Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ema.curri.39
    04. Listopad 2015. 11:16

Mala koza koliko vi radite na bebi?
    Nama je ovo sedma godina…al evo i ja sam sinoc sanjala trudnicu…mozda nam je to neki znak… 

MalaKoza
    04. Listopad 2015. 12:31

ema.curri.39

Mala koza koliko vi radite na bebi?Nama je ovo sedma godina…al evo i ja sam sinoc sanjala trudnicu…mozda nam je to neki znak… 

8 mjeseci.  S time da bas aktivno pratim plodne dane i kod ginekologice 4 mjeseca. Prva 4 mjeseca je bilo bez pritiska ali svejedno s nadom da će se brzo primiti ali onda su mi otkriveni ciklusi bez ovulacije pa smo ipak morali posegnuti za lijekovima i pomnijim praćenjem ciklusa

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Veja
    04. Listopad 2015. 17:18

Zabice, bas mi je zao radi M , kao i ostale cure, bila sam uvjerena da ces vidjeti plusic, joooj  
    Malakoza, nadam se da san ima znacenje koje zeljno iscekujes jel radis sutra test, ako M ne stigne?

Ja sam prekjucer sanjala da sam dobila mengu i kad sam se probudila, bas me je bolio trbuh kao kad trebam dobiti, ali nije stigla 
    Ostale cure sto ima?  Tko je slijedeci za ne dobiti? 

MalaKoza
    04. Listopad 2015. 17:38

Mislim da cu ipak u utorak raditi test. Ako do tad ne stigne M. Ako je beba tu, nikud nece pobjeci. Bolje nego da je prerano pa me razocara minus. 
    Vecka, drzim fige da ne dode M. Ako se ne varam, rekla si da ti je ginekologica rekla da jos postoji sanasa za T u ovom ciklusu

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

• ema.curri.39
    04. Listopad 2015. 19:09

Mene cice ubijaju i narasle su mi za broj..nadam se da to nije zbog M…i stalno spavam al to je od Utrogestana…dugih simptoma nema…ali i tako je prerano!

Crnokosa
    04. Listopad 2015. 19:18

Cure help...pisala sam i na drugoj temi ali ne mogu dočekati komentar!  Na klomifenu sam,tj.popila sam zadnji u petak,sad sam u fazi čekanja O! Nisam znala da se čaj od vrkute ne smije piti kad sam na klomifenu,jel mi može šta sad biti od toga,jer sam jučer popila 2 šalice? A osjetila sam prije nekih 2 sata da me počeo boliti lijevi jajnik kao kad je O!A mislim da ona još nije mogla biti s obzirom da mi je zadnji ciklus bila 17-18 dan,ni gin.nije siguran!

miska
    04. Listopad 2015. 19:56

Crnokosa

Cure help…pisala sam i na drugoj temi ali ne mogu dočekati komentar!  Na klomifenu sam,tj.popila sam zadnji u petak,sad sam u fazi čekanja O! Nisam znala da se čaj od vrkute ne smije piti kad sam na klomifenu,jel mi može šta sad biti od toga,jer sam jučer popila 2 šalice? A osjetila sam prije nekih 2 sata da me počeo boliti lijevi jajnik kao kad je O!A mislim da ona još nije mogla biti s obzirom da mi je zadnji ciklus bila 17-18 dan,ni gin.nije siguran!

Ma gdje si procitala da se ne smije piti? To je caj, ne mislim da moze nesto stetiti, pa ne popijes ga 10 l dnevno. Kazu da vrkuta jaca stjenke maternice a klomifen izaziva ovulaciju ili osnazi jajnu stancu tako da smatram da ne bi trebalo negativno utjecat jedno na drugo. Ne sekiraj se 

Veja
    04. Listopad 2015. 19:47

Malakoza,  pa mozda i je bolje da sacekas, cekamo i mi s tobom i navijamo za plusic 
    Je, rekla mi je doktorica da postoji mogucnost, jer mi je ovulacija ipak bila, pokrili smo , pa cemo vidit za cca. 11 dana 
    Crnokosa, ne znam da li moze ti sto bit ako si oboje konzumirala, al ako te jajnik boli moguce je da je ovulacija, koji ti je dc? Meni ovulacija seta, bila mi je 4 mj zaredom razlicite dc jednom 17, drugi put 19dc, treci 24 dan i sad zadnji 49 dc, s tim da su mi ciklusi ne redovni.

Pepita2109
    04. Listopad 2015. 20:22

miska draga moja vrkuta se ne smije piti sa klomifenom kao ni sa ijednom drugom hormonlnom tabletom..
    crnokosa  vrkuta jedino što može napraviti jest da spriječi klomifen da učini svoje.. samo je nemoj piti više dok piješ terapiju

miska
    04. Listopad 2015. 20:48

Pepita2109

miska draga moja vrkuta se ne smije piti sa klomifenom kao ni sa ijednom drugom hormonlnom tabletom..
    crnokosa  vrkuta jedino što može napraviti jest da spriječi klomifen da učini svoje.. samo je nemoj piti više dok piješ terapiju

Pa nebi se slozila da se ne smije piti ni s jednim hormonom jer to znaci da ga ni dijabeticari na inzulinu nebi smjeli piti i da bi utjecala na djelovanje inzulina a ne utjece jer ga moja sogorica ima (mislim na dijabetes) i pije isto vrkutu. Vjerovatno  nije preporucljivo uzimati uz klomifen ali sam htjela reci da joj te dvije salice caja ne mogu nasteti, to je jako mala doza. 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI