Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zumbul
    13. Listopad 2015. 11:12

Pozdrav drage moje :)
    Ja se dugo nisam javljala, niti pratila, tako da cestitam vama koje ste ugledale + :)
    I prijavljujem se kao trudnica :D
    Jutros + ko kuća 😄 
    Zadnja M bila 13.09...

Sanjarka88
    13. Listopad 2015. 12:26

Zumbul

Pozdrav drage moje :)
    Ja se dugo nisam javljala, niti pratila, tako da cestitam vama koje ste ugledale + :)
    I prijavljujem se kao trudnica :D
    Jutros + ko kuća 😄 
    Zadnja M bila 13.09…

Čestitke! Nek bude školska , pridruži nam se na ljetnim bebama

Vecka super

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Dunyasha
    13. Listopad 2015. 12:27

Curke!!

Pozdrav svima, i starima i novima!
    Što prije nam se pridružile na ljetnim bebama 2016! 

Zumbul, čestitke tebi, i čim se osjetiš spremnom, čekamo te na pdf!

Veja
    13. Listopad 2015. 12:29

Zumbul, supeeeer, čestitam da prođe sve super i da uživaš na drugom pdfu i trudnoći

Ja prijavljujem da je M stigla, očekivano nakon pada temperature. Jedva čekam da prođe i da idemo dalje

Veja
    [UREĐENO] 10. Svibanj 2017. 15:12

Lista za NE dobit:

Miska 11.10.
    PeppePula 15.10.
    ema.curri. 16.10
    iva1989lea 17,10
    Babygirl 19.10.
    Crnokosa 23.10.
    Pticica 29.10.
    Zabica25 03.11.

Sanjarka, ja evo preuzela i maknula sebe sa liste, budući da je vještica stigla

Miška, kakvo je stanje kod tebe, vidim 11.10. nije trebala M stići?

miska
    [UREĐENO] 10. Svibanj 2017. 15:12

Vecka

Lista za NE dobit:

Miska 11.10.
    PeppePula 15.10.
    ema.curri. 16.10
    iva1989lea 17,10
    Babygirl 19.10.
    Crnokosa 23.10.
    Pticica 29.10.
    Zabica25 03.11.

Sanjarka, ja evo preuzela i maknula sebe sa liste, budući da je vještica stigla Miška, kakvo je stanje kod tebe, vidim 11.10. nije trebala M stići?

Nije ni stigla jos, i ne znam kad ce jer nemam bas nikakvih simptoma. Vec sam bila pisala prije par dana da sumnjam da je bio anovulatorni ciklus, pa se pobrkalo sve. Iako sam bila kod gin 24.9. i tad je rekla da sam u ovulaciji, ali ja eto nikako dobit. Nismo uopce pokrivali te dane zbog te moje stitnjace tako da je t 99,9 iskljucena. I danas isla mjerit bazalnu i povisena 36.7, iako ovaj mjesec nisam uopce mjerila, znam da je inace 36.2 prije ovulacije. Sve cekam da napokon stigne pa da pocnem s tim klomifenima jer smo tempirani tocno na tjedan izmedu dva putovanja i sad zeza. 

miska
    13. Listopad 2015. 14:51

Vecka mislim da nije kasnila ovulacija jer vidim po iscjetku, jedino se moglo desit da je nije uopce ni bilo. Ne vjerujem da je gin predvidjela vec 24.9 ovulaciju pa da je tek kasnije dosla, po kalendaru sam je ocekivala 27.9 a sad je vec drugi dan u kasnjenju. Tako da si ne mogu objasnit ovaj ciklus. 
    A sto se tice bazalne mjerila sam je tri mjeseca i odustala jer mi se nije dalo.
    Pocinjem i ja da, samo ja imam od 3-7 dana ciklusa po pola tabletice, znaci 2 i pol tablete u 5 dana. Ja se nadam da ce potrefit, i da me nece bas sad zeznut 

Veja
    13. Listopad 2015. 15:17

E, onda je i moguće da je anovulativan ciklus.
    Meni je cudno da meni doktorica daje tako veliku dozu klomifena, jer ko god je spominjao svi su tako nešto malo il po 1 tabletu dnevno ili kao i ti po pola tablete.
    Iako sam zadnji put odlično odreagirala, bar je doktorica bila zadovoljna, morat ću ispitati to.
    Ja sam klomifen počela piti jer doktorica je sumnjala da imam anovulativne cikluse, pa ćemo vidit ovaj mjesec kako će proć.

miska
    13. Listopad 2015. 15:34

Vecka

E, onda je i moguće da je anovulativan ciklus.
    Meni je cudno da meni doktorica daje tako veliku dozu klomifena, jer ko god je spominjao svi su tako nešto malo il po 1 tabletu dnevno ili kao i ti po pola tablete.
    Iako sam zadnji put odlično odreagirala, bar je doktorica bila zadovoljna, morat ću ispitati to.
    Ja sam klomifen počela piti jer doktorica je sumnjala da imam anovulativne cikluse, pa ćemo vidit ovaj mjesec kako će proć.

Ja u biti nisam dobila klomifen radi anovulatornih ciklusa, cak sam uvjerena da mi je ovaj, ako je bio anovulatoran ,prvi u godinu i pol koliko bas pratim cikluse. Meni bi ta mala doza trebala samo pomoci u jacanju jajne stanice. Vidjet cemo ishode, samo se nadam da se i ta stitnjaca nastavila normalizirat i da ce iduci ciklus biti pun pogodak. 
    Vidim da su ti dosta dugi ti ciklusi, to mora da je ludica, ali rijesit cemo sve, kad tad 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI