Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Veja
    09. Listopad 2015. 19:32

Minions, navijam za plusic  javi nam se obavezno 
    Leona, moguca je tako kasno ovulacija, meni ja zadnji ciklus bila 24 dc, a da te utjesim da je to jos normalno jer je ovaj mjesec meni ovulacija bila 52 dc 

Minions
    09. Listopad 2015. 19:38

Malakoza ako je tako onda ću ja sa svojim testom pričekati bar do nedjelje, ponedjeljka jer mislim da bi sutra možda ipak bilo rano a i nisam sigurna kad je bila ovulacija. 😊 strpljen spašen!  al nekako ću izdržati! 😒

leonaaa
    09. Listopad 2015. 19:39

Vecka, čini mi se da je, jer su mi cike počele buktat... pa po svemu sudeći, to bi moglo biti to..
    A sutra ćemo vidjet kaj će temp. reć...
    Nadam se da će mi to potvrdit...
    52. dc?  Eto, nažalost, nismo sretnice s onih školskih 28 dc...

LuKi5
    09. Listopad 2015. 23:06

Sanjarka, brzo ce doci sljedeci pregled. Jako mi je drago da je sve u redu s tvojom malom tockicom :)) :* Vidim da je tvojoj zvrkici brzo rodendan. Vjerujem da ce joj biti gust kada vam dode bebica pomagati, imati ce princrza zvrkasto pojacanje hihiI

Vecka, eto ako ce ti sto pomoci, moj dobitan ciklus menga mi je trajala 15 dana, a ovulacija mi je bila otprilike 2, 5 do 3 tj. od zavrsetka menge, s tim da mi je M znala dolazit samo jedanput godisnje I onda trajat po 2 mjeseca. Ja sam bila uvjerena da od tog dobitnog ciklusa nema sanse da bude T, a Iispalo je da je bas jackpot, s obzirom da su mi nakon prve operacije dijagnosticirali anovulacijske cikluse...Svasta je moguce, nadam se da je ovo tvoj dobitni ciklus. 

14.06.2014. L ♥

beronadi
    10. Listopad 2015. 09:19

Curee jutrs pri prvom mokrenju sam primjetila na wc papiru nesto smeđe. Nije tekućeg oblika već baš gusto. 
    Mislila sam da je od vaginaleta ali je sinoc nisam stavljala i nikad mi od vaginaleta nije tako bilo. 
    Meni izgleda kao neka ovojnica nečega. Kao sa bude omotana preko nečega. Neznam 

Minions
    10. Listopad 2015. 14:28

Beronadi, stvarno neznam što bi to bilo! Da nije možda implantacija! 
    Ja sam ipak napravila test, nisam mogla izdržati, negativan je! Možda je prerano za test,il nisam trudna. 😒 Zadnja par dana mjerim bazalnu i temp ne pada već je dva dana bila 36.7.a jucer 36.8. A danas 36.9. A sad ću vidjet što će biti dalje!  Dane prije nisam mjerila jer sam sve to izbacila,al zbog nervoze i svega sam počela opet!  
    Ljubim vas! Kad bude šta novog javim vam! 😊😘😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.