Malakoza, pa mozda i je bolje da sacekas, cekamo i mi s tobom i navijamo za plusic
Je, rekla mi je doktorica da postoji mogucnost, jer mi je ovulacija ipak bila, pokrili smo , pa cemo vidit za cca. 11 dana
Crnokosa, ne znam da li moze ti sto bit ako si oboje konzumirala, al ako te jajnik boli moguce je da je ovulacija, koji ti je dc? Meni ovulacija seta, bila mi je 4 mj zaredom razlicite dc jednom 17, drugi put 19dc, treci 24 dan i sad zadnji 49 dc, s tim da su mi ciklusi ne redovni.
miska draga moja vrkuta se ne smije piti sa klomifenom kao ni sa ijednom drugom hormonlnom tabletom..
crnokosa vrkuta jedino što može napraviti jest da spriječi klomifen da učini svoje.. samo je nemoj piti više dok piješ terapiju
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Hvala miska,sad mi je lakše! Popila sam samo te dvije,neću više dokle god sam na klomifenu....nadam se da će mi on upaliti pa možda neću ni morati piti čaj! Inače nisam ništa koristila od prirodnih pripravaka,a čitala sam da su cure svašta koristile...možda sam trebala to istražiti prije tableta,ali nije baš da nešto extra vjerujem u to...ali ako postoji i mala mogućnost...mislim da bi sve mi pile bilo šta kad bi znale da će nam pomoći
Sto se tiče čajeva, meni je ginekologica rekla da ne bi smjela kombinirati s hormonalnom terapijom jer može samo odmoći. Ili jedno ili drugo.
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
MalaKoza, sretno I nek u utorak bude plus. :)
Sto se tice cajeva, tocnije vrkute, pijete je iz nekog razloga, vrkutu eto za pomoc pri zacecu. Ukoliko je uzimate u te svrhe vjerujem da vjerujete u alternativnu medicinu, odnosno prirodan nacin lijecenja, nemojte se zavaravati s tim, to je samo caj, to je samo biljka. Biljka je, biljka koja ocigledno utjece na hormone I radi svoj posao u nasem tijelu, a hormoni su odgovorni eto za zacece pa nadalje.
14.06.2014. L ♥
Misljenje o cajevima i kod samih lijecnika su drugacija. Uglavnom vecina njih je nekog neutralnog misljena u vezi njih ili ih ne smatra uopce od pomoci. Tako da je u biti jako zanimljivo to sto onda daju savjete da ih se ne koristi u kombinaciji s odredenim medikamentima.
S druge strane iskustva ljudi govore drugacije, npr citala sam na jednom forumu da je zena ostala trudna u trecoj stimulaciji klomifenom s kojim je pila vrkutu, slucajno ili ne, ne znam ali kaze da je tek u toj kombinaciji dobila zadovoljavajucu debljinu endometrija.
A sad da li je stvarno istrazeno djelovanje vrkute i klomifena, cisto sumnjam, najlakse je prepisati tabletu i reci da se ne smije nista s time uzimat i tako se ogradit. Meni osobno ginekolog nije zabranio vrkutu uz klomifen, niti je imao nikakv poseban komentar.
Ne zelim se pravit pametna, samo iznosim svoje misljenje i iskustva, ako dr. kaze ne onda ne, ali nisu ni oni uvijek u pravu. Ja se uvijek sjetim svoje prabake koja nije nikad propustala svoju jutarnju rakiju, a pila je po saku tableta dnevno uz koje nije po ljecnicima smjela primirisat alkoholu pa je umrla s 96 godina :)
Kako god bilo, dvije salice vrkute su samo 4 dcl caja, nisu saka hormona i ne treba se zamarat s tom kolicinom. Naravno da to ne iskljucuje oprez.
Sortiraj odgovore
Najstariji