Jutro cure!
Kako ste? Dobro došle nove trudilice, neka vas prati sreća, pa da što prije budete trudne!
Starim trudilicama MajaSocka, Miska, Vecka, iva1989lea želim + velike ko kuća! I ostatku, naravno.
Žabice, baš mi je žao što se nije primila t, nego je došla m.. Nisam samo shvatila zašto ćete pauzirati do 2. mjeseca? Idete na neke svadbe ili?
Trudnice, Sanjarka, Tynchy, kako ste? Sanjarka, vidim da tebi počinju mučnine.. Ja se opće ne osjećam trudno.. Počinje me to brinuti... Čak mi se i pomisao da zapalim cigaretu ne gadi, dapače, nekad me tako ulovi želja... ali ne dam se.. Samo dosta spavam...
Ne znam što da mislim, je li to neosjećanje trudnoće normalno?
Dunya no sikiriki i ja sam ovjde prošli tjedan pričala da se ne osjećam trudnom, al bome nisam dugo morala čekat, osim te užasne pospanosti i iscrpljenosti koja me najviše smeta , duhan, cigare... ma sve mogu al mi nisu gušt i ružno mi je sve....
Koliko si ti sad trudna po zadnjoj m?
ps. ja se u prvoj trudnoći nisam osjećala trudnom dok mi trbuh nije krenuo rasti a to je bilo tek u 5mj
Dunya no sikiriki i ja sam ovjde prošli tjedan pričala da se ne osjećam trudnom, al bome nisam dugo morala čekat, osim te užasne pospanosti i iscrpljenosti koja me najviše smeta , duhan, cigare… ma sve mogu al mi nisu gušt i ružno mi je sve….
Koliko si ti sad trudna po zadnjoj m?
ps. ja se u prvoj trudnoći nisam osjećala trudnom dok mi trbuh nije krenuo rasti a to je bilo tek u 5mj
Sanjarka, trudna sam 5+1.. Ma gotovo ništa.. Stalno se pokušavam sjetiti kako mi je bilo u prvoj t u ovo vrijeme, pa ne ide.. Mislim, ni tada mi nije bilo previše muka (2,3 puta, bez povraćanja), ali sam puno cmoljila. A i kratko se održala t, pa ne mogu uopće govoriti o tome što me čeka..
Ali sad, osim spavanja i ne pijenja kave (nekako mi ne ide...) i cica, nema nikakvih ostalih simptoma. Iako kažu da je za mučnine još rano...

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Mislila sam duhan, kava..... evo kavu srčem na silu, nije da je nemogu nego mi ko neko mučenje izgleda
cigare ista stvar

miska, istina, od dvije salice ne ce nista biti. Nije to sad neka ogromna kolicina, a doktori su podijeljena misljenja jer su fokusirani na svoje podrucje, ono sto su ucili, a vecina njih niti ne vjeruje u alternativnu medicinu tako da se niti ne informiraju oko toga.
Eto, ja sam ispila brdo tableta dok jos nisam znala da sam trudna koje se ne smiju koristiti u trudnoci I na svu srecu sve je proslo dobro. Nisu imale utjecaja, ali da sam znala da sam trudna sigurno bi potrazila neko alternativno rijesenje I ne bi se igrala s necim u sto nisam sigurna.
Sanjarka, ajoj mucnine, samo nek se ne pojacaju. Sigurna sam da kad vidis mala kuckava srca svojih duplica, da ce mucnine biti lakse. Pusa draga Evo mm cita sto pisem I govori mi da hoce 10 puta blizance, sve curice hahaha
Vecka, 15. je znaci dan D, neka bude u pozitivnom tonu ispunjen radostima pozitivnog testa. Saljem pozzitivne vibre ~~~

14.06.2014. L ♥
Dunya, meni je apatija prema cigaretama krenula skupa s mucninama. Drzi se, ja sam se pocela osjecat trudno tek kad sam vidila bebaca preko UZV -a :P

14.06.2014. L ♥
Dunya ja sam 5+2 al zaista vjerujem da sam više trudna s obzirom na rani pozitivan test, a ne s duplićima kako Luki i dalje vjeruje pa moguće da je meni zato krenulo....
nemoj se sekirat i kod mene i kod tebe su to još jako male trudnoće , male male mrvice i normalno je da još nema velikih tegoba.... i moju mučnine su na kratke valove, i nisu ni blizu povraćanja
sve je to normalno , nemoj se brigat
Dunya ja sam 5+2 al zaista vjerujem da sam više trudna s obzirom na rani pozitivan test, a ne s duplićima kako Luki i dalje vjerujepa moguće da je meni zato krenulo….
nemoj se sekirat i kod mene i kod tebe su to još jako male trudnoće , male male mrvice i normalno je da još nema velikih tegoba…. i moju mučnine su na kratke valove, i nisu ni blizu povraćanja
Hahaha :P Moram ja malo
Moguce da ti je bila ranije ovulacija, kad ti je vec i test ranije pokazao +

14.06.2014. L ♥
Dunya ja sam 5+2 al zaista vjerujem da sam više trudna s obzirom na rani pozitivan test, a ne s duplićima kako Luki i dalje vjerujepa moguće da je meni zato krenulo….
nemoj se sekirat i kod mene i kod tebe su to još jako male trudnoće , male male mrvice i normalno je da još nema velikih tegoba…. i moju mučnine su na kratke valove, i nisu ni blizu povraćanja
Ma znaš kaj Sanjarka, zapravo si neću dozvoliti da se uzrujavam. Kako sam si obećala, neću analizirati i preispitivati. To je, kako kažeš, mala trudnoća, pa ja tu doista ne mogu ništa učiniti.. Kako mora biti, bit će. Ali bit će dobro!

Ma je sigurno, čim je na 23dc popodne bila crtica, mislim da mi je o bila na 10dc, sad kad vrtim film unatrag
vidit ćemo što kaže uzv u srijedu

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji