Kika zao mi je sto si izgubila svog andela... Mozda ovo glupo zvuci, ali bar znas da mozete uskoro ocekivati svoju bebicu. Stvarno ne razumojem vecinu doktora.. Zna se da su neke bakterije uzrok pobacaja, i nakon sto se to desi oni ne rade briseve??? Pa sta ih to kosta? Draga, imas pravo traziti briseve, sigurna sam da mora to napraviti, samo moras zauzeti stav! Mi se tu medusobno savjetujemo i razmjenjujemo iskustva, pa nas preveslaju. Sta tek onim neupucenim zenama, curamarade.. uh!!
Folna ti nikako nece naskoditi, kupis u slobodnoj prodaji. Osobno pijem prenatal od nathural weltha.. sadrzi sve vitamine "za trudnice i sve koje to planiraju". Ponekad preskocim, ali popijem cca 5 tjedno.
Kika zao mi je sto si izgubila svog andela… Mozda ovo glupo zvuci, ali bar znas da mozete uskoro ocekivati svoju bebicu. Stvarno ne razumojem vecinu doktora.. Zna se da su neke bakterije uzrok pobacaja, i nakon sto se to desi oni ne rade briseve??? Pa sta ih to kosta? Draga, imas pravo traziti briseve, sigurna sam da mora to napraviti, samo moras zauzeti stav! Mi se tu medusobno savjetujemo i razmjenjujemo iskustva, pa nas preveslaju. Sta tek onim neupucenim zenama, curamarade.. uh!!
Folna ti nikako nece naskoditi, kupis u slobodnoj prodaji. Osobno pijem prenatal od nathural weltha.. sadrzi sve vitamine "za trudnice i sve koje to planiraju". Ponekad preskocim, ali popijem cca 5 tjedno.
A čuješ svako malo sam po doktorima i na nekim tabletama i kada shvatiš da su te u tri godine tablete toliko uništile da počneš samo od njih živiti više ne slušaš što ti doktori govore nego slušaš svoje tijelo i paziš na prehranu koliko možeš Svejedno hvala na razumijevanju
sada samo laganini i opušteno hehe

Stvarno se ispricavam... bolje da ne pisem kad samo preletim.. Skuzila sam da ti nisu htjeli napraviti briseve..
Ali nekima, npr. meni nije htio, pa ja nabrijana na to odmah grizem...
Hallo moje drage cure, da vam se i ja pridruzim
kao prvo jedan veliki kompliment za vas sve bas mi je gust citati vas
nakon podosta razmisljanja i price, pala je odluka da se pridruzim trudilicama.... us cetvrtak pijem zadnju od anti-baby pilula, to jutro imam i termin kod gin (kontrolirati sve moguce i nemoguce , prije svega stitnjacu, to znam da nije bas u redu), pa ako ona da zeleno svjetlo..... vidjecemo sta bude....
Zbog mog posla imam paniku pomisliti na mogucu trudnocu, ali citajuci vas sam se uspjela nekako smiriti i sta da kazem, idemo pokusati

Ej Paula :) moguce da je osjetljivost, nije mi to palo na pamet. I da s rozim vrhom su zakon, mislim da im je osjetljivost 24!
Bas mi je drago da si se javila! Volim ja kad si u blizini, uvjek imas pametne savjete I lijepe rijeci!
Obama vazno da si narucila...postupak je isti za sve lh trakice osjetljivost je samo oce li prije il kasnije detektirat prisutnost lh hormona. Ugl. Sta te god zanima samo pitaj! Vjerujem da ce ti se svidit to koristit!
Dobrodoslica novim curama!
Orhideja svim srcem navijam za +! Tako dobro zvuce simptomi!
Crnokosa? ??
MakaSocka
Hvala ti puno. Svejedno sam ja to narucila. Vom prode M probat Cu Pa es javljam sa novostima. Tipkamo Se jos 🙋🏼💋

url=https://lilypie.com]
Meni vec sat vremena kao da titra nesto na lijevoj strani oko jajnika i strecnu me dva puta...
Meni vec sat vremena kao da titra nesto na lijevoj strani oko jajnika i strecnu me dva puta…
I da dodam...mjerih opet temperaturu 37.2
Ne mjerim bazalnu vec u uhu...jer i to mi je povisena koliko znam.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji