Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Crnokosa
    27. Listopad 2015. 22:33

Crnokosa se ne javlja jer vam trenutno nema šta javiti! Jutros sam vadila betu,pošizila sam jer su mi izboli obadvije ruke...ali rezultate ću dobiti tek sutra! Gin.mi je rekao da s nalazima dođem kod njega pa da vidi kolika je beta,ako je pozitivno,opet ju idem vaditi u četvrtak!Malo sam se smirila....i vrtim si svašta nešto po glavi,a znam da ne bih smijela dok ne dobijem potvrdu!Neka je od vas spomenula da joj se stalno plače...ista sam...baš sam si razmišljala ako sve bude u redu kako ću reći roditeljima,i već na samu pomisao mi se plače...znam da imaju već unučad,tj.od sestara djecu,ali ovo je moja beba...joj ma totalno sam cendrava ovih dana!
    Želim svim novim curama dobrodošlicu,ostale što kraće na ovoj temi! I hvala svima što ste uz mene u ovom mom iščekivanju!Žao mi je što još nemam bolje vijest...
    I drage moje ako sve bude u redu,ja znam da je zato zaslužna samo Gospa...ne znam tko od vas vjeruje a tko ne...ja sam prije 2 god.bila u Međugorju,znači nakon god.dana pokušavanja i molila sam se za bebu...taj puta se čudo nije dogodilo,a 2 mj.pos.mama dobije rak! Hvala Bogu sve je dobro prošlo,iako me dotuklo,kao što sam rekla vjerovatno mi se tad i štitnjača aktivirala! Hoću vam reći da sam jedno vrijeme bila razočarana,ali nakon što se mama oporavila shvatila sam da mi je trebo taj put u Međugorje da izdržim to sve,jer Gospa je ta kojoj sam se molila za mamu i mislim si zato nisam ostala trudna,ona je imala druge planove! E sad cure moje,lani sam zakasnila ali ove godine sam išla,taman kad sam trebala procuriti i kasnila mi i tada 2 dana! U putu sam osjetila da sam procurila,bila sam tužna,ali bila sam na Svetom mjestu pa sam se utješila! I tako sam vam ja bez obzira što sam curila i što je bilo hladno  bosa se popela na Veliko,a sutra u jutro i na Gospino brdo!Suprugu nisam ništa rekla jer bi pošizio! Isplakala sam se i našla tamo mir,kod Gospe sam ostavila maminu sliku,kao i moju i suprugovu!Manje od mj.dana poslije moj plusić je tu...iako još ništa nije sigurno! Znam da sam odužila s ovom porukom i ne želim reklamirati Međugorje ili tako nešto,ali mislim da je jako bitna vjera i kad tad molitva će nam biti uslišena!Osim toga svaki dan molim jednu molitvu Gospi sad već ima god.i 5mj. ako koju zanima napisat ću!

Crnokosa
    27. Listopad 2015. 22:39

Prvi puta kad sam išla mislila sam da su tamo svi fratri dobri i da ću mu se baš lijepo izjadati i otvoriti dušu prilikom ispovijedi...izašla sam plačući,jer me izvrijeđo toliko da se nisam ni snašla,a znate zbog čega,zato što sam rekla da smo se prva 4 mj.u braku pazili...kao da sam napravila smrtni grijeh! Rekao je da smo si sami krivi!To me strašno pogodilo! Ovaj puta opet idem,naravno kod drugog i takva kakva jesam opet nisam šutila nego otvorila dušu...i znate šta ...taj fratar je bio toliko ljubazan i drag da sam ga htjela zagrliti....izašla sam plačući ali od sreće,taj čovjek me je toliko utješio da mi je pao kamen sa srca...i sad kad si sve posložim možda je baš to bio Božji znak!

