Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    miska
    13. Listopad 2015. 14:51

Vecka mislim da nije kasnila ovulacija jer vidim po iscjetku, jedino se moglo desit da je nije uopce ni bilo. Ne vjerujem da je gin predvidjela vec 24.9 ovulaciju pa da je tek kasnije dosla, po kalendaru sam je ocekivala 27.9 a sad je vec drugi dan u kasnjenju. Tako da si ne mogu objasnit ovaj ciklus. 
    A sto se tice bazalne mjerila sam je tri mjeseca i odustala jer mi se nije dalo.
    Pocinjem i ja da, samo ja imam od 3-7 dana ciklusa po pola tabletice, znaci 2 i pol tablete u 5 dana. Ja se nadam da ce potrefit, i da me nece bas sad zeznut 

Veja
    13. Listopad 2015. 15:17

E, onda je i moguće da je anovulativan ciklus.
    Meni je cudno da meni doktorica daje tako veliku dozu klomifena, jer ko god je spominjao svi su tako nešto malo il po 1 tabletu dnevno ili kao i ti po pola tablete.
    Iako sam zadnji put odlično odreagirala, bar je doktorica bila zadovoljna, morat ću ispitati to.
    Ja sam klomifen počela piti jer doktorica je sumnjala da imam anovulativne cikluse, pa ćemo vidit ovaj mjesec kako će proć.

leonaaa
    13. Listopad 2015. 17:55

Vecka, mogu i ja na listu ne dobit 23.10.?
    O, pa to je još samo 10 dana!

baby♡girl
    13. Listopad 2015. 18:11

Pozdrav cure :) 
    Zumbul cestitam na plusu, zelim ti ugodnu i zdravu trudnocu. 😊😊😊
    Pitanje za cure koje koriste klomifen. Jesu li vam ginekolozi predlozili da ih pijete ili? Ja sam sad vec pomalo zabrinuta. Iduci ciklus ce biti puna godina pokusavanja. 2 ciklusa nismo pokrili jer je muz bio na terenu. 
    Ovaj ciklus sam se ponadala jer su mi sise bile bas bolne i to vec prije 12 dana, danas splasnule, ne bole. Zadnja dva dana imam neki kao bjelanjak iscjedak, ne kuzim. O je bila i vec sam primjetila par dana oko O takav iscjedak. Ovaj ciklus smo slabije pokrili zbog posla. Danas mi je 31 DC, prosli je bio 28dana, najduzi 36 dana u zadnjih nekoliko mjeseci. Vec sam tuzna i jadna, prolazi vrijeme, nista se ne dogadja. Zbunjuje me ovo s iscjetkom i tim bolnim sisama. Da barem nisu prestale boliti. Mozda bi se jos malo nadala. 
    Sto se tice klomifena, ima li kakve nuspojave? Ja inace slabo uzimam bilo kakve tablete, a cula sam da uz klomifen ide i moguce povracanje, slabost, mucnine. Mozda da pitam ginekologa za to ili da trazim pretrage dalje u klinici za neplodnost?

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Pepita2109
    13. Listopad 2015. 18:58

babygirl meni je u dobitnom ciklusu iscjedak bio kao kakav bi trebao biti kod ovulacije, da sam bila uvjerena da je O, o sisama i da ne pričam, najbolje ti sad pričekaj da prođe taj 36dc, daj Bože da prođe i da M nikako ne dođe, želim ti to od srcaaa  e ako ipak dođe vještica da, pitaj ginekologa šta god te zanima, godinu dana nije malo..

ostale trudilice čitam ja vas stalno i mislim na vas da ne mislite da sam vas zaboravila  i čestiitaam svim plusićimaa i hoćemo još  
    pusa od mene i moje curkice 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Veja
    13. Listopad 2015. 19:04

Lista za NE dobit:

Miska 11.10.
    PeppePula 15.10.
    ema.curri. 16.10
    iva1989lea 17,10
    Babygirl 19.10.
    Crnokosa 23.10.
    Leona 23.10.
    Pticica 29.10.
    Zabica25 03.11.

Veja
    13. Listopad 2015. 19:13

Miska, ma sigurno ce se normalizirat, kad je pocelo opadat, onda sigurno i hoce ... a moji ciklusi, ma grozni, tako vec godinama, al lako je bilo dok nismo se odlucili na bebaca, sad je veliki problem.

Babygirl, meni je doktorica propisala klomifen jer sumnja na anovulativne cikluse, ja ga nisam trazila iskreno nisam ni znala da postoji dok mi ona nije rekla. Citala sam za nuspojave, al ja ih nisam imala, super sam ga podnijela i odlicno reagirala, samo ovaj ciklus moramo vise akcije i nadat se uspjehu 

Pepita, bas ti hvala sto se javljas i dajes nam snage da se sve moze  pusa i tebi i tvojoj curki 

Leona, dodana na listu, brzo ce to proletiti 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.