Crnokosa, ma nisiii 😊 Stalno nam se tako nesto mota po glavi, jel ovo znak, jel tako treba biti..pa se pipkamo, citamo o svim mogucim promjenama..al to je zbog toga jer to toliko zelimo 😊 Da je znati kako se opustiti 😖
Obama2009, ma bit ce i nama, vidit ces..mora..ili na ovaj ili na onaj nacin hihi 😊 Cak sam i ja narucila lh trakice, 50 kom, pa nek se nadje hihi 😊
Crnokosa super, super sto je crtica tu. Svi smo uz tebe I bit ce sve u redu. Price kao tvoja uljevaju vjeru I nadu nAMA drugima.
Obama najranije sto su mi dosle bili je 10 dana.. a najdulje 20, pa sad kako potrefi!
url=https://lilypie.com]
Jutro drage moje evo kod mene još koji simptomić
metalni okus u ustima
uz to me muči i nesanica
sad sam već jako nestrpljiva i najradije bi potrčala u ljekarnu po test
Kruskica78, dobro došla i od mene
Ancica, ovo tvoje mi mirisi na dobro…lijep simptomic ..Ja ti isto ne mogu spavati. Budna ja od pola 7, a na spavanje navečer vec u 9.
I meni je nekako metalno, ali mislim da ništa od toga. Bazalnu sam danas mjerila, 36,9. 27 dc.
Dobila sam jučer herpes na usni. Ima li netko s time iskustva?
Ima li koja nova trudnica?
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Jutroooo...ancica to dobro zvuci, kupuj test 😁
Zabice..to sa herpesim nisam do sam imala priliku cuti al u svakom slucaju herpes nastaje kada dodje do pada imuniteta koliko ja znam 😂 a mozda onda je i reakcija na trudnocu.
Ja sam jutros ustala i stisnutih nogu do wc otisla, mislila sam da je procirilo al nije. Imam tup bol koji udara i dno ledja i kao da me tjera na ovavljanje velike nuzde. Popi casu toplu vode i na tren mi dodje muka...inace sam dobro. Pocela sam neke gluposti da sanjam.
Tina2323 bas mi je zao sto to sve prolazis al znJ da u svemu losem ima neceg dobrog.
Kada sam ja imala spntani shvatila sam, da me Bog sacuvao mozda teske odluke. Sta nedaj Boze da je ta beba bila bolesna....sledeci put ce aBd sve biti u redu i ti ces moci da uzivas u svojoj mrvici.
Sortiraj odgovore
Najstariji