Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Veja
    12. Listopad 2015. 11:46

Luki, hmm.. ne znam šta bi rekla, danas mi je 12 dpo, vještica još nije stigla, iako imam sve simptome da će doći, temp je još povišena, znači danas neće, sutra ćemo vidit. prošli ciklus je stigla na 12 dpo, ovaj put mi je produžena lutealna faza

LuKi5
    12. Listopad 2015. 15:51

Vecka, povisena temperatura je dobar znak uz bol kao pred M. Nadam se da ce I ostati takva. Drzim fige 

waiting, doktor opce prakse ti ne moze dati uputnicu za ginekoloske pretrage zbog ugovora koji ga veze s HZZO. Mozes vaditi betu u bolnici ali onda njima placas iznos koji inace pokriva uputnica od ginekologa, kao da nemas zdravstveno.

14.06.2014. L ♥

Crnokosa
    12. Listopad 2015. 17:28

Bok cure...danas mi je 3-4 dpo nisam sigurna,temp.mi je bila kao što sam rekla 36,1,36,2,pa pred ovulaciju 36,4 i zadnja dva dana 36,7....jutros mi je opet bila 36,4...znači pala je,jel to znak da se nije uvatilo da se ne nadam za bezveze ???

leonaaa
    12. Listopad 2015. 19:56

Slično i kod mene.. 36,1, 36,5, 36,7 i danas 36,5.. ne kužim ni ja... proučavala sam grafove na fertilityfriend, kolko sam skužila ne mora to ništa značiti...
    Nadam se da ima nade za !

Veja
    12. Listopad 2015. 21:30

Luki, nebi bio nitko sretniji 
    Al vidit cemo za dan-dva 
    Ovako vam moj graf cure koje pitaju za temp. izgleda za ovih 64 dc( valjda sam uspila stavit sliku)

Minions
    13. Listopad 2015. 07:25

Jutro! Evo kao što sam rekla da ću se javit kad će biti novosti, eto prijavljujem m-stigla jučer navečer! 😢 bit će više sreće koji drugi put!  Želim vam ugodan ostatak dana,a ja odoh sad na posao da me klinci Okruže osmjesima i veseljem,jer moje baterije treba napuniti! 😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.