Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Paula5
    27. Listopad 2015. 17:43

Hej drage moje trudilice!
    Aaaa Majice hvala ti sto mislis na mene...
    Kod mene bas nista novo.. pokrili smo samo nedjelju i do vikenda nista, a mislim da je O danas ili sutra. Tako da opet nema velike nade..
    Citam ja skoro svaki dan, ali zadnjih tjedana stalno neke obaveze pa slabo pisem..
    Majo ne znam tko je danas pitao za lh trakice s ebay-a, 10,20... mislim da je to osjetljivost na lh.. ali ja na to nisam gledala.. uvijek ih imam barem 30-tak. Osobno su mi najbolje one sa roza vrhom, to smo se vec slozile jel ... Uglavnom cure ne kupujte u ljekarni, za te novce (cca 10 kn) dobijete 5 kom, a ja narucim za 75 kn 60 lh + 30 hcg. Tako da....zaista je bacanje novca..

Pozdravljam nase nove trudilice...
    Uh, koliko sam novih vec otpratila na pdf trudnoca..
    I od srca mi je drago za svaku.. Nekoj treba krace, nekoj duze.. Otici cemo i mi..
    Pusa mojim starim trudilicama i naravno nasim trudnicama... 
    I naravno nasoj Luki, koja ce uskoro u trudilice... 

Prebacim sad na rtl, sve trudnice.... prekrasne su... koje slatke brige imaju...

Paula5
    27. Listopad 2015. 17:47

Ispravak netocnog navoda.. 5 kom u ljekarni cca 100, a ne 10 kn.. bilo bi super da je 10..

Paula5
    27. Listopad 2015. 18:38

Kika zao mi je sto si izgubila svog andela... Mozda ovo glupo zvuci, ali bar znas da mozete uskoro ocekivati svoju bebicu. Stvarno ne razumojem vecinu doktora.. Zna se da su neke bakterije uzrok pobacaja, i nakon sto se to desi oni ne rade briseve??? Pa sta ih to kosta? Draga, imas pravo traziti briseve, sigurna sam da mora to napraviti, samo moras zauzeti stav! Mi se tu medusobno savjetujemo i razmjenjujemo iskustva, pa nas preveslaju. Sta tek onim neupucenim zenama, curamarade.. uh!!
    Folna ti nikako nece naskoditi, kupis u slobodnoj prodaji. Osobno pijem prenatal od nathural weltha.. sadrzi sve vitamine "za trudnice i sve koje to planiraju". Ponekad preskocim, ali popijem cca 5 tjedno.

Paula5
    27. Listopad 2015. 18:44

Stvarno se ispricavam... bolje da ne pisem kad samo preletim.. Skuzila sam da ti nisu htjeli napraviti briseve..
    Ali nekima, npr. meni nije htio, pa ja nabrijana na to odmah grizem...

Schinin
    27. Listopad 2015. 18:53

Hallo moje drage cure, da vam se i ja pridruzim 

kao prvo jedan veliki kompliment za vas sve  bas mi je gust citati vas 

nakon podosta razmisljanja i price, pala je odluka da se pridruzim trudilicama.... us cetvrtak pijem zadnju od anti-baby pilula, to jutro imam i termin kod gin (kontrolirati sve moguce i nemoguce , prije svega stitnjacu, to znam da nije bas u redu), pa ako ona da zeleno svjetlo..... vidjecemo sta bude....
    Zbog mog posla imam paniku pomisliti na mogucu trudnocu, ali citajuci vas sam se uspjela nekako smiriti i sta da kazem, idemo pokusati 

Schinin
    27. Listopad 2015. 18:54

I naravno: cestitke od  na plusevima 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.