Leona, da 52 dc, ludnica sta da kazem
Luki, kod tebe jos lude nego u mene, al ako si uspila u tako neredovnim ciklusima, onda ima nade jos i za mene da moze nesto bit
Minions, mozda je jos rano, mozda je O bila kasnije, ima nade jos
Beronadi, jesi radila test?? Koji ti je dc?
Ja mislim da je kod mene i ovaj ciklus 0 bodova, bole me jajnici ko kad trebam dobit, tako da ocekujem M za 2-3 dana najkasnije, pa u nove pobjede
Meni se evo po prvi puta u ovih godinu i pol od kad bas pratim cikluse dogodilo da nemam bas nikakvih pms simptom. Inace mi grudi budu natecene ili bolne i natecene i to bas dosta bolne zadnja dva ciklusa i to 10-ak dana prije m, sad nista a sutra trebam dobiti. Nit uobicajana probadanja ne osjetim, bas nista.
Kod gin. sam bila 24.9. i rekla mi je da sam u ovulaciji, iako ja nisam osjetila onu uobicajenu sluz. Ja si sve mislim da je ovaj ciklus ipak bio anovulatoran! Uostalom vec sam trebala i dobiti ako je ta ovulacija bila 24, 25. 9.
Dal uopce postoje neki simptomi kod takvih ciklusa?
Vecka sutra bi trebala dobiti mjesecnicu, ako ne dode do ponedjeljka ici cu svakako u gin.
Bok cure!
Evo uhvatila sam vremena da vas procitam I malo pisem!
Vecka I Sanjarka, hvala sto ste me se sjetile I na lijepim zeljama hvala!
Pored sve kise ovih dana, bas na dan vjencanja je provirilo sunce. Sve je bilo lijepo, potpuno sam zadovoljna!
Na dan svadbe sam procurila, a dan prije su me grudi bolile bas jako I bile povecane I bradavice tamne, naravno da sam se bila ponadala ali sam ipak procurila.
JedVa cekam da prestANE M!
url=https://lilypie.com]
miska, moguce da je anovulacijski ciklus. Ja evo prvi put u zivotu od kad imam
M imam I PMS, tek sad od kako pijem kontrac. pilule, (kod mene uvik sve naopako :P) inace nikako nisam mogla znati kad ce mi doci M jer ama bas nista nisam osjecala, tek kad bi mi gacice bile pune krvi pocela bi jaka bol I to svaki put bi me ulovila na prepad, vecinom kad bi bila izvan kuce.
Maja, cestitke, drago mi je da si se lijepo provela I da je sunce zasjalo.Prekrasan dan zasluzuje prekrasno vrijeme. Zao mi je zbog M. Samo nek ona prode pa u akciju. Nastavak borbe za +
Samo da vas pitam ako koja ima iskustva. Meni su se iznenada pojavili pristici, kontracepcijske bi trebale ih bar ublaziti ako ne otkloniti, a ja sam ih sad puna, ne znam je li to posljedica uzimanja antibiotika za bronhitis I sad ovih tableta za tlak I srce, jer bas su se pojavili u tom razdoblju od kako sam ih pocela piti. Znam da antibiotik smanjuje ucinak kontracepcije, hoce li onda iduci ciklus se maknut pristici ili su pak ove kontr. pilule postale preslabe? Doktorica mi je rekla da je to od PCOS-a I Hashimota, ali mi se lijepo lice ocistilo od kako sam pocela piti pilule, I evo ovaj ciklus opet puna pristica, kao da sam u pubertetu.
14.06.2014. L ♥
ema.curri.39 tako sam i ja mislila,ali evo cure imaju više iskustva pa bolje pitati!
Ovaj mj.sam počela mjeriti bazalnu temp.od 8 dana ciklusa 36,4 ;36,4;36,1;36,1,36,1;36,2;36,4;36,7;36,7
Nisam nešto puno polagala ikakve vjere u tu temp.ali očito da je istina da naraste nakon ovalacije....znači sad se samo trebam moliti da ostane visoka koliko sam skužila po vašim porukama!
Jutros kad sam se probudila da izmjerim temp.osjetila sam onako neku tupu bol kao kad trebam dobiti M,sad više ne osjetim tako,ali svejedno je neki osjećaj prisutan! Mislite da to možda nešto znači ili ja samo od želje umišljam?? Koliko uopće traje taj proces začeća nakon ovulacije,mislim nije da odmah ostaneš trudna,znam da jajna stanica max.može preživiti 24 sata...ali šta pos.toga?? Kad se uopće mogu osjećati prvi simptomi i jel ih baš svatko osjeti?
Hm...baš sam se raspisala ovako rano...
Crnokosa, simptomi zavise od zene do zene, nekima se jave prije, nekima kasnije, bol u jajnicima moze znaciti svasta, ali I nista, mene uredno vec mjesecima bole jajnici iako su mi tumor markeri za sad ok. Posebice me boli ovaj lijevi jajnik kojeg pola nemam, I to bas kad se vrijeme mijenja. Moze dakle bol biti posljedica trudnoce ili pak osjetljivosti jajnika na vanjske cimbenike. Za bol u jajnicima ne bih rekla da moze biti umisljena naspram nekih drugih simptoma.
14.06.2014. L ♥
Sortiraj odgovore
Najstariji