Miška, čitam tvoj prvi post i taman tila pisat da pišneš testić, a čudno je onda... koji ti je dpo?
Nevjerojatno kako nešto što isplaniraš uvijek se mora zakomplicirat i samoj mi se uvijek tako događa, uvijek mi plan propadne Možda je bila O kasnije?? jesi 100% sigurna kad je bila, možda te za par dana iznenadi plusić držim figeee?!
Miška, čitam tvoj prvi post i taman tila pisat da pišneš testić, a čudno je onda… koji ti je dpo?
Nevjerojatno kako nešto što isplaniraš uvijek se mora zakomplicirat i samoj mi se uvijek tako događa, uvijek mi plan propadneMožda je bila O kasnije?? jesi 100% sigurna kad je bila, možda te za par dana iznenadi plusić držim figeee?!
Kad sam bila na pregledu kod gin rekla je da sam upravo u ovulaciji a to je bilo 24.9. Po tome bi danas vec bio 21. dpo. Inace sam po kalendaru ocekivala o oko 27. Ali da je i tada bila vec je danas 18. dpo. Mi smo zadnji odnos imali 22.9 i do 6.10 nista tako da nismo uopce pokrili.
Da to je istina da se uvijek nesto na komplikaciju zakomplicira, inace su mi skoro u dan tocne, prosli mjesec je dan uranila, eventualno zna dan kasnit i sad kad mi bas treba zezne. I bas sam gledala prosli mjesec kako mi se lijepo poklapaju te ovulacije s datumima kad je on doma i sad se sve naravno izmjesalo.

Pa ne mogu vjerovat, to je već dosta dana nakon O. A da odeš dr. da vidiš šta se događa, ovako ćeš se samo izludit. Meni je isto bio lud ciklus prošli mjesec od 64 dana, ali sam znala da je O bila tek 52 dc i M je stigla 13 dpo.
Govorila si ono da nemaš nikakvih ni simptoma?

Dobro jutro cure. Kod mene nista novo mislim da mi je ovulacija blizu pa malo pokrivamo, vidjet ćemo sta ce biti.
Miska a kako se ti osjećaš, postoje li neki znakovi?
Ma nikakvih simptoma nicega. Jedino je bazalna povisena. Cak sam mislila da je mozda anuvulatoran ciklus ali onda nebi bazalna bila povisena ako je slucajno to u pitanju.
Pricekat cu jos do pon pa cu onda zvat ginekologicu, svejedno me nece ni dozivit kad joj kazem da mi kasni 5 dana.

Ni od moje M nema traga ni glasa. Cekam 19.10. pa ako ne dodje napravit cu test. Danas mi je 17 DPO. Nema bolova, ni u sisama niti klasicnih PMS bolova.
Miska drzim fige da je ipak T u pitanju. Koji test si koristila?
Ni od moje M nema traga ni glasa. Cekam 19.10. pa ako ne dodje napravit cu test. Danas mi je 17 DPO. Nema bolova, ni u sisama niti klasicnih PMS bolova.
Miska drzim fige da je ipak T u pitanju. Koji test si koristila?
A hvala, ali nekako znam da nije.. First sign duo test.

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Miška, baš sam sada čitala da ako je bio anovulativan ciklus, da bi bazalna bila stalno niska, al tebi je sigurno bila O dok je temp povišena. Nemam pojma šta bi mislila, jer je prošlo dosta dana nakon O,a test negativan !
Baby, svaka čast pa možeš tako dugo biti u neizvjesnosti s obzirom da je već dosta dana prošlo od O.
Uglavnom cure držim fige na najjače da odete na pdf ljetne bebe i da vam se ja pridružim za mjesec dana

Lista za NE dobit:
Miska 11.10.
PeppePula 15.10.
ema.curri. 16.10
iva1989lea 17,10
Babygirl 19.10.
Crnokosa 23.10.
Leona 23.10.
Orhideja 27.10.
Pticica 29.10.
Zabica25 03.11.
Lista za NE dobit:
Miska 11.10.
PeppePula 15.10.
ema.curri. 16.10
iva1989lea 17,10
Babygirl 19.10.
Crnokosa 23.10.
Leona 23.10.
Orhideja 27.10.
Pticica 29.10.
Zabica25 03.11.
i mene mozes maknuti sa liste jer sam jucer dobila.... :(

Peppe

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji