srca i u toplini naseg doma i u intimi nasih misli. Netko odlazi na mjesta gdje misli da ce pronaci mir i to je sasvim uredu jer nismo svi isti. Ja citam Bibliju i to ti je jedino sto ti mogu savjetovati jer vidim da volis citati. I ja volim citati no Biblija mi je redovno stivo za sve moje probleme. To je moj mir. U njoj ces naci sve odgovore👍🏼😉 Samo budi hrabra i misli pozitivno! Ovo vrijedi za sve trudilice, ne samo za tebe jer velika je moc u onome sto pise u Pismu samo treba razumjeti srcem ono sto nam je Bog dao da saznamo kroz Bibliju.
    Trudilice koje odbrojavaju za testiranja, nadam se da ste stale u red jer Crnokosa i ja smo pokrenule lavinu nasih zeljenih pluseka… Samo jos da ja svog potvrdim i krecemo dalje po pluseke kod vas… 
     Puse od vase Nessah do ujutro 💋❤️

zabica25
    28. Listopad 2015. 07:30

Dobro jutro svima želim...
    Crnokosa, očekujem lijepe vijesti za ovaj dan 
    Ja pijem folnu od Nathural Weltha, 55 kn košta u ljekrani, 100 tabletica...uskoro će mi proći 3 mjeseca kako pijem...od čaja od vrkute sam odustala jer ništa ne pomaže. Barem ne meni.
    Planiram i ja u Međugorje čim se zaposlim budući da uskoro ističe Ugovor i selim se na burzu 
    Možda je to baš pravi razlog za porodiljni...haha
    Od novosti, već treći dana užasna glavobolja, trbuh rastura, sise i dalje bolne, ali nisu mi bradavice tamne...i stalno moram na wc....možda je neka prehlada, a možda je mala mrvica :)
    Kičma me tak boli da me muž svaku večer masira da lakše zaspim...u trbuhu kao da nešto titra...hmmm...moguće da je to to?
    Vidim da su nam se pridružile nove trudilice... DOBROODOŠLE 

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

• orhideja
    28. Listopad 2015. 07:41

Jutro svima...test negativan. Cekam znaci vjesticu. Pisem kasnije...

Minions
    28. Listopad 2015. 07:45

Jutro! 😊 dobro došle nove trudilice, želim vam od sveg srca da što prije ugledate željeni plusić! A curke koje ste u išćekivanju želim da izdržite i da ugledate plusić, mislim na vas!😘 ja začas krećem na posao,al čitam vas kad dođem doma. Crnokosa i Nessah išćekujem novosti uz vas, 😘

• orhideja
    28. Listopad 2015. 08:12

Jedno pitanje. Ostavila sam test na polici. Kad gledam odozgo na test pri svketlosti vidi se ona linija koja pokazuje trudnocu al kao prozirna. Cim sam ga iradila primjetila sam to al mi prije djeluje kao da se vidi gdje fabricki postavljeno da ocitava m. Sta mislite. Jel se kod vas to vidi kad uradite negativan test?

Ivyp
    28. Listopad 2015. 08:26

Jel ta linija blago roze boje?

orhideja
    28. Listopad 2015. 08:30

Ivyp

Jel ta linija blago roze boje?

Nije draga moja...da je roze ne bi ja mogla tipkati hahaaha
    Ma samo kontam da se na svjetlosti vidi gdje je fabricki postavljeno za ocitavanje trudnoce.

https://lt1f.lilypie.com/iH35p2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI