Kruskica78, dobro došla i od mene
Ancica, ovo tvoje mi mirisi na dobro…lijep simptomic ..Ja ti isto ne mogu spavati. Budna ja od pola 7, a na spavanje navečer vec u 9.
I meni je nekako metalno, ali mislim da ništa od toga. Bazalnu sam danas mjerila, 36,9. 27 dc.
Dobila sam jučer herpes na usni. Ima li netko s time iskustva?
Ima li koja nova trudnica?
Uh ti si jos dobra. ja sam od 4 budna
malo me mučnine zezaju, a taj okus nikud iz usta
ja ti s herpesom nemam nikakva iskustva jer meni izađe samo kad sam pod velikim stresom

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Jutroooo...ancica to dobro zvuci, kupuj test 😁
Zabice..to sa herpesim nisam do sam imala priliku cuti al u svakom slucaju herpes nastaje kada dodje do pada imuniteta koliko ja znam 😂 a mozda onda je i reakcija na trudnocu.
Ja sam jutros ustala i stisnutih nogu do wc otisla, mislila sam da je procirilo al nije. Imam tup bol koji udara i dno ledja i kao da me tjera na ovavljanje velike nuzde. Popi casu toplu vode i na tren mi dodje muka...inace sam dobro. Pocela sam neke gluposti da sanjam.
Jutroooo…ancica to dobro zvuci, kupuj test 😁
Zabice..to sa herpesim nisam do sam imala priliku cuti al u svakom slucaju herpes nastaje kada dodje do pada imuniteta koliko ja znam 😂 a mozda onda je i reakcija na trudnocu.
Ja sam jutros ustala i stisnutih nogu do wc otisla, mislila sam da je procirilo al nije. Imam tup bol koji udara i dno ledja i kao da me tjera na ovavljanje velike nuzde. Popi casu toplu vode i na tren mi dodje muka…inace sam dobro. Pocela sam neke gluposti da sanjam.
Tak je i meni bilo..kad god bi osjetila da curi ja trk na wc kad ono nista a bolovi su tak i mene mučili

Tina2323 bas mi je zao sto to sve prolazis al znJ da u svemu losem ima neceg dobrog.
Kada sam ja imala spntani shvatila sam, da me Bog sacuvao mozda teske odluke. Sta nedaj Boze da je ta beba bila bolesna....sledeci put ce aBd sve biti u redu i ti ces moci da uzivas u svojoj mrvici.
Drage moje buduće mame,
upravo sam se registrirala na ovaj forum i čitam vaša iskustva. Ja i MM se trudimo dobiti bebu već više od dana ali ne ide, pa ne ide...nalazi su svi u redu. Čitajući milijun foruma o začeću i trudnoći uvijek se sve svede na to da je stres glavni negativac u cijeloj priči.
Jednostavno je reći, a vrlo teško živjeti bez stresa i negativnih misli (što ako....)ja sam ovaj mjesec odlučila misliti samo na sebe....idem na trčanje...potpuno izbacila kofein...posvetit se pravilnoj prehrani....okružit ću se najboljim frendicama...samo pozitivna vibra....i uživati sa svojim mužem...pa možda to upali....jer što više razmišljam o tome zašto opet nisam ostala trudna sve me više izluđiva i sve sam nervoznija. Svaki mjesec si umislim da imam sve simptome trudnoće kad ono vještica za dobro jutro i opet razočaranje. Nadam se da ćete biti uz mene sa svojim savjetima ...želim nam svima što prije velike plusiće
P.S.
post baš nema veze sa temom ali moram malo olakšati dušu.....
Drage moje buduće mame,
upravo sam se registrirala na ovaj forum i čitam vaša iskustva. Ja i MM se trudimo dobiti bebu već više od dana ali ne ide, pa ne ide…nalazi su svi u redu. Čitajući milijun foruma o začeću i trudnoći uvijek se sve svede na to da je stres glavni negativac u cijeloj priči.
Jednostavno je reći, a vrlo teško živjeti bez stresa i negativnih misli (što ako….)ja sam ovaj mjesec odlučila misliti samo na sebe….idem na trčanje…potpuno izbacila kofein…posvetit se pravilnoj prehrani….okružit ću se najboljim frendicama…samo pozitivna vibra….i uživati sa svojim mužem…pa možda to upali….jer što više razmišljam o tome zašto opet nisam ostala trudna sve me više izluđiva i sve sam nervoznija. Svaki mjesec si umislim da imam sve simptome trudnoće kad ono vještica za dobro jutro i opet razočaranje. Nadam se da ćete biti uz mene sa svojim savjetima …želim nam svima što prije velike plusiće
P.S.
post baš nema veze sa temom ali moram malo olakšati dušu…..
Dobro nam dosla i ubrzo ti se zelja ostvarila. Ma slobodno pisi, olaksaj dusu i plan ti je ekstra. Kolega mog muza mu je pricao...nisu dugo godina mogli imati djecu i neko od dr im rekao da uzmu vikend, odu gdje sami i opiste se. Oni otisli negdje u vikendicu neku u prirodi i zena ostala trudna. Ustvari to joj je druga trudnoca bila pa nisu dugo mogli dobit to drugo dijete.
Dobrodosla 😉 i ja sam isto nova, i potpisujem sve Sto si napisala. U Petak Mi zavrsava M i bacamo Se u akciju. Dali koristis lh trakice?
Ja se okupala, da malo dodjem sebii. Prestao me stomak boliti i napravim supu...jela malo i samo me ibuze neka vrucina i muka mi dodje al sad je bolje.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji