Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baby♡girl
    13. Listopad 2015. 21:00

Vecka, miska, Crnokosa hvala na objasnjenju za klomifen. 
    Zbog mojih godina (23) i toga sto imam jednu zdravu curicu od 20mj, ginekolog i kasbije ginekologica su mi samo rekli mlada si, kud zuris, sve je u redu. Nek se strpim i bit ce. Stvarno sam bila strpljiva, pokusala sam bit opustena totalno. Pricekat cu da dodje M, pokusat jos jedan ciklus, da bude puna godina i onda dalje na pretrage. Prestanu li vas boljeti grudi prije nego treba doci M? Koliko prije? Vec sam bila pisala da zbog posla ne mogu mjeriti bazalne (nocni rad ) tako da ne znam niti kad da ju ocekujem. Samo se nadam da ce doci do 36DC. 
    Pepita  sjecam se tvog dobitnog cilklusa, ja sam malo sumnjicava bila jer nismo bas sve pokrili, i onda te sise bolne totalno rano. Nekih drugih simptoma trudnoce nemam, ali pms imam. Nervoza, tri cetiri dana me zaboli nisko u trbuhu kao da sam vec dobila. Vidjet cemo, samo opet kazem valjda ce doci do 36DC, da mi opet ne produzuje. 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Veja
    13. Listopad 2015. 23:06

Lista za NE dobit:

Miska 11.10.
    PeppePula 15.10.
    ema.curri. 16.10
    iva1989lea 17,10
    Babygirl 19.10.
    Crnokosa 23.10.
    Leona 23.10.
    Orhideja 27.10.
    Pticica 29.10.
    Zabica25 03.11.

MalaKoza
    13. Listopad 2015. 23:16

Zumbul,  čestita aaaaaaa am! !!
    Polako ali sigurno se popunjavaju ljetne bebe. 
    Držim fige i svima vama ostalima da se uskoro sve tipkamo na drugoj temi.  Ja odbrojavam sate do prvog ultrazvuka i nadam se da ću vidjeti malo srceko

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

• ema.curri.39
    14. Listopad 2015. 08:32

Evo da se i ja javim...znaci grudi su me bolile kao nikada i utrostrucile su se...i onda odjednom nista...prestale me boliti i malo su se smanjile...M ocekujem za 2 dana...nije mi jasno zasto su me prestale boljeti...inace dok ne dobijem M bole stalno...od drugih simptoma nista,test prekjucer negativan...

PeppePula
    14. Listopad 2015. 09:58

Zumbul cestitke

kod mene jos nema prave M, jucer 2 kapi svjetlo svjetlo smedjeg iscjetka, radila test popodne i negativan... danas jedna maaala tockica takodjer tog svjetlog smedjeg... najvjerovatnije cu dobiti danas ili sutra....

s obzirom da mi je ovo bio 6 ciklus pokusavanja, isla bi na neke pretrage.... dragi na kontrolu plivaca, a ja bi mozda za pocetak vadila krv da provjerim hormone..... tko od vas ima iskustva s tim? hoce li mi gin uopce dati kakve uputnice ako nije proslo 1 god pokusavanja ili cu morati privatno?

Puse svima :*

Peppe

miska
    14. Listopad 2015. 13:42

Od moje vjestice ni danas nista jos.. izluduje me polako. 

Peppe sto bas mora gin znati da je proslo 6 mjeseci? Reci da je proslo vise! Ja sam radila privatno hormone, ali samo zato jer ne zivim u hr, inace svaki hormon dode oko 10 e a neki i do 50e ovisi gdje ih radis, tako da ako budes isla privatno dobro provjeri cijene. Ako ti taj Pula U imenu znaci da si iz Pule, mozda je najbolje da ides u Trst (mislim na privatne pretrage) tamo su svi po 10ak e 
    Ako te zanima, mogu ti dati i adresu.

PeppePula
    14. Listopad 2015. 19:17

hej miska, molim te javi mi se u inbox :)

Peppe

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.