Nisam mjerila temp..upravo zbog tog sto je test bio neg..prakticki sam tad i odustala ali mi se vratila nada nakon kasnjenja
i ja sam sva nikakva..tak mi se spava..a i zaboravila sam napisat da su mi grudi jako osjetljive i da imam osjecaj da ce eksplodirat ak ih dodirnem haha neznam da li je koja imala mlijecni iscjedak? inace ga pred M nemam, a sad ga ima dosta. bez mirisa je i niti me ne svrbi niti ista cudno :)
Nisam mjerila temp..upravo zbog tog sto je test bio neg..prakticki sam tad i odustala ali mi se vratila nada nakon kasnjenja![]()
i ja sam sva nikakva..tak mi se spava..a i zaboravila sam napisat da su mi grudi jako osjetljive i da imam osjecaj da ce eksplodirat ak ih dodirnem hahaneznam da li je koja imala mlijecni iscjedak? inace ga pred M nemam, a sad ga ima dosta. bez mirisa je i niti me ne svrbi niti ista cudno :)
Odkud mlijecni iscjedak? Ja sam ga imala nekad u 7 mjesecu trudnoce... nisam cini mi se prije.

Zabice navijam svim srcem!
Ancice dobro dosla!
Obama mozes trakice za prvi put cijelI ciklus piskit da vidis kako se ponasaju prije za vrijeme I nakon O. A kasnije je dovoljno od kraja M. Ugl. Kada ti pokaze dvi crtice istog intenziteta to zovemo pik I znaci da O nastupa od tada 24-36 h. Kad se druga crta pocme pojavljivat poconju plodni dani. Dovoljno je piskit 1 dnevno popodne najbolje, nikad s prvom jutarnjom mokracom. Obicno da prije nisi piskila 3h. Kad druga crta bude prilicno tamna al ne kao kontrolna onda piski vise puta dnevno da uhvatis pik.
Ako te sta zanima il nije jasno pitaj?
Obozavam lh trakice I narucujem s ebaya po 20kom za 3 $.

url=https://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji