Lista za NE dobit:
Nessah 24.10.
Orhideja 27.10.
Pticica 29.10.
Ivyp 30.10.
Zabica25 03.11.
MajaSocka 09.11
Paula5 12.11
Miska zao mi je da je M stigla, bas sam bila pomislila da je T u pitanju posebno radi toga sto ti dosad nije nikad toliko kasnila.
Crnokosa, usudila sam se maknuti te s liste, jer sam sigurna da ce ta sjenka sjene biti jos deblja sutra
Nessah, kakvo je stanje kod tebe?
Lista za NE dobit:
Nessah 24.10.
Orhideja 27.10.
Pticica 29.10.
Ivyp 30.10.
Zabica25 03.11.
MajaSocka 09.11
Paula5 12.11
Miska zao mi je da je M stigla, bas sam bila pomislila da je T u pitanju posebno radi toga sto ti dosad nije nikad toliko kasnila.
Crnokosa, usudila sam se maknuti te s liste, jer sam sigurna da ce ta sjenka sjene biti jos deblja sutra
Nessah, kakvo je stanje kod tebe?
Ja sam nekako to ovaj mjesec skroz dobro prihvatila, toliko me je namucila da mi je sad u jednu ruku pao kamen sa srca jer sam ja vec imala sto scenarija u glavi.
Da mi je ovako dugo kasnila stvarno mi se nije dogadalo...ili se ne sjecam. Recimo znam dok sam bila jos u srednjoj, pocetak faksa da je znala kasnit bas u ovim prelaznim razdobljima ljeto-zima, zima-ljeto, al evo gledala sam u kalendar od zadnje dvije godine je najvece kasnjenje bilo 4 dana i jednom je stigla 4 dana prije, ostalo tocna ili dan, max 2 razlike.
Iskreno ne znam kad i da li cemo uskoro imat prilike pokrit plodne dane, ali sad se bar do sljedeceg mjeseca moram opustit i ne razmisljat jer me satralo to planiranje i racunanje.

Bok curke evo i mene ja sam radila ma bebi godinu dana nema šta nisam probala
Čak sam pila čaj od vrkute prestala piti kavu počela se zdravije hraniti i pokušala na poslu se manje zivcirati i upalilo je ostanem trudna na moru na godisnjem
I onda prošli petak pobacim tj bebi srce ne prokuca i morala na kiritazu
Al ne gubim nadu i znam da ću držati svog bebaca
Sad čekam da mi dođe menga pa i nove pobjede
Samo treba strpljenja i opustiti se koliko je to moguće mrzim kad su mi to govorili
Meni je danas dosla😁😁a Bas sam se nadala da nece 😏 a nista, moram Se malo vise opustiti i manje misliti na to 😝😝
Jasmina
Miska, ma sigurna sam da ce se desiti, negdje izmedju vasih putovanja i da ce plusic iznendait kad se budes najmanje nadala
Obama zao mi je da ti je stigla M al pozitivno je to da sto prije ode prije ces moc u nove pobjede
sto se tice trakica, to su ti lh trakice s kojima pratis kad je ovulacija.
Malena, zao mi je radi toga sto ti se dogodilo, bilo je ovdje cura koje su nazalost isto prosle, ali su uspile i ponovno su trudne i druze se na drugom pdfu, zelim ti da sto prije preselis na pdf ljetne bebice

Vecka…hvala,ali ipak ćemo pričekati s čestitkama do deblje crte,bete i na kraju najvažnije uzv! Nadam se da na tu listu više neću,iako vas bez obzira kako ispalo ostajem pratiti jer mislim da ste mi ovaj puta vi donijele sreću!
Darliv…kakve knjige voliš čitati??
Obama dobrodošla! Cure pričaju o lh trakicama s kojima pratiš plodne dane,odnosno kada će nastupiti ovulacija! Meni se nisu pokazale od pomoći,ali curama jesu!
Curke, ne pišem, ali vas stalno čitam i uz Vas sam mislima..
Moji loši osjećaji su se smirili, m je pri kraju, pa sad krećemo u nove pobjede...prepuštam sve u Božje ruke...zna On kako treba biti, i kad...iako je ponekad neshvatljiva Njegova volja i nije jednaka našim željama!..
Crnokosa, nadam se da je to to i da ti tvoja srećica dolazi..
Miska..stigla je, pa bar znas da je sve ok i ne razmišljaš zakaj je nema..bilo bi super da nije ni došla..ali...
Obama, dobrodošla, želim ti isto što i svakoj ovdje..
Nessah, divno pišeš... baš si inspirativna, donosiš neki mir...zaista ti hvala na tome...
Obama, brzo ces u nove pobjede pa samo hrabro!
Malena joj pa u toliko tuznoj prici ti si tako pozitivna, to je jako lijepo cuti! Svu ti srecu zelim!
Crnokosa cekamo s tobom novi test da te obaspemo cestitkama!
Ja sam sad u odbrojavanju....dugo je jos do M....aal ako ostane ovako nece ona ni stic! Grudi me rasturaju....to je ocito ovulacijska bol al ja ne pamtim da me nekad ovako bolilo!

url=https://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji