Evo curke ja prokrvarila jutros :( roskasto krvarenje s onim istim bolovima kao do sada :( ipak cini se nista od bebe :(
<3
Ne jutros nego malo prije :D meni je jutro onda kad ustanem :D
uglavnom da... :(
<3
Cure drage spremam se na svadbu pa na brbrzinu da vas cirnem.
Tina I Imanx zao mi je al ideemo u nove pobjede!
Vecka. ..danas ti je O po svemu sto kazes! Provjrri sluz ( dole prstic I ako je staklasta I rastezljiva izgleda ko puzeva bala) onda definitely O. Sorry na detaljima al ja nisam kuzila dok mi tako nisu pojasnili!
Sretno :)

url=https://lilypie.com]
Jutro cure...znate da sam rekla da cu test raditi sutra,ali danas sam trebala raditi neki fizički posao sa puno saginjanja...a još nisam procurila i temp.i dalje ista...pa me malo strah ako ipak jesam T pa nešto bude od tog napora...Uglavnom,probudila sam se i nećkam se hoću ili neću napraviti,napravila sam ga i očitala nakon 5 min.kako pise i pojavila se ono što je jednom ovdje već netko reko sjena sjene....i sad ne znam šta bi mislila! Ne znam kako staviti sliku da vam pokažem Sutra ću ga opet napraviti ako M do tada ne dođe i zvat ću doktora za uputnicu za betu! Malo me to zabrinjava što se jedva jedva vidi,što znači da ako i jesam trudna niska je razina bete....znači li to da neće ipak ništa biti od toga??? Šta se ne bi već trebalo dobro vidjeti ako je prošlo koliko sad već 16 dana od O,a na testu piše već nakon 10 dana može očitati....help cure
MajaSokca, hvala ti na dobrim vibrama ;)
Crnokosa, i sjena sjene je dovoljna da se može potvrditi T- dakle, ti si trudna!! Ja sam se sva naježila...
jer i ja to čekam...samo da to ugledam
Ti za svaki slučaj ponovi test kroz 2-3 dana...i onda vadit betu...moj prijedlog.
Nessah, stvarno si puna pozitive i vedrine...a ovoj grupi to treba da brže vidimo svoje +

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Kao prvo cestitam trudna si!!
Pa 16.dan po O i nije bas visoka beta.. Trebala bi biti oko 90.. A to je jos relativno nisko ... A i ovisi koji test si radila!?!... Ja ti iskreno preporucam da ne radis nikakav fizicki posao .. Neka se mrvica mirno smijesti!!
I ja bi naravno sutra vadila betu na tvom mjestu :*
Sretno!!!
Znala sam da ce biti + kod tebe
https://lt1f.lilypie.com/iH35p2.png
Hvala vam cure...ipak me malo smirite i utješite svojim riječima! Ja se od sveg srca nadam da je to to,ali nakon 3 godine...jednostavno ne vjerujem dok ne dobijem potvrdu! Test je bio nekakav babyrapid,kao za rano otkrivanje trudnoće! Doktor mi je rekao ako nakon 14 dana ne dobijem da vadim betu,ali pošto je vikend ne mogu,znači sutra ponavljam test pa ako opet bude sjena sjene zovem dr.za uputnicu!Ne mogu vam opisati kako se trenutno osjećam,101 osjećaj je u meni,nada,veselje,nevjerica,a opet je tu i prisutan strah od razočarenja!Ne znam kako ću izdržati do sutra da ponovim test...nisam još ni prijateljici javila!Suprugu sam rekla da postoji mogućnost iako možda nisam trebala,ali jednostavno nemogu ovo sama...ta neizvjesnost cijeli ovaj tjedan....ma nemam riječi
Sjena sjenine sjene = + woooww super! Slijedeci put kad napravis bit ce tamnije!
Bas lijepo!
Necu odmah cestitati iako u mislima vec jesam! :)

url=https://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji