Evo i mene cure... Nessah i Darliv za sad sve isto,temp.jutros 36,7,ali sam ju mjerila jutros u 5...probudila se i nisam mogla odspavati još tih sat vremena dok ne izmjerim!Mene isto cicke i dalje bole,stomak također ..po danu kao menstrualna bol,a navečer kad sjednem kao da se prebaci samo na lijevu stranu!Mene leđa ne bole,znala su me kad se sagnem zaboliti skroz dole da sam imala osjećaj kao da ću se ukočiti...ali to je bilo prije par dana!Ali prehlada me dobrano uhvatila,nos curi kao lud i nikada nisam ovoliko kihala! Lijep pozdrav iz grrr hladne Slavonije
Crnokosa, kad radis testic? Mene je isto bolio trbuh ko da trebam dobiti, i bradavice su mi bile osjetljive. Tako da to moze znaciti da si trudna. Ja sam sad nestrpljiva s tobom
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Cure ne javljate se...kakva je situacija sa simptomima Miska,Nesaah,Darliv….i ostale cure koje su blizu datuma!
Nesaah jesi mjerila jutros bazalnu??
Moja je bazalna bila povisena jutros, ali nekako danas imam cijeli dan osjecaj da bi mogla sutra ili prekosutra dobit... u biti nemam nekih simptoma nego samo neki unutarnji osjecaj , i nekako sam sama sebi teska.
Danas me skroz ulovila neka kriza, pogledala sam malo raspored "odsutnosti" i kalendar ciklusa i onako nista ne poklapa do 4. mjeseca. Totalno me ubilo u pojam, bas sad kad smo trebali pokusat s klomifenom i bas sam se veselila i nadala tome.
Miska nemoj tako,glavu gore! Znam da ti je teško radi poklapanja svega,ali sve će to doći na svoje! Možda ti i treba koji mjesec da se opustiš i da malo ne misliš i kalkuliraš! Možda ti M još nije došla zbog stresa,šteta jer bi voljela da je ipak T u pitanju! Svi mi imamo svoje loše dane,pogotovo kad nam ne ide kako planiramo...ali ja mislim da se sve događa s nekim razlogom i možda još nije vrijeme bez obzira šta mi mislili! A nama ne preostaje drugo nego da nastavimo dalje,jer mi to možemo i sigurna sam da ćemo se sve boriti dok ne budemo imali svog malog anđela
Dobro je dan zavrsava s tim da nitko nije procurio. Bit ce plusica :)
Ja jucer radila lh trakicu I bila testna crta malo svjetlija od kontrolne....iinace ocekivala sam plodne dane 17-19 dc al eto 14dc mi se nesto motalo po glavi...ssluz bila lagano rastezljiva al mutna pa kontam il je pik nocas il sutra(danas), nakon 3h opet piskila trakicu kad blijedo...jja kontam prerano sam ponovila. I danas 15dc testne crte uopce nema a sluz staklasta I puno lakse rastezljiva, dakle pik je bio jucer a O danas.. .aa po kalendaru tek u ponediljak. Sto je jos zanimljivije jucer me bas probadalo I sex me jako bolio. Ugl. Htjela sam to podjelit s vama. Poanta je da sam umalo fulala O nepaznjom!
url=https://lilypie.com]
Da bas to! U svakom ciklusu naucim nesto novo!
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji