Usadivànje u maternicu se moze osjetiti...moze biti i krvi al to je zaista od zene do zene..ja sam imala nenormalne grceve dva dana nakon transfera i nadam se da je to bilo nesto pozitivno...vidjet cemo...
Curke, evo mene s Toskane...Bilo je fenomenalno..
MM veli da bi sad mogao uspjeti mali Talijan :) Baš je smiješan!
Ovaj ciklus neću pratiti bazalnu, ništa...nek bude kako bude...možda se previše opterećujem plodnim danima i bazalnom.
Neke su nove, pa dobro došle :)

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
E curke sad sam već luda! M mi kasni 5 dana a dva testa - !!! Boli me kao da ću dobiti, inače me nikad prije M ništa ne boli, muka mi je i dalje, glava rastura... Znam da mi je prerano ići kod ginekologa a opet se bojim da nešto nije OK...
Dal si na kakvim lijekovima? Meni uvijek kasni kad sam na Utrogestanu…mozda bi trebala otici vaditi Betu i rjesitit muke…

Luki, hmm.. ne znam šta bi rekla, danas mi je 12 dpo, vještica još nije stigla, iako imam sve simptome da će doći, temp je još povišena, znači danas neće, sutra ćemo vidit. prošli ciklus je stigla na 12 dpo, ovaj put mi je produžena lutealna faza

Vecka, povisena temperatura je dobar znak uz bol kao pred M. Nadam se da ce I ostati takva. Drzim fige
waiting, doktor opce prakse ti ne moze dati uputnicu za ginekoloske pretrage zbog ugovora koji ga veze s HZZO. Mozes vaditi betu u bolnici ali onda njima placas iznos koji inace pokriva uputnica od ginekologa, kao da nemas zdravstveno.

14.06.2014. L ♥
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji