Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • orhideja
    26. Listopad 2015. 08:47

Jutro drage moje,sin mi nocas bio kenjkav pa sam ustajala da ga smirim i opet mi muka doslo.Juutros sam onalo iz znatozelje izmjerila temperaturu al tek nakon sto sam se pribrala i bila je 36.9 Stomak me i dalje pomalo boli i imam osjecaj kao da cu svalog trena dobiti.

zabica25
    26. Listopad 2015. 10:07

Zaboravila sam napisati da mi se samo povraća...inače volim jesti pileće batke, jučer mi se trbuh dizao..nisam mogla.. 
    umorna sam ko mala beba...ono što je zanimljivo, jučer sam išla na spavanje u pola 9, a prekjučer u 9...inače sam budna do pola 11..spavam cijelu noć kao beba osim što moram ići 1-2 puta piškiti i piti vodu jer mi je u ustima dehidracija..ona me kroz čitav dan prati.

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

ancicaa27
    26. Listopad 2015. 10:21

Bok svima :) evo ja sam nova tu  zadnju sam M imala 21.9. ciklusi su 32 dana :) 21.10. napravila sam test i bio je negativan :) mozda je bilo i prerano :) 
    Sad mi kasni 3 dana :) inace je tocna ko svicarski sat  od simptoma su mucnine zadnja 2 dana, zgaravica i lagana bol u donjem dijelu trbuha 

ancicaa27
    26. Listopad 2015. 11:08

Mislila sam u petak 

ancicaa27
    26. Listopad 2015. 11:17

Nisam mjerila temp..upravo zbog tog sto je test bio neg..prakticki sam tad i odustala ali mi se vratila nada nakon kasnjenja  
    i ja sam sva nikakva..tak mi se spava..a i zaboravila sam napisat da su mi grudi jako osjetljive i da imam osjecaj da ce eksplodirat ak ih dodirnem haha  neznam da li je koja imala mlijecni iscjedak? inace ga pred M nemam, a sad ga ima dosta. bez mirisa je i niti me ne svrbi niti ista cudno :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.