Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Veja
    26. Listopad 2015. 15:32

Lista za NE dobit:

Nessah 24.10.
    Orhideja 27.10.
    Pticica 29.10.
    Ivyp 30.10.
    Zabica25 03.11.
    MajaSocka 09.11.
    Paula5 12.11.
    Miska 24.11.

Miska, ja sam baš neki dan gledala svoj nalaz za štitnjaču  i 3,15 mi je, al doktorica mi nije ništa spominjala da nije uredu, je da je nalaz rađe prije nešto jače od godinu dana

• orhideja
    26. Listopad 2015. 17:25

Ja mjerih sad temperaturu...37.1 jel to normalno??? Nemam bas neko iskustvo sa tim.

Mallla
    26. Listopad 2015. 17:35

Di nam je Nessah,  ona broji dva dana kasnjenja!?
    Orhideja sutra pocinje kasnjenje....bas se veselim nadolazecim plusicima.

To ja onako simptome usput izvucem, prerano je za bilo sta. Fino sam isla biciklirat I napunila se opustajucim osjecajima :)

Kruskica dobrodosla! 

E onda Miska na moj rodjendan ces nam prijavit nedolazak M.

url=https://lilypie.com]

Kruskica78
    26. Listopad 2015. 19:09

Aaaa fala puno na dobrodošlici MajaSocka i miska-r! 
    Mi smo radili sve pretrage i naravno sve u redu..nekako ka da bi vise voljela da nam nesto ne stima pa da znamo da zbog toga ne uspjeva..i da to popravimo.. Al eto, svaki ciklus nova nada! Jos da se moze ne misliti i razmisljati konstantno hihi  Nadam se da cemo sve ubrzo ugledati svoje plusiće 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.