Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    leonaaa
    11. Listopad 2015. 10:56

Pozdrav, curke, kišna je nedjelja, žeilm Vam obilje mira i odmora danas! 
    Crnokosa, nije da imam iskustva, ali koliko sam upoznata, nakon ovulacije za 14 dana trebala bi stići M, ako je nema, moglo bi nešto značiti..plus da temepratura ostane povišena...
    Ja sam, kao i ti, počela mjeriti bazalnu ovaj mjesec, u petak je bila 36,1, jučer 36,4, danas 36,7... Po toj logici bi trebala dobit 23.10. Ali NADAM se da neću!!
    Slobodno me netko ispravi ako sam u zabludi!

• ema.curri.39
    11. Listopad 2015. 16:54

Usadivànje u maternicu se moze osjetiti...moze biti i krvi al to je zaista od zene do zene..ja sam imala nenormalne grceve dva dana nakon transfera i nadam se da je to bilo nesto pozitivno...vidjet cemo...

zabica25
    11. Listopad 2015. 17:24

Curke, evo mene s Toskane...Bilo je fenomenalno..
    MM veli da bi sad mogao uspjeti mali Talijan :) Baš je smiješan!
    Ovaj ciklus neću pratiti bazalnu, ništa...nek bude kako bude...možda se previše opterećujem plodnim danima i bazalnom. 
    Neke su nove, pa dobro došle :)

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

waiting...
    12. Listopad 2015. 08:34

E curke sad sam već luda! M mi kasni 5 dana a dva testa - !!! Boli me kao da ću dobiti, inače me nikad prije M ništa ne boli, muka mi je i dalje, glava rastura... Znam da mi je prerano ići kod ginekologa a opet se bojim da nešto nije OK... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.