Crnokosa jel mi vjerujes da nisam imala snage izmjeriti bazalnu jutros.Probudila sam se sama od sebe oko 6h ujutro i nisam se usudila da se ne razocaram.
Danas sam bas pricala sa muzem da se osjecam kao da sam trudna jer nemam obicaj da me ovoliko dugo boli donji dio ledja prije M. Obicno me boli kad dobijem i za vrijeme M. Odmah mu je dosao osmjeh na lice koji je sve rekao. Neznam da li je to ''onaj'' poznati osjecaj koji zena ima kad je trudna ili me mozda M zeza ali voljela bih da je ovo prvo. Dogovorila sam se sa muzem da cu ujutro izmjeriti temperaturu s obzirom da ce mi to biti dan kad treba doci M pa cemo vidjeti sto ce biti. Veselim se a istovremeno se plasim razocarenja… Vjerujem da je Bog na mojoj strani!
Daj meni reci ovdje kada ces raditi test s obzirom da od sutra si officialy u kasnjenju? Jesi nestrpljiva ili si kao i ja, opustena i cekat ces sigurnu zonu od 10+ dana kasnjenja?
Miska jesi li ponavljala test?
Crnokosa, Nessah, Darliv i ostale koje uskoro trebaju raditi test, vibram za vas
Maja Socka eto ja sam zivi primjer, znam da kalendarski nismo imali niti jedan odnos u plodnim danima, samo jedan jedini prije plodnih, da se ne ponovljam, zato sam bila totalno nepovjerljiva prema razmisljanju da uopce postoji mogucnost za trudnocu. Nadam se da se uhvatilo
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Jutro! Evo da se i ja javim nakon ponovog dužeg izbivanja. Pratim vas i čitam kolko mi obaveze daju vremena,al sam uz vas i vibram za plusiće.😘😘 svakom vašem plusiću se veselim ko da je moj! 💜
Evo ja sam u 13dc, plodni dani pocinju pa se i mi bacamo na posao! 😜 možda nam se ovaj mj. Posreći. Mm i ja bi to htjeli svim srcem. Ovaj mjesec se je vidjelo po njemu a poslje mi je i sam priznao da je tužan kaj nismo trudni... u pon mu je rođendan pa bi bilo super da i beba bude začeta taj ili te dane,. Sve je u Božjim rukama.. držte se ženice moje,sve vas pozdravljam! 😘😘😍
Meni je plodno razdoblje prošlo, jajnici me bole, u trbuhu me rezucka lagano... :/
Bazalnu ne mjerim...jučer sam mjerila navečer jer sam mislila da me lovi viroza (37,4 pa je onda pala na 36,9)
Ovo bi bilo stvarno idealno za T jer je u 11. mj. mužu rođendan..di ćeš ljepšega poklona :)
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Jutro drage moje! Evo jutros mjerila temperaturu prije nego sam ustala iz kreveta i bila je 37.1 skoro 37.2. Imam živin toplomjer pa nemogu preciznije izmjeriti. Meni ovo daje veliku nadu. Nadam se da ce i kroz narednih 10 dana ostati povišena i da M neće doći. Nakon toga kupujem test i veselimo se skupa 👏🏽👏🏽👏🏽
Sretno svakoj 💪🏼💋
Jutroo
Bas se radujem Nessah sto je temp. Idalje visoka , drzim fige da takva i ostane
Majo, neka si pokrila, sad odbrojavanje i nek bude plusic ko kuca
Crnokosa, kakvo je kod tebe stanje danas?
Miska, zar je toliko pala temp? Ja sam se bas nadala da ces ugledat plusic, iako dok vjestice ne dodje postoji nada
Sortiraj odgovore
Najstariji