Meni je plodno razdoblje prošlo, jajnici me bole, u trbuhu me rezucka lagano... :/
Bazalnu ne mjerim...jučer sam mjerila navečer jer sam mislila da me lovi viroza (37,4 pa je onda pala na 36,9)
Ovo bi bilo stvarno idealno za T jer je u 11. mj. mužu rođendan..di ćeš ljepšega poklona :)

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Jutro drage moje! Evo jutros mjerila temperaturu prije nego sam ustala iz kreveta i bila je 37.1 skoro 37.2. Imam živin toplomjer pa nemogu preciznije izmjeriti. Meni ovo daje veliku nadu. Nadam se da ce i kroz narednih 10 dana ostati povišena i da M neće doći. Nakon toga kupujem test i veselimo se skupa 👏🏽👏🏽👏🏽
Sretno svakoj 💪🏼💋
Jutro drage moje! Evo jutros mjerila temperaturu prije nego sam ustala iz kreveta i bila je 37.1 skoro 37.2. Imam živin toplomjer pa nemogu preciznije izmjeriti. Meni ovo daje veliku nadu. Nadam se da ce i kroz narednih 10 dana ostati povišena i da M neće doći. Nakon toga kupujem test i veselimo se skupa 👏🏽👏🏽👏🏽Sretno svakoj 💪🏼💋
Oo pa temp je super, ti si danas trebala dobit ako se ne varam? Drzimo palceve za mrvicu

Jutroo
Bas se radujem Nessah sto je temp. Idalje visoka , drzim fige da takva i ostane
Majo, neka si pokrila, sad odbrojavanje i nek bude plusic ko kuca
Crnokosa, kakvo je kod tebe stanje danas?
Miska, zar je toliko pala temp? Ja sam se bas nadala da ces ugledat plusic, iako dok vjestice ne dodje postoji nada
Jutroo
Bas se radujem Nessah sto je temp. Idalje visoka , drzim fige da takva i ostane
Majo, neka si pokrila, sad odbrojavanje i nek bude plusic ko kuca
Crnokosa, kakvo je kod tebe stanje danas?
Miska, zar je toliko pala temp? Ja sam se bas nadala da ces ugledat plusic, iako dok vjestice ne dodje postoji nada
Dosla je tocno do one granicne crte, inace ne pada ispod 36.7, danas je 36.6!
Ja se ne nadam nis previse, vidjet cemo sutra.

Hey Nessah kod tebe to zvuci obecavajuce, svim srcem ti zelim da temp. Ostane visoka I da za koji dan potvrdis radosnu vijest!
Hvala, na tvom osvrtu. Znam da nisu aplikacije pouzdane I da vodim ih okvirno, al eto do sad se poklapalo s drugim pokazateljima tocnije lh trakicom a ovaj mj nigdi veze! Ovaj sam mj pocela pozornije gledat iscjedak, a slijedeci namjeravam bazalnu pratit. Malo po malo upoznajem svoj ciklus!
Baby da znam tvoju pricu I bas je super, kad se najmanje nadas! Hvala ti na lijepim zeljama!
Miska evo pozitivnih vibrica za tebe!
Minions sretno, aktivno I plodno razdoblje ti zelim!
Zabice odbrojavam skupa s tobom!

url=https://lilypie.com]
Crnokosa imam te u mislima I zel ti sto prije tu srecu da budete roditelji!

url=https://lilypie.com]
Pozdrav mame i buduće mame!
Imam jednu nedoumicu. Naime prošli mjesec mi plodni dani bili od 24.9. do 2.10. MD i ja smo imali odnose od 28.9. do 2.10. sa metodom ''vadi ga van''!
Menstruaciju sam trebala dobiti 13. Ciklus mi je redovit i traje 28/29 dana kako kada... nikada ne kasni više od par sati. Sad je 24.10. i ja još uvijek nemam M. Napravila sam 2 testa koji su bili zajedno u paketu u jutro 19.10. i oba negativna. Moram napomenuti da su mi grudi užasno bolne i tvrde na dodir, kao da gore su vruće. Imam bol u donjem dijelu trbuha i malo gore prema želucu kao i u donjem dijelu leđa,ali ne onu oštru bol kakvu imam prije menge nego tupu bol kao neki obruč koji me steže. Nikada ne jedem čokoladu a upravo sada ju jedem. Vrti mi se u glavi kada ustajem to sam primijetila na poslu.. Imam iscjedak prozirno bijeli, bez neugodnog mirisa i bez svraba s tim da je jako malo iscjetka. Konstantno sam umorna, imam užasne promjene raspoloženja i svi bježe od mene. Prije menstr. imam osjetljivu kožu na dodir, pogotovo kod depilacije, a sada ništa! Prije menstr. 3 dana prije imam oštru bol u jajnicima i maternici, no sada nije bilo oštre boli, samo ova tupa bol koja ne prolazi. Nisam imala implatacijsko krvarenje, barem nisam vidjela da sam imala. Mučnine nemam, osim dok se najedem. Idem često na wc i jako sam žedna. I par dana već imam problema sa probavom, laganu dijareju...
Zvala ginekologa, no ne može me primit do sljedećeg tjedna, točnije utorka! IZLUDIT ĆU DO TADA!!!
Jučer sam imala cijeli dan vrtoglavicu i užasan umor, prespavala 17 sati nakon toga. Ludu želju imam za čajem od LIPE koji sam rijetko pila. Danas kad sam se probudila bol u trbuhu, ona tupa teška bol.
Danima pijem ogromne količine vode i konstantno me prati dehidracija. Plus toga jezik mi je čudan,pecka me i promijenio je boju.
4 dana sam za redom mjerila temp. ujutro i bila je od 36,8 do 37,2.
P.S. Ja se nadam da je + ali toliko me brinu ovi - -
Jeli koja imala takav slučaj???
Pozdrav mame i buduće mame!
Imam jednu nedoumicu. Naime prošli mjesec mi plodni dani bili od 24.9. do 2.10. MD i ja smo imali odnose od 28.9. do 2.10. sa metodom ''vadi ga van''!
Menstruaciju sam trebala dobiti 13. Ciklus mi je redovit i traje 28/29 dana kako kada… nikada ne kasni više od par sati. Sad je 24.10. i ja još uvijek nemam M. Napravila sam 2 testa koji su bili zajedno u paketu u jutro 19.10. i oba negativna. Moram napomenuti da su mi grudi užasno bolne i tvrde na dodir, kao da gore su vruće. Imam bol u donjem dijelu trbuha i malo gore prema želucu kao i u donjem dijelu leđa,ali ne onu oštru bol kakvu imam prije menge nego tupu bol kao neki obruč koji me steže. Nikada ne jedem čokoladu a upravo sada ju jedem. Vrti mi se u glavi kada ustajem to sam primijetila na poslu.. Imam iscjedak prozirno bijeli, bez neugodnog mirisa i bez svraba s tim da je jako malo iscjetka. Konstantno sam umorna, imam užasne promjene raspoloženja i svi bježe od mene. Prije menstr. imam osjetljivu kožu na dodir, pogotovo kod depilacije, a sada ništa! Prije menstr. 3 dana prije imam oštru bol u jajnicima i maternici, no sada nije bilo oštre boli, samo ova tupa bol koja ne prolazi. Nisam imala implatacijsko krvarenje, barem nisam vidjela da sam imala. Mučnine nemam, osim dok se najedem. Idem često na wc i jako sam žedna. I par dana već imam problema sa probavom, laganu dijareju…
Zvala ginekologa, no ne može me primit do sljedećeg tjedna, točnije utorka! IZLUDIT ĆU DO TADA!!!
Jučer sam imala cijeli dan vrtoglavicu i užasan umor, prespavala 17 sati nakon toga. Ludu želju imam za čajem od LIPE koji sam rijetko pila. Danas kad sam se probudila bol u trbuhu, ona tupa teška bol.
Danima pijem ogromne količine vode i konstantno me prati dehidracija. Plus toga jezik mi je čudan,pecka me i promijenio je boju.
4 dana sam za redom mjerila temp. ujutro i bila je od 36,8 do 37,2.
P.S. Ja se nadam da je + ali toliko me brinu ovi - -
Jeli koja imala takav slučaj???
Ja sam upravo u situaciji da mi kasni 14 dana, trebala sam 11.9 dobit, inace su mi ciklusi u prosjeku 30, +/- jedan do dva dana. Isto radila te testice s dva u paketu, i to jednoga na 5 i 9 dan kasnjenja i isto negativni. Simptoma osim povisene bazalne nemam.
E sad ti si nabrojala toliko simptoma da je po njima trudnoca 99,9 %, ali iz iskustva znam da sam ponekad i sama osjecala milijun simptoma pa nije bilo ni t od trudnoce, ne zelim rec da izmisljas, samo psiha je cudo i stvori sama simptone. Ako su ti testovi negativni, velika je vjerojatnost da su tocni jer su vec trebali pokazat + ( i mala je sansa posto je bio takav odnos kakav si navela) ,ali opet nije pravilo jer postoje slucajevi gdje nisu pokazivali i vece trudnoce.
Mislim da ti nitko od nas ne moze nista pametno savjetovat niti pomoci, jer je svaki organizam drugaciji i funkcionira drugacije. Mozda da sutra pokusas jos jedan test napravit ili u pon izvaditi betu.
Ja ipak mislim da ti je ta ovulacija i plodni dani bila/bili nesto kasnije, pa da se i cijeli ciklus pomaknuo.
Ali ako si vec zelis trudnocu neka onda budem u krivu

<3
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji