Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Veja
    09. Listopad 2015. 13:13

Ništa onda Waiting i Beronadi piškite testiće, pa nam se javite, držim fige da budu plusići

Veja
    09. Listopad 2015. 13:15

Btw. beronadi davno je to bilo, obavezno ponovi opet

beronadi
    09. Listopad 2015. 13:20

Sanjarka88 nista skroz normalno mokrim, i ja bi pomislila da je upala ali me nista ne boli. Samo osjetim pritisak i moram mokrit.

• ema.curri.39
    09. Listopad 2015. 14:54

Ja sam jucer piskila test…negativan 😠
    Tjesim se da je prerano 😷

• ema.curri.39
    09. Listopad 2015. 16:40

Da…i kad mi to kaze netko drugi tek tad mi dodje do glave… 

Minions
    09. Listopad 2015. 16:57

Hay! Dan! Evo i mene. 
    Nove trudilice dobro došle! Nadam se da neće se dugo tu zadržati i da ćete ubrzo ugledat plusić! 😊 
    Vidim da raspravljate o stalnom-češćem mokrenju, i ja isto već skoro tjedan dana češće mokrim tj. Osjećam da moram mokriti al kad dođem jako malo, inače mi nije tako bilo. Prve dane sam pomislila da sam se nahladila,al očito nisam jer sam zabundana ko medo.  Već mi živci polako rade dal i kad da radim test! Danas mi je 32dc. Najvjerojatnije ću sutra da ga uradim.. 

leonaaa
    09. Listopad 2015. 19:18

Minions, želim ti da sutra ugledaš plusić! :)

Budući da mjerim bazalnu temperaturu, malo sam zbunjena.. mjerim je svako jutro u 6 sati, i fertilityfriend je zbunjen jednako kao i ja... Najniža mi je 36,1, najveća izmjerena 36,4 i stalno vrluda, a danas mi je 24. dan ciklusa...prema sluzi (danas je bila opako obilna, skroz bistra)- mislim da mi je ovulacija danas (taman za 14 dana da mi dođe menga kako i inače dolazi 37. -38. dan).. Bas me zanima kaj će mi sutra bazalna reć.. Kaj vi mislite, jel moguća tak kasna ovulacija?
    Ljutim se na samu sebe kaj se ranije nisam išla upoznat...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.