Nessah
    27. Listopad 2015. 22:46

Hellou moje trudilice buduce trudnice i mame 💋💋
    Bit cu brza jer muz odlazi na put pa ga moram spremiti 😁
    Ja sam odradila 3-ci dan kasnjenja. Obilan iscjedak, cicke bole, temp 37.1 jutros idalje i jedan od meni najjacih simptoma iz prve trudnoce se jutros pojavio - migrena. Satrala me od jutros. Nakon migrene muz je rekao :"Ujutro radis test iako nije vrijeme jos." I tako sam si uzela test (2 kom u pakiranju) u ljekarnoj i ujutro cu se vjerovatno radovati i muz ce sretno na put 💪🏼 Javim vam se,cim ispratim dragog,sa rezultatom testa mada sam dosta samouvjerena i nadam se plusu. Ako ne bude plusek onda cu cekati jos koji dan mada po bazalnoj od M nema ni traga ( i neka tako ostane).
    Dobrodosle nove trudilice! Mi pomazemo da ovaj rat sa spermićima i jajašcima dodje do happy enda 😂💪🏼👏🏽
    Ja sam si uzela Folnu od Twin Lab-a prije 2 dana tako da tko god je pitao za folnu moze uzeti isto (65kn u Ljekarnoj). Uz to koristim povremeno Prenatal od Natural Wealth. 
    Ja sam izgubila bebu takodjer u 8-om mjesecu u 7tt. Nakon spontanog sam krvarila 17 dana i nakon krvarenja cekala sam sljedecu M. Dosla je za 25 dana i od tada smo u akciju na bebu No 2! Trebala sam na bris za neke bakterije no izgleda da to necu obavljati ako sam trudna.. A mozda me ginicka i iznenadi pa napravi sve potrebno kad dodjem na potvrdu trudnoce. Vidit cemo.
    Gdje nam je Crnokosa??? Ajd razveseli nas!!! 🎉🎉🎉💋💋
    Ja cu vas razveselit ujutrooo!!! 
    Cujemo se curke!

Ivyp
    27. Listopad 2015. 22:47

https://lt1f.lilypie.com/iH35p2.png

Crnokosa
    27. Listopad 2015. 22:51

Nesaah cijelo vrijeme čitam postove i čekam tvoju porukicu....drago mi je za simptome pa makar to bila i glavobolja,preživjet ćeš ti to! Javi nam se obavezno sutra,ja se nadam da će plus biti velik odavde do neba,kako kažu mala djeca!
    Joj baš si me obradovala

darliv
    27. Listopad 2015. 22:53

Jedva čekam vaše rezultate sutra Nessah i Crnokosa... Laka vam noć svima 

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Schinin
    27. Listopad 2015. 23:26

Hvala cure na dobrodoslici 
    citam vas tek nekoliko dana i vec ste mi prirasle srcu da se i ja radujem svakom plusicu  
    Crnokosa i Nessah, zelim vam od sveg srca da konacna potvrda dodje! A sto se tice molitve: Ti vjerujes, zar ne? ako nista, smiri Te, rjesi Te unutarnje blokade,  tako da pogoduje zacecu. I meni je bas super da si isla tamo, ja kad kazem da u crkvi nadjem mir, gledaju me najmanje kao da sam iz druge dimenzije  
    vecka drzim sve fige i moguce i nemoguce da uspije! divim Ti se na strpljenju!!!!

a vama i svim ostalim trudilicama i trudnicama zelim ugodnu noc 

Nessah
    28. Listopad 2015. 00:02

Crnokosa ❤️
    Bit ce sve u najboljem redu! Bog vidi nasa srca i u toplini naseg doma i u intimi nasih misli. Netko odlazi na mjesta gdje misli da ce pronaci mir i to je sasvim uredu jer nismo svi isti. Ja citam Bibliju i to ti je jedino sto ti mogu savjetovati jer vidim da volis citati. I ja volim citati no Biblija mi je redovno stivo za sve moje probleme. To je moj mir. U njoj ces naci sve odgovore👍🏼😉 Samo budi hrabra i misli pozitivno! Ovo vrijedi za sve trudilice, ne samo za tebe jer velika je moc u onome sto pise u Pismu samo treba razumjeti srcem ono sto nam je Bog dao da saznamo kroz Bibliju.
    Trudilice koje odbrojavaju za testiranja, nadam se da ste stale u red jer Crnokosa i ja smo pokrenule lavinu nasih zeljenih pluseka… Samo jos da ja svog potvrdim i krecemo dalje po pluseke kod vas… 
     Puse od vase Nessah do ujutro 💋❤️

zabica25
    28. Listopad 2015. 07:30

Dobro jutro svima želim...
    Crnokosa, očekujem lijepe vijesti za ovaj dan 
    Ja pijem folnu od Nathural Weltha, 55 kn košta u ljekrani, 100 tabletica...uskoro će mi proći 3 mjeseca kako pijem...od čaja od vrkute sam odustala jer ništa ne pomaže. Barem ne meni.
    Planiram i ja u Međugorje čim se zaposlim budući da uskoro ističe Ugovor i selim se na burzu 
    Možda je to baš pravi razlog za porodiljni...haha
    Od novosti, već treći dana užasna glavobolja, trbuh rastura, sise i dalje bolne, ali nisu mi bradavice tamne...i stalno moram na wc....možda je neka prehlada, a možda je mala mrvica :)
    Kičma me tak boli da me muž svaku večer masira da lakše zaspim...u trbuhu kao da nešto titra...hmmm...moguće da je to to?
    Vidim da su nam se pridružile nove trudilice... DOBROODOŠLE 

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

• orhideja
    28. Listopad 2015. 07:41

Jutro svima...test negativan. Cekam znaci vjesticu. Pisem kasnije...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.