Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ancicaa27
    26. Listopad 2015. 11:08

Mislila sam u petak 

orhideja
    26. Listopad 2015. 11:11

ancicaa27

Mislila sam u petak 

Uh dobro je ak9 izdrzis do tad 😊 mjeris li bazalnu?
    Ja se danas osjecam tako umorno, kao pred prehladu. Tijelo mi tesko i cim ustanem manta mi se.

ancicaa27
    26. Listopad 2015. 11:17

Nisam mjerila temp..upravo zbog tog sto je test bio neg..prakticki sam tad i odustala ali mi se vratila nada nakon kasnjenja  
    i ja sam sva nikakva..tak mi se spava..a i zaboravila sam napisat da su mi grudi jako osjetljive i da imam osjecaj da ce eksplodirat ak ih dodirnem haha  neznam da li je koja imala mlijecni iscjedak? inace ga pred M nemam, a sad ga ima dosta. bez mirisa je i niti me ne svrbi niti ista cudno :)

orhideja
    26. Listopad 2015. 11:19

ancicaa27

Nisam mjerila temp..upravo zbog tog sto je test bio neg..prakticki sam tad i odustala ali mi se vratila nada nakon kasnjenja  
    i ja sam sva nikakva..tak mi se spava..a i zaboravila sam napisat da su mi grudi jako osjetljive i da imam osjecaj da ce eksplodirat ak ih dodirnem haha  neznam da li je koja imala mlijecni iscjedak? inace ga pred M nemam, a sad ga ima dosta. bez mirisa je i niti me ne svrbi niti ista cudno :)

Odkud mlijecni iscjedak? Ja sam ga imala nekad u 7 mjesecu trudnoce... nisam cini mi se prije.

Mallla
    26. Listopad 2015. 12:06

Zabice navijam svim srcem!
    Ancice dobro dosla!

Obama mozes trakice za prvi put cijelI ciklus piskit da vidis kako se ponasaju prije za vrijeme I nakon O. A kasnije je dovoljno od kraja M. Ugl. Kada ti pokaze dvi crtice istog intenziteta to zovemo pik I znaci da O nastupa od tada 24-36 h. Kad se druga crta pocme pojavljivat poconju plodni dani. Dovoljno je piskit 1 dnevno popodne najbolje, nikad s prvom jutarnjom mokracom. Obicno da prije nisi piskila 3h. Kad druga crta bude prilicno tamna al ne kao kontrolna onda piski vise puta dnevno da uhvatis pik.
    Ako te sta zanima il nije jasno pitaj?
    Obozavam lh trakice I narucujem s ebaya po 20kom za 3 $.

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI