Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Minions
    28. Listopad 2015. 07:45

Jutro! 😊 dobro došle nove trudilice, želim vam od sveg srca da što prije ugledate željeni plusić! A curke koje ste u išćekivanju želim da izdržite i da ugledate plusić, mislim na vas!😘 ja začas krećem na posao,al čitam vas kad dođem doma. Crnokosa i Nessah išćekujem novosti uz vas, 😘

• orhideja
    28. Listopad 2015. 08:12

Jedno pitanje. Ostavila sam test na polici. Kad gledam odozgo na test pri svketlosti vidi se ona linija koja pokazuje trudnocu al kao prozirna. Cim sam ga iradila primjetila sam to al mi prije djeluje kao da se vidi gdje fabricki postavljeno da ocitava m. Sta mislite. Jel se kod vas to vidi kad uradite negativan test?

Ivyp
    28. Listopad 2015. 08:26

Jel ta linija blago roze boje?

https://lt1f.lilypie.com/iH35p2.png

Ivyp
    28. Listopad 2015. 08:34

Da, znam o cem pricas.. :( cesto mi je ta linija bila uzaludan konac spasa... 
    Al po tvojoj povisenoj bazalnoj M jos nebi trebala stic.. Pa ponovi test za dva dana :** jos ima nade

https://lt1f.lilypie.com/iH35p2.png

Veja
    28. Listopad 2015. 08:44

Lista za NE dobit:

Nessah 24.10.
    Orhideja 27.10.
    Pticica 29.10.
    Ivyp 30.10.
    Miska-r 02.11.
    Zabica25 03.11.
    MajaSocka 09.11
    Paula5 12.11
    Miska 24.11.

Veja
    28. Listopad 2015. 08:57

Orhideja, Ivy,Schinin hvala vam, nadam se uspjehu ovaj mjesec.
    Vidila sam pišete o folnoj, meni je doktorica propisala Folacin, trebam ih podignuti i početi piti
    Orhideja, ako je bazalna i dalje povišena neće još stići M, možda je bila O kasnije pa je još rano za testić držim fige da bude plusić ko kuća

Crnokosa, Nessah, čekam vijesti

Tina,
    što kaže beta?

Veja
    28. Listopad 2015. 09:15

Orhideja, to je još dosta visoka temp, meni se inače poslije O kreće 36,7 -36,8. Tako da ima još nade

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.