Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Veja
    25. Listopad 2015. 20:08

Miska, ma sigurna sam da ce se desiti, negdje izmedju vasih putovanja i da ce plusic iznendait kad se budes najmanje nadala 

Obama zao mi je da ti je stigla M  al pozitivno je to da sto prije ode prije ces moc u nove pobjede  sto se tice trakica, to su ti lh trakice s kojima pratis kad je ovulacija.
    Malena, zao mi je radi toga sto ti se dogodilo, bilo je ovdje cura koje su nazalost isto prosle, ali su uspile i ponovno su trudne i druze se na drugom pdfu, zelim ti da sto prije preselis na pdf ljetne bebice 

Crnokosa
    25. Listopad 2015. 20:12

Vecka…hvala,ali ipak ćemo pričekati s čestitkama do deblje crte,bete i na kraju najvažnije uzv! Nadam se da na tu listu više neću,iako vas bez obzira kako ispalo ostajem pratiti jer mislim da ste mi ovaj puta vi donijele sreću!
    Darliv…kakve knjige voliš čitati??
    Obama dobrodošla! Cure pričaju o lh trakicama s kojima pratiš plodne dane,odnosno kada će nastupiti ovulacija! Meni se nisu pokazale od pomoći,ali curama jesu!

leonaaa
    25. Listopad 2015. 21:59

Curke, ne pišem, ali vas stalno čitam i uz Vas sam mislima..

Moji loši osjećaji su se smirili, m je pri kraju, pa sad krećemo u nove pobjede...prepuštam sve u Božje ruke...zna On kako treba biti, i kad...iako je ponekad neshvatljiva Njegova volja i nije jednaka našim željama!..

Crnokosa, nadam se da je to to i da ti tvoja srećica dolazi..  

Miska..stigla je, pa bar znas da je sve ok i ne razmišljaš zakaj je nema..bilo bi super da nije ni došla..ali...

Obama, dobrodošla, želim ti isto što i svakoj ovdje..

Nessah, divno pišeš... baš si inspirativna, donosiš neki mir...zaista ti hvala na tome...

Mallla
    25. Listopad 2015. 22:14

Obama, brzo ces u nove pobjede pa samo hrabro!

Malena joj pa u toliko tuznoj prici ti si tako pozitivna, to je jako lijepo cuti! Svu ti srecu zelim!

Crnokosa cekamo s tobom novi test da te obaspemo cestitkama! 

Ja sam sad u odbrojavanju....dugo je jos do M....aal ako ostane ovako nece ona ni stic! Grudi me rasturaju....to je ocito ovulacijska bol al ja ne pamtim da me nekad ovako bolilo!

url=https://lilypie.com]

Nessah
    25. Listopad 2015. 22:45

Vecer curke 
    Prvo da se posvetim Crnokosi. Draga, ponovi test. Svidja mi se sto si prizemljena i sto ne ''ludujes'' oko cijele situacije. Ne uzbudjuj se jer su razocarenja katastrofalnija poslije ''lazne'' srece. Ostani smirena i odradi jos jedan test i provjeri kako napredujes. Beta je trenutno najbolja ideja da otklonis sumnju jesi li trudna sto ti zelim vise nego sebi trenutno jer 3 godine su draga preduge, ono, vjecnost… Ja vjerujem da si ti trudna ali da je jos jaaaako rano. Molim te podijeli sve sa muzem jer on je jedina podrska koja ti u ovim trenucima treba. Ukljuci ga u sve jer ce ti biti jako zahvalan kasnije. Zasluzuje da prozivljava te radosti skupa s tobom. Ja nemam iskustva sa sjenama sjena na testovima jer ja sam uvijek za strpljivo cekanje ''sigurne zone'' od 10 dana kasnjenja pa onda test upravo radi tvoje situacije. Da nebi sebi radila dodatni stres i da ne nagadjam jesam li trudna ili ne, ja samo laganini sad mjerim bazalnu koja je btw jutros 37.2 (idem i ja lagano ka pluseku)… …. Molim te ostani prizemljena i nikad ne prestani vjerovati da si vec nagradjena i da vec imas svoju mrvicu. Zelim ti svu srecu svijeta ujutro 

