Darliv hvala ti na savjetu od malena se hranim zdravo, možda zbog toga mi nije doktorica dala folnu u prvoj trudnoći. Jel mi možete neku preporučiti da si uzmem? Ja sam vječni optimist kako moji kažu tako da se sad samo moram opustiti i eto plusa brzo hehe
Darliv hvala ti na savjetuod malena se hranim zdravo, možda zbog toga mi nije doktorica dala folnu u prvoj trudnoći. Jel mi možete neku preporučiti da si uzmem? Ja sam vječni optimist kako moji kažu tako da se sad samo moram opustiti i eto plusa brzo hehe
Koristila sam od Solgara Folacin, ali nemam baš iskustva s proizvođačima suplemenata pa ne mogu nešto provjereno preporučiti, možda ostale djevojke znaju malo više o tome..
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

E da dodam jos jedan simptom koji mi tek sad upada u oci.. par dana bi na sve plakala 😂
Pozdrav svim novim curama :*
Crnokosa se nista ne javlja vec sam nestrpljiva
Meni je danas 25.dc i bazalna je lagano palA tako da ocekujem M.
:((
Pozdrav svim novim curama :*
Crnokosa se nista ne javlja vec sam nestrpljiva
Meni je danas 25.dc i bazalna je lagano palA tako da ocekujem M.
:((
I ja cekam crnokosu sa lijepim vijestima.
Kako to sa bazalnom ide. Mislim iscitavala sam al me zanima jel znam za vjesticu kad ujutro padne temp ili to ide postepeno par dana prije. Ja sam juce i jutros mjerila temp. 37 pa i 37.1 bilo od juce ujutro.
https://lt1f.lilypie.com/iH35p2.png
Hej drage moje trudilice!
Aaaa Majice hvala ti sto mislis na mene...
Kod mene bas nista novo.. pokrili smo samo nedjelju i do vikenda nista, a mislim da je O danas ili sutra. Tako da opet nema velike nade..
Citam ja skoro svaki dan, ali zadnjih tjedana stalno neke obaveze pa slabo pisem..
Majo ne znam tko je danas pitao za lh trakice s ebay-a, 10,20... mislim da je to osjetljivost na lh.. ali ja na to nisam gledala.. uvijek ih imam barem 30-tak. Osobno su mi najbolje one sa roza vrhom, to smo se vec slozile jel ... Uglavnom cure ne kupujte u ljekarni, za te novce (cca 10 kn) dobijete 5 kom, a ja narucim za 75 kn 60 lh + 30 hcg. Tako da....zaista je bacanje novca..
Pozdravljam nase nove trudilice...
Uh, koliko sam novih vec otpratila na pdf trudnoca..
I od srca mi je drago za svaku.. Nekoj treba krace, nekoj duze.. Otici cemo i mi..
Pusa mojim starim trudilicama i naravno nasim trudnicama...
I naravno nasoj Luki, koja ce uskoro u trudilice...
Prebacim sad na rtl, sve trudnice.... prekrasne su... koje slatke brige imaju...
Ja sam pitala za trakice 😉 posto nisam imala stvarno pojma da to postoji 😂😂 a s obzirom da Mi je neredovita htjela bi Sa Tim probati. Narucila sam danas od 20 ml. Ali netko je tu napisao da se radi o komadima . A kako da to odredim onda, znaš li? Tražila sam upute za to ali nema bas na netu o tome 😩😝
Ispravak netocnog navoda.. 5 kom u ljekarni cca 100, a ne 10 kn.. bilo bi super da je 10..
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji