Miška, baš sam sada čitala da ako je bio anovulativan ciklus, da bi bazalna bila stalno niska, al tebi je sigurno bila O dok je temp povišena. Nemam pojma šta bi mislila, jer je prošlo dosta dana nakon O,a test negativan !
Baby, svaka čast pa možeš tako dugo biti u neizvjesnosti s obzirom da je već dosta dana prošlo od O.
Uglavnom cure držim fige na najjače da odete na pdf ljetne bebe i da vam se ja pridružim za mjesec dana
Lista za NE dobit:
Miska 11.10.
PeppePula 15.10.
ema.curri. 16.10
iva1989lea 17,10
Babygirl 19.10.
Crnokosa 23.10.
Leona 23.10.
Orhideja 27.10.
Pticica 29.10.
Zabica25 03.11.
Lista za NE dobit:
Miska 11.10.
ema.curri. 16.10
iva1989lea 17,10
Babygirl 19.10.
Crnokosa 23.10.
Leona 23.10.
Orhideja 27.10.
Pticica 29.10.
Zabica25 03.11.
Ajooj Peppe
Cure pozdrav!
Mene opet nije dugo bilo ali i dalje sam aktivna trudilica poslije spontanog koji se dogodio prije 2 mjeseca.
Cestitke novim trudnicama i da vam sve prodje skolski. Ima vas jako puno novih pa neznam koja ce me se sjetiti ali dok sam bila trudilica za baby no.1 bila sam jako aktivna ovdje na ovom pdf-u i hiperaktivna oko svega sto ima veze sa TTC (trying to concive). Otkada sam imala spontani jednostavno se tesko vratiti u onaj isti ''elan'' zeljenja bebe. Jednostavno neko vrijeme mora proci da stvari dodju na svoje.
Ipak, trudimo se idalje i ne gubimo nadu. Zelim i Vama a i meni skore plusice te se upisujem na listu za NE DOBIVANJE M za 24.10.
Puno pusa svakoj a najvise onima koje su prozivjele moje iskustvo ovdje!
Draga Nessah danas sam razmisljala o tebi, jako mi je drago sto si se javila. Od srca ti zelim da te vjestica zaobidje ovaj mjesec, i da ti nova trudnoca bude zdrava i uredna i da na svijet doneses najljepse malo zlato koje ce te uveseljavati i ciniti sretnijom nego ikad. ♡♡♡
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Peppe zao mi je zbog dolaska vjestice, nadam se da je iduci ciklus tvoj. I mene evo pocelo boliti sve. Ocekujem ju do jutra.
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Lista za NE dobit:
Miska 11.10.
ema.curri. 16.10
iva1989lea 17,10
Babygirl 19.10.
Crnokosa 23.10.
Leona 23.10.
Nessah 24.10.
Orhideja 27.10.
Pticica 29.10.
Zabica25 03.11.
Draga, Nessah dobro nam dosla ponovno i sto prije se preselila na dugo isckivani pdf
Ja sam taman dosla na ovaj forum, kada si ti bila ugledala plusic, zao mi je da je tako zavrsilo i da si se bar malo opravila i da si spremna za nove pobjede jos jaca
Nista nam nemoze poljuljati volju za bebom ! Idemo po svoje plusice jos snaznije !!!!!
Hvala Vam na lipim rijecima, zelim vam da ugledate pluseke skupa samnom !!!
U kojim ste vi fazama sada? BabyGirl ti si vec dugo trudilica, koji ti je ciklus? Vecka, pa da, sjecam se ja i tebe samo kako sam se preselila na Proljetne Bebe 2015 prestala sam pratiti ovaj pdf. Koji je tebi ciklus sada?
Sortiraj odgovore
Najstariji