Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    26. Listopad 2015. 12:06

Zabice navijam svim srcem!
    Ancice dobro dosla!

Obama mozes trakice za prvi put cijelI ciklus piskit da vidis kako se ponasaju prije za vrijeme I nakon O. A kasnije je dovoljno od kraja M. Ugl. Kada ti pokaze dvi crtice istog intenziteta to zovemo pik I znaci da O nastupa od tada 24-36 h. Kad se druga crta pocme pojavljivat poconju plodni dani. Dovoljno je piskit 1 dnevno popodne najbolje, nikad s prvom jutarnjom mokracom. Obicno da prije nisi piskila 3h. Kad druga crta bude prilicno tamna al ne kao kontrolna onda piski vise puta dnevno da uhvatis pik.
    Ako te sta zanima il nije jasno pitaj?
    Obozavam lh trakice I narucujem s ebaya po 20kom za 3 $.

url=https://lilypie.com]

miska-r
    26. Listopad 2015. 12:13

Drage moje,evo dragi i ja pokusavamo vec skoro 2godine ali evo nikako.naime,imala sam spontani u 6tt prosle godine u 10mj.-s tim da nisam ni znala jer sam M dobila ali je bila slabija sto sam prepisala stresu.i od tada nista,jedan pozitivan test ali opet nista,M stize redovno. Papa test u redu,jajnici u super stanju ali evo nece. Zadnja M je bila 5.10 ali sad vec osjecam umor,razdrazljivost,smetaju mi cigarete i kava pomalo, i blage mucnine ali bez povracanja, pa neznam dali je to moguce vec osjetit jer trebam tek za 8dana dobit ili si ja to samo umisljam? Oprostite ukoliko upadam u razgovor trebam kao i vecina ovdje nekakav savjet podrsku bilo sto,jer sa nekim od kolegica nemogu o tome pricati. I da,oprostite na dugom postu. Lp

Mallla
    26. Listopad 2015. 13:33

Dobrodosla! 
    Nema potrebe ispricavati se na dugim postovima :)
    Ovdje ces nac puuuno podrske! 
    Ja sam zadnju M imala 9.10 I isto imam simptoma al neznam cega. Iskreno sram me govorit o simptomima jer je prerano...i onda moze razocaranje bit vece.
    Od svega je najizrazenija bol u grudima toliko da kad hodam boli! To mi se ne dogadja bas!

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.