Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Veja
    15. Listopad 2015. 08:25

Jutroo

PeppePula, kakvo je stanje? Kao što kaže Miška, zašto bi doktorica morala znati koliko pokušavaš, ako već želiš napraviti pretrage da budeš mirna.
    Mene je doktorica odmah poslala prvo vaditi hormone i papu napravila, da vidi da li su potrebne kakve terapije i ima li nešto što bi moglo kočiti u zatrudnjivanju. Al ja sam išla u privatnice, jer moja soc. doktorica je grozna, malo reč. Ako je tebi soc dr. oke, pokušaj otić i tražit je da to izvadiš, nećeš ništa izgubit, a za drugu opciju imaš privatnika. Al opet najbolje ti je napravi kako misliš da je najbolje za tebe.

Ostale cure,di ste, nema nikoga? Ema, Lea, Baby vama su datumi najbliži, kakvo je stanje?? Paula, di si nam?

miska
    15. Listopad 2015. 08:47

Jutro Vecka i sve ostale trudilice i trudnice koje su jos uvijek povremeno s nama. 
    Evo ja vec 5. dan iscekujem M pa nista i nista, mjerila bazalnu, povisena i dalje. Vec sam posteno zivcana. 

Veja
    15. Listopad 2015. 09:53

Miška, čitam tvoj prvi post i taman tila pisat da pišneš testić, a čudno je onda... koji ti je dpo?
    Nevjerojatno kako nešto što isplaniraš uvijek se mora zakomplicirat i samoj mi se uvijek tako događa, uvijek mi plan propadne Možda je bila O kasnije?? jesi 100% sigurna kad je bila, možda te za par dana iznenadi plusić držim figeee?!

Veja
    15. Listopad 2015. 11:05

Pa ne mogu vjerovat, to je već dosta dana nakon O. A da odeš dr. da vidiš šta se događa, ovako ćeš se samo izludit. Meni je isto bio lud ciklus prošli mjesec od 64 dana, ali sam znala da je O bila tek 52 dc i M je stigla 13 dpo.
    Govorila si ono da nemaš nikakvih ni simptoma?

• Pticica
    15. Listopad 2015. 11:09

Dobro jutro cure. Kod mene nista novo mislim da mi je ovulacija blizu pa malo pokrivamo, vidjet ćemo sta ce biti. 
    Miska a kako se ti osjećaš, postoje li neki znakovi?

miska
    15. Listopad 2015. 11:16

Ma nikakvih simptoma nicega. Jedino je bazalna povisena. Cak sam mislila da je mozda anuvulatoran ciklus ali onda nebi bazalna bila povisena ako je slucajno to u pitanju.
     Pricekat cu jos do pon pa cu onda zvat ginekologicu, svejedno me nece ni dozivit kad joj kazem da mi kasni 5 dana.

baby♡girl
    15. Listopad 2015. 11:29

Ni od moje M nema traga ni glasa. Cekam 19.10. pa ako ne dodje napravit cu test. Danas mi je 17 DPO. Nema bolova, ni u sisama niti klasicnih PMS bolova. 
    Miska drzim fige da je ipak T u pitanju. Koji test si koristila?

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.