Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    darliv
    24. Listopad 2015. 14:41

Kod mene danas bolovi kao da će svaki tren doći menga, no i inače mi je tako koji dan pred nju pa pretpostavljam da je to to..no vidjet ćemo..
    Crnokosa, Nessah, i sve ostale koje čekaju svoje pluseke jedva čekam da koja potvrdi, bit će nama ostalima lakše radujući se vašoj sreći.. 

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Veja
    24. Listopad 2015. 15:23

ImanX , bas mi je zaoo  zelim ti slijedeci ciklus plusic ko kuca 

Cure, da li je koja imala ovakav slucaj? Buduci da sam ovaj mjesec na klomifenu, a O pratim lh trakicama i bazalnom,lh trakice pocela pratit od 7 dc, tad je jos bila svjetla, 9 i 10dc nesto tamnija, al jos daleko od iste nijanse kao kontrolna. Jucer 11 dc je bila nesto tamnija i po meni je trebao danas ili sutra biti pik s obzirom kako je tamnila, medjutim jutros bazalna pala sa 36,4 na na 36,1 a lh trakica skroz svjetla. Da li je moguce da je danas O ? Iskreno nisam joj se nadala tako rano jer mi je inace seta od 17 do 24 dc, a zadnji ciklus je bila 52 dc.
    U utorak sam narucena na folikulometriju, doktorica me isto nije prije htjela narucivat jer mi je O kasnije. Sad bas nemam pojma sta bi mislila. Ako je O danas, pokrili smo samo danas, al bojim se da nista onda od ovog ciklusa i od ikakvog nadanja. Jedva cekam jutro da vidim sta kaze bazalna 

Veja
    24. Listopad 2015. 15:26

Luki, bolje da se nisi spustala na njen nivo, al cudno je kako takvi ljudi mogu radit u takvim ustanovama i kontaktu sa ljudima, grozno 

Tina2323
    24. Listopad 2015. 16:44

Evo curke ja prokrvarila jutros :( roskasto krvarenje s onim istim bolovima kao do sada :( ipak cini se nista od bebe :(

<3

Tina2323
    24. Listopad 2015. 16:48

Ne jutros nego malo prije :D meni je jutro onda kad ustanem :D
    uglavnom da... :(

<3

Mallla
    24. Listopad 2015. 17:05

Cure drage spremam se na svadbu pa na brbrzinu da vas cirnem.
    Tina I Imanx zao mi je al ideemo u nove pobjede! 

Vecka. ..danas ti je O po svemu sto kazes! Provjrri sluz ( dole prstic I ako je staklasta I rastezljiva izgleda ko puzeva bala) onda definitely O. Sorry na detaljima al ja nisam kuzila dok mi tako nisu pojasnili!
    Sretno :)

url=https://lilypie.com]

Crnokosa
    25. Listopad 2015. 08:47

Jutro cure...znate da sam rekla da cu test raditi sutra,ali danas sam trebala raditi neki fizički posao sa puno saginjanja...a još nisam procurila i temp.i dalje ista...pa me malo strah ako ipak jesam  T pa nešto bude od tog napora...Uglavnom,probudila sam se i nećkam se hoću ili neću napraviti,napravila sam ga i očitala nakon 5 min.kako pise i pojavila se ono što je jednom ovdje već netko reko sjena sjene....i sad ne znam šta bi mislila! Ne znam kako staviti sliku da vam pokažem Sutra ću ga opet napraviti ako M do tada ne dođe i zvat ću doktora za uputnicu za betu! Malo me to zabrinjava što se jedva jedva vidi,što znači da ako i jesam trudna niska je razina bete....znači li to da neće ipak ništa biti od toga??? Šta se ne bi već trebalo dobro vidjeti ako je prošlo koliko sad već 16 dana od O,a na testu piše već nakon 10 dana može očitati....help cure

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.