Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Chichita
    27. Listopad 2015. 11:00

mene jako zanima što je sa Crnokosom...čitala sam njezine objave i jako me se dojmila....nadam se da je njezin plusić jako vidljiv....Draga, javi nam se

zabica25
    27. Listopad 2015. 11:24

Chichita, dobro nam došla...kako je lijepo dok nas je puno da razmjenjujemo iskustva...
    Ali naravno, čim prije zamijenile pdf. 
    Stres i prehrana su po meni najutjecajniji negativci zašto ne možemo ostati trudne. Iako se zdravo hranimo, svježe kuham...Bog je taj koji zna razlog, mi smo tu samo da nagađamo

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Chichita
    27. Listopad 2015. 12:35

jedno pitanje...ja do sada nisam pila folnu jer mi nije bila potrebna (reče moj doktor), pošto sam ovisnik o voću i povrću i da samim time unosim dovoljno vitamina u organizam. Ali vidim da je dosta vas uzimalo "na svoju ruku" i bez recepta liječnika. Razmišljam da ju i ja sama kupim i počnem piti. 
    imate savjet što da kupim?

Mallla
    27. Listopad 2015. 12:44

Crnokosa drzimo fige da beta pokaze zdravu T!

Tina drzi se....Boze daj da je ipak sve u redu! Ako nije gledaj na to pozitivno iako je tesko. Znas da mozes bit T...aa Bog ce naci pravo vrijeme.

Chicita dobrodosla! Drzimo ti palceve da je T.

Obama to ti je kolicina 20, 30, 50.....koje god hoces!

Orhideja kako je kod tebe Stanje!

url=https://lilypie.com]

Mallla
    27. Listopad 2015. 12:45

Zabice 
    Paula mislm na tebe, vrati nam se brzo!

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.