Ajme Crnokosa znas da sam bas cekala da se javis sa novostima hihi 😊 da ti i ja cestitam 😊😊 potpuno se slazem sa svime sto si rekla...i treba biti strpljiv, sve se na kraju poslozi..nekome prije a nekome kasnije 😉
Ajme Crnokosa znas da sam bas cekala da se javis sa novostima hihi 😊 da ti i ja cestitam 😊😊 potpuno se slazem sa svime sto si rekla…i treba biti strpljiv, sve se na kraju poslozi..nekome prije a nekome kasnije 😉
Da,pa eto ja se nadam da se meni ovaj puta posložilo...a nadam se da će i tebi ubrzo!
Koliko Mi je nekako lakse Kad citam vase postove.nekako Se nalazim u svemu tome 😌😌Ali bas sam malo ljubomorna na cure Sa plusicima😝
Meni nikako da se zaljepi 😂😂
M zavrsava u petak i bacam Se opet na posao. Najgore Mi Sto Se svaki put razocaram.
Iskreno, prvi put cujem od vas tu za Te trakice. Bas Cu ih isprobati. Ja se nadam da ce Mi biti od neke koristi.
Koliko Mi je nekako lakse Kad citam vase postove.nekako Se nalazim u svemu tome 😌😌Ali bas sam malo ljubomorna na cure Sa plusicima😝Meni nikako da se zaljepi 😂😂M zavrsava u petak i bacam Se opet na posao. Najgore Mi Sto Se svaki put razocaram.Iskreno, prvi put cujem od vas tu za Te trakice. Bas Cu ih isprobati. Ja se nadam da ce Mi biti od neke koristi.
Znam da glupo zvuci ono da se opustis...al vjeruj mi, iz iskustva...nakon spontanog sam cak mislila sa necu moci inat djecu...8 mheseci se bukvalno izludjivala tom idejom. Kad sam se toliko umorila da jednostavno sam prestala racunati, mjeriti i planirati odnose tad sam ostala trudna. Procitala sam jednom...djeca se ne prave planski vec se vodi ljubav i iz toga nastaju. Ne tim rijecima al taj smisao je imalo i zaista je tako. Moj muz vozi kamion..dolazi vikendom a prije je svako drugi vikend dolazii. Mi smo bukvalno racunali i ciljali kad da dodje a kad moze vikend ostati raditi....i nije uspjelo. Tek kad smo poceli to prestali, dogodilo se.
Crnokosa, ma nisiii 😊 Stalno nam se tako nesto mota po glavi, jel ovo znak, jel tako treba biti..pa se pipkamo, citamo o svim mogucim promjenama..al to je zbog toga jer to toliko zelimo 😊 Da je znati kako se opustiti 😖
Obama2009, ma bit ce i nama, vidit ces..mora..ili na ovaj ili na onaj nacin hihi 😊 Cak sam i ja narucila lh trakice, 50 kom, pa nek se nadje hihi 😊
Crnokosa super, super sto je crtica tu. Svi smo uz tebe I bit ce sve u redu. Price kao tvoja uljevaju vjeru I nadu nAMA drugima.
Obama najranije sto su mi dosle bili je 10 dana.. a najdulje 20, pa sad kako potrefi!

url=https://lilypie.com]
Jutro drage moje evo kod mene još koji simptomić
metalni okus u ustima
uz to me muči i nesanica
sad sam već jako nestrpljiva i najradije bi potrčala u ljekarnu po test

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji