Dobro jutro cure
Puno ste pisale od petka, nisam sve pohvatala.
Vidim ima dosta cura, svima vam želim da čim prije ugledate plusić, a do tada smo tu skupa jer je lakše sve to s nekim prolaziti
Zabice žao mi je zbog m, stvarno sam bila sigurna da je to to kod tebe ovaj put
Minions posebno mi je drago kad se ti javiš, nemoj nas zaboraviti. I naravno da ti želim veliki plus za 10 dana
Majo ovo je tvoj tjedan! Samo se opusti i uživaj u svakom trenutku svega toga, predivno iskustvo
Ja sam ok, krenule su mi lagana mučnine, spavam u 20h već i tako, uglavnom osjećam se kao da me vlak pregazio...
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Lista za NE dobit:
MajaSocka 08.10
Miska 11.10.
iva1989lea 17,10
MalaKoza 18.10.
Babygirl 19.10.
Ima li tko da bi opet na listu?
Jutrooo
Sanjarka, uff već krenile mučnine?! Nek te tješi da su to slatke muke, proći će one
Btw, moš mene stavit na listu sad kad mi je potvrđeno da je bila ovulacija Ne bri trebala dobit oko 15.10.
Lista za NE dobit:
MajaSocka 08.10
Miska 11.10.
Vecka 15.10.
iva1989lea 17,10
MalaKoza 18.10.
Babygirl 19.10.
Odbrojavamo s tobom
ma da još su lagane, nema povraćanja, dođu na valove traju kratko, al tu su..... i ne biraju doba dana, iako su češće navečer
Jutro cure!
Kako ste? Dobro došle nove trudilice, neka vas prati sreća, pa da što prije budete trudne!
Starim trudilicama MajaSocka, Miska, Vecka, iva1989lea želim + velike ko kuća! I ostatku, naravno.
Žabice, baš mi je žao što se nije primila t, nego je došla m.. Nisam samo shvatila zašto ćete pauzirati do 2. mjeseca? Idete na neke svadbe ili?
Trudnice, Sanjarka, Tynchy, kako ste? Sanjarka, vidim da tebi počinju mučnine.. Ja se opće ne osjećam trudno.. Počinje me to brinuti... Čak mi se i pomisao da zapalim cigaretu ne gadi, dapače, nekad me tako ulovi želja... ali ne dam se.. Samo dosta spavam...
Ne znam što da mislim, je li to neosjećanje trudnoće normalno?
Dunya no sikiriki i ja sam ovjde prošli tjedan pričala da se ne osjećam trudnom, al bome nisam dugo morala čekat, osim te užasne pospanosti i iscrpljenosti koja me najviše smeta , duhan, cigare... ma sve mogu al mi nisu gušt i ružno mi je sve....
Koliko si ti sad trudna po zadnjoj m?
ps. ja se u prvoj trudnoći nisam osjećala trudnom dok mi trbuh nije krenuo rasti a to je bilo tek u 5mj
Mislila sam duhan, kava..... evo kavu srčem na silu, nije da je nemogu nego mi ko neko mučenje izgleda
cigare ista stvar
miska, istina, od dvije salice ne ce nista biti. Nije to sad neka ogromna kolicina, a doktori su podijeljena misljenja jer su fokusirani na svoje podrucje, ono sto su ucili, a vecina njih niti ne vjeruje u alternativnu medicinu tako da se niti ne informiraju oko toga.
Eto, ja sam ispila brdo tableta dok jos nisam znala da sam trudna koje se ne smiju koristiti u trudnoci I na svu srecu sve je proslo dobro. Nisu imale utjecaja, ali da sam znala da sam trudna sigurno bi potrazila neko alternativno rijesenje I ne bi se igrala s necim u sto nisam sigurna.
Sanjarka, ajoj mucnine, samo nek se ne pojacaju. Sigurna sam da kad vidis mala kuckava srca svojih duplica, da ce mucnine biti lakse. Pusa draga Evo mm cita sto pisem I govori mi da hoce 10 puta blizance, sve curice hahaha
Vecka, 15. je znaci dan D, neka bude u pozitivnom tonu ispunjen radostima pozitivnog testa. Saljem pozzitivne vibre ~~~
14.06.2014. L ♥
Dunya, meni je apatija prema cigaretama krenula skupa s mucninama. Drzi se, ja sam se pocela osjecat trudno tek kad sam vidila bebaca preko UZV -a :P
14.06.2014. L ♥
Sortiraj odgovore
Najstariji