Evo upravo sam se vratila sa mise!Kako baš prikladno da je od svih dana u našoj župi danas misa zahvalnica...imala sam na čemu zahvaliti,koliko god ta linija bila blijeda meni je velika nada! Vidjet ćemo šta će sutra test pokazati,imam još jedan u rezervi,ali čini mi se da ću otići kupiti i taj clearblue...
Cure moje ako je to to i ako sam ja trudna,onda vi definitivno nebi trebale gubiti nadu....
I ne znam dali sam u pravu,ali znam da sam cijeli prošli tj.govorila da su mi to prečudni simptomi,ok bolne grudi....ali da me stomak boli tjedan dana konstantno prije menge ,e to mi se još nije dogodilo!Stvarno moramo slušati svoje tijelo! Ja vam sad ode malo čitati da smirim doživljaje i uzbuđenja...jer ako ovako nastavim strefit će me srčani prije nego što sutra ponovim test!
Mislim na vas i čekam da se sljedeća pridruži mom iščekivanju tog sigurnog plusića...
Ja sam umorna evo 3 dana, sve radim samo sto moram a 3 jutra kako ustajem muka mi dodje i evo sad przim muzu neku piletinu, daj Boze da ne povratim prije nego zavrsim przenje.
Crnokosa, pa to je tooo ja cu se usudit i cestitati i prije sutrasnjeg testa
Orhideja, mogla bi i ti ugledati plusic
Lista za NE dobit:
Nessah 24.10.
Orhideja 27.10.
Pticica 29.10.
Ivyp 30.10.
Zabica25 03.11.
MajaSocka 09.11
Paula5 12.11
Miska zao mi je da je M stigla, bas sam bila pomislila da je T u pitanju posebno radi toga sto ti dosad nije nikad toliko kasnila.
Crnokosa, usudila sam se maknuti te s liste, jer sam sigurna da ce ta sjenka sjene biti jos deblja sutra
Nessah, kakvo je stanje kod tebe?
Bok curke evo i mene ja sam radila ma bebi godinu dana nema šta nisam probala
Čak sam pila čaj od vrkute prestala piti kavu počela se zdravije hraniti i pokušala na poslu se manje zivcirati i upalilo je ostanem trudna na moru na godisnjem
I onda prošli petak pobacim tj bebi srce ne prokuca i morala na kiritazu
Al ne gubim nadu i znam da ću držati svog bebaca
Sad čekam da mi dođe menga pa i nove pobjede
Samo treba strpljenja i opustiti se koliko je to moguće mrzim kad su mi to govorili
Jasmina
Sortiraj odgovore
Najstariji