Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tynchy
    05. Listopad 2015. 13:45

dakle, nas tri trudnice smo imale istu metodologiju :) ...

Sanjarka88
    05. Listopad 2015. 14:02

Tynchy

dakle, nas tri trudnice smo imale istu metodologiju :) …

Cure pije li koja magnezij? Rekli su mi da je uzmeđu ostalog odličan i za probavu.Stvarno mi treba nešto, puknit ću

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

leonaaa
    05. Listopad 2015. 20:52

Ja isto duboko vjerujem da se sve događa s razlogom, i da će trudnoća doći onda kad treba doći..
    Ipak, danas me srozalo to kaj sam čula da je moja svekrva zabrinuta za mene..jer smo više od godine u braku, a još ni t od trudnoće..
    Priznajem, izbacila me iz takta.. Toliko si to želim, jadna sam već, i onda tak nekaj čujem..
    Kak se Vi nosite s tim pritiskom okoline?
    Znam, znam, ne bi trebala slušat, al, jednostavno, pogodi to... koliko god bi ja željela da je suprotno..

Tynchy
    05. Listopad 2015. 21:11

A sta misli s time da je zabrinuta za tebe? Da si bolesna ? Pobogu. 
    Pitaj ju jel njen sin stigao "iz prve"?

Meni moja sada kad zna govori da sam premrsava da iznesem trudnocu i jos kojekakve stvari koje necu ni pisati. Ne smijem se zivcirati.

Trudnoca ce se desiti kad tvoje tijelo bude spremno, to moze biti vec ovaj ciklus :) .. Ali stres oko komentara svekrve sigurno nece pomoci..
    Zato-ignore!

Crnokosa
    05. Listopad 2015. 21:17

leonaaa

Ja isto duboko vjerujem da se sve događa s razlogom, i da će trudnoća doći onda kad treba doći..
    Ipak, danas me srozalo to kaj sam čula da je moja svekrva zabrinuta za mene..jer smo više od godine u braku, a još ni t od trudnoće..
    Priznajem, izbacila me iz takta.. Toliko si to želim, jadna sam već, i onda tak nekaj čujem..
    Kak se Vi nosite s tim pritiskom okoline?
    Znam, znam, ne bi trebala slušat, al, jednostavno, pogodi to… koliko god bi ja željela da je suprotno..

Ja se s tim nosim 3 godine i teško je,pogotovo kad si u manjoj sredini! Znaš da svi pričaju o tome i šapuću ti iza leđa!I imaš pravo,ne bi trebale slušati...ali mislim da rijetko koja to može! Nekako guraš dalje i nadeš se i ti svom čudu! Tako sam i ja ostala paf kad sam čula da je suprugova baka rekla da se moli nakon nekih god.dana! I bilo je dana kad je stvarno bilo teško,ali mi od kako idemo doktoru smirila sam se!Ako ne bude prirodnim uvijek postoje drugi načini! Gledaj znaš kako kažu da su žene jače,možda nismo fizički...ali dosta toga možemo podnijeti...mi smo KRALJICE i ako nešto jako želimo trebamo se i boriti za to svim snagama!

zabica25
    05. Listopad 2015. 21:10

Javljam se da velim kaj su mi karte pročitale: žena je apsolutno cijelo moje djetinjstvo pogodila, što se dogodilo, koje su mi osobine, mane...apsolutno sve...
    Ne mogu vjerovati. Trudnoću mi je predvidjela do kraja 2016. godine...dakle, sljedeće godine sigurno :)
    Baš me razveselila jer znam da neki pokušavaju i po nekoliko godina. 
    Tako da ima nade.... Uskoro ću dobiti posao koji volim- i to je vidjela...prva karta koja se otvorila bila je škola- a ja učiteljica. :)

Crnokosa
    05. Listopad 2015. 21:20

zabica25

Javljam se da velim kaj su mi karte pročitale: žena je apsolutno cijelo moje djetinjstvo pogodila, što se dogodilo, koje su mi osobine, mane…apsolutno sve…
    Ne mogu vjerovati. Trudnoću mi je predvidjela do kraja 2016. godine…dakle, sljedeće godine sigurno :)
    Baš me razveselila jer znam da neki pokušavaju i po nekoliko godina. 
    Tako da ima nade…. Uskoro ću dobiti posao koji volim- i to je vidjela…prva karta koja se otvorila bila je škola- a ja učiteljica. :)

Evo...i kladim se da ćeš ti sada biti puno mirnija!

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI