Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Crnokosa
    26. Listopad 2015. 19:27

Dakle drage moje...jutros sam opet radila test i opet se ista sjena sjene vidjela,doduše meni se činilo da je malo tamnija,ali tko će ga znati! Zvala sam gin.i on mi je rekao koliko god da je blijeda,ako se vidi....trudna sam! Ali odmah me je i spustio na zemlju...rekao mi je da mogu vaditi betu sutra pa za dva dana da vidi dali dobro napreduje,ali da mi to nije nikakva garancija i da moram pričekati da bude 6 tj.da može napraviti ultrazvuk,a do tada sam opet na duphastonima!Naravno da je spomenuo biokemijske trudnoće pa sreća da sam i prije bila informirana!Znači sutra i dem vaditi betu pa ćemo vidjeti šta dalje!
    Nesaah tako imaš lijepe poruke...da mi je žao što se ne znamo...bila bi super prijateljica!
    Ne znam šta bih ti rekla kako se osjećam,znam da sam trudna,osjećam se drugačije,ali me strah da nešto krene po zlu...jednostavno nemogu da vjerujem da sam toliko sreće imala! Suprug sve zna,morala sam mu reći...iako sam ja uvijek očekivala da ću napraviti test i reći mu da će biti tata...nisam ni sanjala da je to tako komplicirano! Znači sad do tamo nekog 20.11.moram biti strpljiva,paziti se a da nitko ništa ne skuži i još šutiti....to mi je najgore od svega! Ali ako se ipak plod ne zadrži,ne želim da to drugi znaju,ne želim još i te poglede na sebi!Sve je to tako teško,ali izdržat ću ja to!I kao što sam već jednom rekla sad barem znam da mogu ostati trudna,to je veliki pomak!Tebi se divim na strpljivosti i nadam se da ćeš i ti ugledati svoj plusić!Ali eto meni je gin.reko da radim odmah test ako ne procurim,a i pijem lijekove za štitnjaču pa je bolje da što prije obavim kontrolu!

Novim curama želim dobrodošlicu,a ostalima....znate već imam sve pohvale za vas i jedva čekam da se zajedno radujemo!

Mallla
    26. Listopad 2015. 19:28

Miska jos bolje ako do tada bude vec obznanjena T :) e to ce onda bit slavlje!

Orhideja hahaha bas si me dobro nasmijala s tim plusem na vagi!  Stize zima, stizu kila!

url=https://lilypie.com]

Crnokosa
    26. Listopad 2015. 19:35

Kruškica znam kako ti je,mi smo 3 godine pokušavali i sve je bilo ok! I ja sam milion puta pomislila daj Bože da nešto nije,nešto što se može popraviti pa idemo dalje,bilo mi je bitno samo da znam da možemo imati djecu...kad god to bilo! Ali eto Bog ima druge planove...tako da samo budi strpljiva i imaj vjere!
    Što se tiče mojih simptoma,i dalje me probada povremeno u trbuhu,a cicke da ne spominjem,neka od vas je spomenula da ju posebno bole sa strane...tako je i meni...ne znam jel gore kad imam grudnjak ili kad ga skinem!I ja sam skužila da više vode pijem,a samim time češće i na wc idem i nekako sam češće gladna!

Kruskica78
    26. Listopad 2015. 19:54

Ajme Crnokosa znas da sam bas cekala da se javis sa novostima hihi 😊 da ti i ja cestitam 😊😊 potpuno se slazem sa svime sto si rekla...i treba biti strpljiv, sve se na kraju poslozi..nekome prije a nekome kasnije 😉

Obama2009
    26. Listopad 2015. 20:55

Koliko Mi je nekako lakse Kad citam vase postove.nekako Se nalazim u svemu tome 😌😌Ali bas  sam malo ljubomorna na cure Sa plusicima😝
    Meni nikako da se zaljepi 😂😂
    M zavrsava u petak i bacam Se opet na posao. Najgore Mi Sto Se svaki put razocaram.
    Iskreno, prvi put cujem od vas tu za Te trakice. Bas Cu ih isprobati. Ja se nadam da ce Mi biti od neke koristi. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.