Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beronadi
    09. Listopad 2015. 12:33

Curee, od jutros sam 5 puta mokrila!  Neman vremena danas u ginekologice jer radim a zovem je na telefon ne javlja se. Umirem od straha sto mi je 

waiting...
    09. Listopad 2015. 12:41

Beronadi, i meni ti je tako. Imam osjećaj da sam više na WC-u nego što radim! 

Sanjarka88
    09. Listopad 2015. 13:03

beronadi

Curee, od jutros sam 5 puta mokrila!  Neman vremena danas u ginekologice jer radim a zovem je na telefon ne javlja se. Umirem od straha sto mi je 

jel te boli i peče dok mokriš?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Veja
    09. Listopad 2015. 12:42

beronadi, a da kupiš testić i opet ga napraviš, onda je vjerojatno bilo rano!  Kad trebaš dobiti mengu?

beronadi
    09. Listopad 2015. 12:44

Vecka 11.10. Pravila sam test ali nekih 10 dana prije nego treba doci. Tako da mu sad nekako ne vjerujem

MalaKoza
    09. Listopad 2015. 19:21

beronadi

Vecka 11.10. Pravila sam test ali nekih 10 dana prije nego treba doci. Tako da mu sad nekako ne vjerujem

10 dana je puno prerano.  Meni je bio dan prije izostanka još negativan.  Na dan kada je trebala doći mi je bila toliko mala sjena da sam mislila da sam ju umislila i tek 2 dana od izostanka sam vidjela nježnu crticu za koju sam mogla povjerovat da sam trudna. To je bilo 14 dpo

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Veja
    09. Listopad 2015. 13:13

Ništa onda Waiting i Beronadi piškite testiće, pa nam se javite, držim fige da budu plusići

Veja
    09. Listopad 2015. 13:15

Btw. beronadi davno je to bilo, obavezno ponovi opet

beronadi
    09. Listopad 2015. 13:20

Sanjarka88 nista skroz normalno mokrim, i ja bi pomislila da je upala ali me nista ne boli. Samo osjetim pritisak i moram mokrit.

Sanjarka88
    09. Listopad 2015. 14:46

beronadi

Sanjarka88 nista skroz normalno mokrim, i ja bi pomislila da je upala ali me nista ne boli. Samo osjetim pritisak i moram mokrit.

E pa dobro, onda se nemaš čega bojat.....
    Bitno da ne boli.... a često mokrenje može biti od trudnoće a i ne mora.... piški testić

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI