Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kruskica78
    26. Listopad 2015. 21:10

Crnokosa, ma nisiii 😊 Stalno nam se tako nesto mota po glavi, jel ovo znak, jel tako treba biti..pa se pipkamo, citamo o svim mogucim promjenama..al to je zbog toga jer to toliko zelimo 😊 Da je znati kako se opustiti 😖 
    Obama2009, ma bit ce i nama, vidit ces..mora..ili na ovaj ili na onaj nacin hihi 😊 Cak sam i ja narucila lh trakice, 50 kom, pa nek se nadje hihi 😊

Mallla
    26. Listopad 2015. 21:30

Crnokosa super, super sto je crtica tu. Svi smo uz tebe I bit ce sve u redu. Price kao tvoja uljevaju vjeru I nadu nAMA drugima.

Obama najranije sto su mi dosle bili je 10 dana.. a najdulje 20, pa sad kako potrefi!

url=https://lilypie.com]

ancicaa27
    27. Listopad 2015. 05:53

Jutro drage moje  evo kod mene još koji simptomić  metalni okus u ustima   uz to me muči i nesanica sad sam već jako nestrpljiva i najradije bi potrčala u ljekarnu po test 

zabica25
    27. Listopad 2015. 06:58

Kruskica78, dobro došla i od mene 

Ancica, ovo tvoje mi mirisi na dobro…lijep simptomic ..Ja ti isto ne mogu spavati. Budna ja od pola 7, a na spavanje navečer vec u 9. 
    I meni je nekako metalno, ali mislim da ništa od toga. Bazalnu sam danas mjerila, 36,9. 27 dc.

Dobila sam jučer herpes na usni. Ima li netko s time iskustva? 
    Ima li koja nova trudnica? 

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

• orhideja
    27. Listopad 2015. 08:08

Jutroooo...ancica to dobro zvuci, kupuj test 😁
    Zabice..to sa herpesim nisam do sam imala priliku cuti al u svakom slucaju herpes nastaje kada dodje do pada imuniteta koliko ja znam 😂  a mozda onda je i reakcija na trudnocu.
    Ja sam jutros ustala i stisnutih nogu do wc otisla, mislila sam da je procirilo al nije. Imam tup bol koji udara i dno ledja i kao da me tjera na ovavljanje velike nuzde. Popi casu toplu vode i na tren mi dodje muka...inace sam dobro. Pocela sam neke gluposti da sanjam.

• orhideja
    27. Listopad 2015. 09:02

Tina2323 bas mi je zao sto to sve prolazis al znJ da u svemu losem ima neceg dobrog. 
    Kada sam ja imala spntani shvatila sam, da me Bog sacuvao mozda teske odluke. Sta nedaj Boze da je ta beba bila bolesna....sledeci put ce aBd sve biti u redu i ti ces moci da uzivas u svojoj mrvici.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.