Zabica25 neka ova pozitiva predje na sve vas drage zene jer bez pozitive i bez vjere u Onoga koji daje taj zivot koji nestrpljivo cekamo u sebi nemamo nista. Neka i ti ugledas svoj plusek vec sutra 
    Miska , napokon je stigla. Odradi je skolski a onda dalje napadaj hrabro!!! 
    Vecka, evo prijavljujem stanje:
    Vasa Nessah je u idilicnom stanju. Ova temperatura me drzi u lijepim mislima. Jucer ujutro je bila 37.1, isto tako sinoc. Jutros je blago povisena na 37.2 i kasnije cu opet mjeriti prije spavanja. Ja sam uvjerena da sam trudna. Istu stvar sam prozivljavala prije cca 3 mjeseca i imam identicnu situaciju. Od M nema ni traga, neka tako i ostane. Bolovi u donjem dijelu ledja i stomaku su prisutni i dalje. Povecan bijeli iscjedak na momente. Cicke me satiru. Ono, bole za izludit, sa strana pogotovo. Pokusala sam dodirnuti bradavice no vidim da nisu bas osjetljive kako vecina cura prijavi kad sumnjaju na T. Piskim po 3-5 puta nocu i to mi najteze pada jer nikad mi se to ne dogadja, jedva odem jedanput u cijeloj noci. Mrzim se ustajati iz toplog kreveta. Primjetila sam da mi se probudila jaka zedj za bilo kakvom tekucinom (voda, kakao, caj,whatever…). Nemam mucnine niti averzije prema nicemu. Jos je rano. Sad sam na odbrojavanju. Danas je prvi dan kasnjenja, imam jos 9 dana do testiranja. Moja mrvica me ceka i moja nagrada je velika kao i svakom tko je vjeran! 
    Cure opet sam oduljila, ali to sam ja, nadam se da nije smor ali takva sam. Jedva cekam Crnokosin post sutra sa pozitivnim testom pa da se mozemo veseliti kao da su nasi pluseki! Idem mjeriti temperaturu i idem spavati. Puse svakoj i zelim vam srecu u svemu 

zabica25
    26. Listopad 2015. 07:14

Nessah, nema potrebe za ispričavanjem za pisanje dugog posta. Meni je jako drago i lijepo čitati svačije komentare, pa tako i tvoje  Već sutra (danas) neću moći napraviti test, ali ću ga kroz 10 dana ako M ne dođe. Ono što od simptoma već sad imam: tipični PMS, česti odlazak na wc (oba dvije nužde što mi je jako čudno jer sam imala oduvijek s tim problema), leđa i križa jako bole, sise srednje bolne, imam izražene vene na njima (imala sam i prošli ciklus pa ništa), ŽEĐ (to do sad nisam imala) i u trbuhu i jajnicima me boli, rezucka. Rekla sam da neću mjeriti bazalnu al danas jesam 37,1..ovih dana sam navečer mjerila i isto ta je bila. Nadam se svojoj mrvici jaaaako...ali ćemo vidjeti ako će On dati ovaj ciklus...
    Sve vas ljubim i želim dobro jutro :)

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Veja
    26. Listopad 2015. 08:22

Dobro jutro

Obožavam kad me ovako ujutro dočekaju prekrasni postovi. Nessah, Žabice držim fige na najjače i baš imam neki osjećaj da je zaista to, to.
    Nessah, divim ti se na strpljivosti i smirenosti !!!

Obama2009
    26. Listopad 2015. 08:24

Dobro jutro svima 🙋🏼🙋🏼 ja sam jucer dobila M a Bas sam Se nadala da nece dolazit 😁😁 i ja bi htjela probati Te trakice? Gdje Se mogu bolje informirati za njih? Kad vec poceti koristiti? 💋💋

Veja
    26. Listopad 2015. 08:36

Obama, najbolje ti je naručiti preko ebaya, jer su u ljekarni skupe, a malo ih dobiješ. Ja sam svoje na ebayu naručila, nisam sigurna koliko sam ih točno platila mislim oko 70-tak kn, al ih je došlo baš puno, koristim ih već 5 ciklusa i imam ih još.
    Ja svoje počnem koristiti od 12 dc, jer mi O šeta i nikad ne znam kad mi je točno, al mi puno pomognu.
    Vidi mene samo ja, ja,  ja

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.