Jutro drage moje,sin mi nocas bio kenjkav pa sam ustajala da ga smirim i opet mi muka doslo.Juutros sam onalo iz znatozelje izmjerila temperaturu al tek nakon sto sam se pribrala i bila je 36.9 Stomak me i dalje pomalo boli i imam osjecaj kao da cu svalog trena dobiti.
Zaboravila sam napisati da mi se samo povraća...inače volim jesti pileće batke, jučer mi se trbuh dizao..nisam mogla..
umorna sam ko mala beba...ono što je zanimljivo, jučer sam išla na spavanje u pola 9, a prekjučer u 9...inače sam budna do pola 11..spavam cijelu noć kao beba osim što moram ići 1-2 puta piškiti i piti vodu jer mi je u ustima dehidracija..ona me kroz čitav dan prati.
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Bok svima :) evo ja sam nova tu zadnju sam M imala 21.9. ciklusi su 32 dana :) 21.10. napravila sam test i bio je negativan :) mozda je bilo i prerano :)
Sad mi kasni 3 dana :) inace je tocna ko svicarski sat od simptoma su mucnine zadnja 2 dana, zgaravica i lagana bol u donjem dijelu trbuha
Nisam mjerila temp..upravo zbog tog sto je test bio neg..prakticki sam tad i odustala ali mi se vratila nada nakon kasnjenja
i ja sam sva nikakva..tak mi se spava..a i zaboravila sam napisat da su mi grudi jako osjetljive i da imam osjecaj da ce eksplodirat ak ih dodirnem haha neznam da li je koja imala mlijecni iscjedak? inace ga pred M nemam, a sad ga ima dosta. bez mirisa je i niti me ne svrbi niti ista cudno :)
Sortiraj odgovore
Najstariji