Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Veja
    15. Listopad 2015. 09:53

Miška, čitam tvoj prvi post i taman tila pisat da pišneš testić, a čudno je onda... koji ti je dpo?
    Nevjerojatno kako nešto što isplaniraš uvijek se mora zakomplicirat i samoj mi se uvijek tako događa, uvijek mi plan propadne Možda je bila O kasnije?? jesi 100% sigurna kad je bila, možda te za par dana iznenadi plusić držim figeee?!

miska
    15. Listopad 2015. 10:09

Vecka

Miška, čitam tvoj prvi post i taman tila pisat da pišneš testić, a čudno je onda… koji ti je dpo?
    Nevjerojatno kako nešto što isplaniraš uvijek se mora zakomplicirat i samoj mi se uvijek tako događa, uvijek mi plan propadne Možda je bila O kasnije?? jesi 100% sigurna kad je bila, možda te za par dana iznenadi plusić držim figeee?!

Kad sam bila na pregledu kod gin rekla je da sam upravo u ovulaciji a to je bilo 24.9.  Po tome bi danas vec bio 21. dpo. Inace sam po kalendaru ocekivala o oko 27. Ali da je i tada bila vec je danas 18. dpo. Mi smo zadnji odnos imali 22.9 i do 6.10  nista tako da nismo uopce pokrili. 
    Da to je istina da se uvijek nesto na komplikaciju zakomplicira, inace su mi skoro u dan tocne, prosli mjesec je dan uranila, eventualno zna dan kasnit i sad kad mi bas treba zezne. I bas sam gledala prosli mjesec kako mi se lijepo poklapaju te ovulacije s datumima kad je on doma i sad se sve naravno izmjesalo.

Veja
    15. Listopad 2015. 11:05

Pa ne mogu vjerovat, to je već dosta dana nakon O. A da odeš dr. da vidiš šta se događa, ovako ćeš se samo izludit. Meni je isto bio lud ciklus prošli mjesec od 64 dana, ali sam znala da je O bila tek 52 dc i M je stigla 13 dpo.
    Govorila si ono da nemaš nikakvih ni simptoma?

• Pticica
    15. Listopad 2015. 11:09

Dobro jutro cure. Kod mene nista novo mislim da mi je ovulacija blizu pa malo pokrivamo, vidjet ćemo sta ce biti. 
    Miska a kako se ti osjećaš, postoje li neki znakovi?

miska
    15. Listopad 2015. 11:16

Ma nikakvih simptoma nicega. Jedino je bazalna povisena. Cak sam mislila da je mozda anuvulatoran ciklus ali onda nebi bazalna bila povisena ako je slucajno to u pitanju.
     Pricekat cu jos do pon pa cu onda zvat ginekologicu, svejedno me nece ni dozivit kad joj kazem da mi kasni 5 dana.

baby♡girl
    15. Listopad 2015. 11:29

Ni od moje M nema traga ni glasa. Cekam 19.10. pa ako ne dodje napravit cu test. Danas mi je 17 DPO. Nema bolova, ni u sisama niti klasicnih PMS bolova. 
    Miska drzim fige da je ipak T u pitanju. Koji test si koristila?

miska
    15. Listopad 2015. 12:15

baby♡girl

Ni od moje M nema traga ni glasa. Cekam 19.10. pa ako ne dodje napravit cu test. Danas mi je 17 DPO. Nema bolova, ni u sisama niti klasicnih PMS bolova. 
    Miska drzim fige da je ipak T u pitanju. Koji test si koristila?

A hvala, ali nekako znam da nije.. First sign duo test.

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Veja
    15. Listopad 2015. 11:37

Miška, baš sam sada čitala da ako je bio anovulativan ciklus, da bi bazalna bila stalno niska, al tebi je sigurno bila O dok je temp povišena. Nemam pojma šta bi mislila, jer je prošlo dosta dana nakon O,a test negativan !
    Baby, svaka čast pa možeš tako dugo biti u neizvjesnosti s obzirom da je već dosta dana prošlo od O.

Uglavnom cure držim fige na najjače da odete na pdf ljetne bebe i da vam se ja pridružim za mjesec dana

Veja
    15. Listopad 2015. 11:38

Lista za NE dobit:

Miska 11.10.
    PeppePula 15.10.
    ema.curri. 16.10
    iva1989lea 17,10
    Babygirl 19.10.
    Crnokosa 23.10.
    Leona 23.10.
    Orhideja 27.10.
    Pticica 29.10.
    Zabica25 03.11.

PeppePula
    15. Listopad 2015. 15:17

Vecka

Lista za NE dobit:

Miska 11.10.
    PeppePula 15.10.
    ema.curri. 16.10
    iva1989lea 17,10
    Babygirl 19.10.
    Crnokosa 23.10.
    Leona 23.10.
    Orhideja 27.10.
    Pticica 29.10.
    Zabica25 03.11.

i mene mozes maknuti sa liste jer sam jucer dobila.... :(

Peppe

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI