Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    leonaaa
    09. Listopad 2015. 19:39

Vecka, čini mi se da je, jer su mi cike počele buktat... pa po svemu sudeći, to bi moglo biti to..
    A sutra ćemo vidjet kaj će temp. reć...
    Nadam se da će mi to potvrdit...
    52. dc?  Eto, nažalost, nismo sretnice s onih školskih 28 dc...

LuKi5
    09. Listopad 2015. 23:06

Sanjarka, brzo ce doci sljedeci pregled. Jako mi je drago da je sve u redu s tvojom malom tockicom :)) :* Vidim da je tvojoj zvrkici brzo rodendan. Vjerujem da ce joj biti gust kada vam dode bebica pomagati, imati ce princrza zvrkasto pojacanje hihiI

Vecka, eto ako ce ti sto pomoci, moj dobitan ciklus menga mi je trajala 15 dana, a ovulacija mi je bila otprilike 2, 5 do 3 tj. od zavrsetka menge, s tim da mi je M znala dolazit samo jedanput godisnje I onda trajat po 2 mjeseca. Ja sam bila uvjerena da od tog dobitnog ciklusa nema sanse da bude T, a Iispalo je da je bas jackpot, s obzirom da su mi nakon prve operacije dijagnosticirali anovulacijske cikluse...Svasta je moguce, nadam se da je ovo tvoj dobitni ciklus. 

14.06.2014. L ♥

beronadi
    10. Listopad 2015. 09:19

Curee jutrs pri prvom mokrenju sam primjetila na wc papiru nesto smeđe. Nije tekućeg oblika već baš gusto. 
    Mislila sam da je od vaginaleta ali je sinoc nisam stavljala i nikad mi od vaginaleta nije tako bilo. 
    Meni izgleda kao neka ovojnica nečega. Kao sa bude omotana preko nečega. Neznam 

beronadi
    10. Listopad 2015. 15:52

beronadi

Curee jutrs pri prvom mokrenju sam primjetila na wc papiru nesto smeđe. Nije tekućeg oblika već baš gusto. 
    Mislila sam da je od vaginaleta ali je sinoc nisam stavljala i nikad mi od vaginaleta nije tako bilo. 
    Meni izgleda kao neka ovojnica nečega. Kao sa bude omotana preko nečega. Neznam 

Temp 37,1 

Minions
    10. Listopad 2015. 14:28

Beronadi, stvarno neznam što bi to bilo! Da nije možda implantacija! 
    Ja sam ipak napravila test, nisam mogla izdržati, negativan je! Možda je prerano za test,il nisam trudna. 😒 Zadnja par dana mjerim bazalnu i temp ne pada već je dva dana bila 36.7.a jucer 36.8. A danas 36.9. A sad ću vidjet što će biti dalje!  Dane prije nisam mjerila jer sam sve to izbacila,al zbog nervoze i svega sam počela opet!  
    Ljubim vas! Kad bude šta novog javim vam! 😊😘😘😘

Veja
    10. Listopad 2015. 18:41

Leona, da 52 dc, ludnica sta da kazem 
    Luki, kod tebe jos lude nego u mene, al ako si uspila u tako neredovnim ciklusima, onda ima nade jos i za mene da moze nesto bit 
    Minions, mozda je jos rano, mozda je O bila kasnije, ima nade jos 
    Beronadi, jesi radila test?? Koji ti je dc?

Ja mislim da je kod mene i ovaj ciklus 0 bodova, bole me jajnici ko kad trebam dobit, tako da ocekujem M za 2-3 dana najkasnije, pa u nove pobjede 

Crnokosa
    10. Listopad 2015. 20:20

Evo cure da vam se javim kako je prošla folikulometrija!Znači prije dva dana sam imala dva vodeća folikula 17 i 17,5mm i jedan manji od 12,dr.mi je rekao da misli da će ovulacija biti u nedjelju! Danas kad sam otišla dr.mi je rekao da su ta dva folikula ovulirala,a da od trećeg neće biti svejedno ništa! Sad  sam opet na duphastonima,iako su mi sad povećali na 3x1! Sreća da smo mi ipak odlučili pokriti i četvrtak i petak,tako da smo imali odnos četvrtak malo pos.podne i petak navečer! Nadam se da ćemo ovaj puta uspjeti! Imam jedno pitanje,prošli mj.nisam radila test jer sam procurila,2 dana kasnije...ali ipak sam procurila ...a sad mi je dr.napisao da za 14-15 dana radim beta hcg (to još do sada nisam radila)..pa me zanima to radim samo u slučaju da vještica ipak ne dođe ???

LuKi5
    11. Listopad 2015. 10:11

Vecka

Leona, da 52 dc, ludnica sta da kazem 
    Luki, kod tebe jos lude nego u mene, al ako si uspila u tako neredovnim ciklusima, onda ima nade jos i za mene da moze nesto bit 
    Minions, mozda je jos rano, mozda je O bila kasnije, ima nade jos 
    Beronadi, jesi radila test?? Koji ti je dc?

Ja mislim da je kod mene i ovaj ciklus 0 bodova, bole me jajnici ko kad trebam dobit, tako da ocekujem M za 2-3 dana najkasnije, pa u nove pobjede 

Kako se kaze, nada umire zadnja, a I pozitivno je to sto ti je gin. potvrdila ovulaciju. Tko zna, mozda umjesto M ovaj ciklus bude T. Navijam za plusic 

14.06.2014. L ♥

miska
    10. Listopad 2015. 20:13

Meni se evo po prvi puta u ovih godinu i pol od kad bas pratim cikluse dogodilo da nemam bas nikakvih pms simptom. Inace mi grudi budu natecene ili bolne i natecene i to bas dosta bolne zadnja dva ciklusa i to 10-ak dana prije m, sad nista a sutra trebam dobiti. Nit uobicajana probadanja ne osjetim, bas nista. 
    Kod gin. sam bila 24.9. i rekla mi je da sam u ovulaciji, iako ja nisam osjetila onu uobicajenu sluz. Ja si sve mislim da je ovaj ciklus ipak bio anovulatoran!  Uostalom vec sam trebala i dobiti ako je ta ovulacija bila 24, 25. 9. 
    Dal uopce postoje neki simptomi kod takvih ciklusa?

beronadi
    10. Listopad 2015. 21:56

Vecka sutra bi trebala dobiti mjesecnicu, ako ne dode do ponedjeljka ici cu svakako u gin.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI