Curee, od jutros sam 5 puta mokrila! Neman vremena danas u ginekologice jer radim a zovem je na telefon ne javlja se. Umirem od straha sto mi je
Beronadi, i meni ti je tako. Imam osjećaj da sam više na WC-u nego što radim!

Curee, od jutros sam 5 puta mokrila! Neman vremena danas u ginekologice jer radim a zovem je na telefon ne javlja se. Umirem od straha sto mi je
jel te boli i peče dok mokriš?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

beronadi, a da kupiš testić i opet ga napraviš, onda je vjerojatno bilo rano! Kad trebaš dobiti mengu?

Vecka 11.10. Pravila sam test ali nekih 10 dana prije nego treba doci. Tako da mu sad nekako ne vjerujem
Vecka 11.10. Pravila sam test ali nekih 10 dana prije nego treba doci. Tako da mu sad nekako ne vjerujem
10 dana je puno prerano. Meni je bio dan prije izostanka još negativan. Na dan kada je trebala doći mi je bila toliko mala sjena da sam mislila da sam ju umislila i tek 2 dana od izostanka sam vidjela nježnu crticu za koju sam mogla povjerovat da sam trudna. To je bilo 14 dpo

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Ništa onda Waiting i Beronadi piškite testiće, pa nam se javite, držim fige da budu plusići

Sanjarka88 nista skroz normalno mokrim, i ja bi pomislila da je upala ali me nista ne boli. Samo osjetim pritisak i moram mokrit.
Sanjarka88 nista skroz normalno mokrim, i ja bi pomislila da je upala ali me nista ne boli. Samo osjetim pritisak i moram mokrit.
E pa dobro, onda se nemaš čega bojat.....
Bitno da ne boli.... a često mokrenje može biti od trudnoće a i ne mora.... piški testić

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji