Jutro cure, kako ste mi?
trudnice naše, vidim vi ste najaktivnije na pdf-u, gdje su nam trudilice nestale?
hahaha, nadam se da su trudilice aktivne na nekim drugim poljima pa ne stignu skoknut do pdf-a
MalaKoza, nestrpljivo te čekamo, javi se
a moja borba s bazalnom temp ovaj mjesec i aplikacijom fertilityfriend se nastavlja
prvo nikako očitat ovulaciju a zadnjih dana je aplikacija već tri puta promjenila mišljenje o danu kad je O zapravo bila...službeno ću poludit
no dobro, kaj sad, jedini problem je što ne znam hoće li mi onda M normalno doći kad je očekujem (što je negdje sredinom slj tjedna) ili će kasnit...strpljen spašen
Ty ja nisam mršavica, kao normalna sam al neznam do kada, na mojih 160cm sve što dobijem bit ća ajme
reka mi je mm da ću bit njegova mala bačvica
za voće i sve ostalo, trudim se sad moram, inače sam stvarno grozna po tom pitanju....
Dunya sutra mi je pregled kao opuštena sam al opet nemirna, nisam sigurna koliko će sutra uopće moći vidjeti pa već vidim da se panika nastavlja.... i brine me šta nemam nikakve grčeve
za test nisi luda, ja imam cilu kolekciju popišanih divno je vidit kako ta crtica tamni
Luki malac ti je predivan!
Ohso da stvarno smo najaktivnije, ja otvorila ljetne bebe da vas ovdje ne zatrpavamo s trudničkim "brigama" al cure me ne slušaju, neće ni jedna tamo
ne sekiraj se ti oko ff, i meni je u dobitnom ciklusu 3 puta prominio o
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka, ma ne mogu se više ni nadati, onda svaki put kad dođe M ja u komu
Tynchy, joooj baš ti hvala!!! nadam se da ću ih odmah proslijediti
Hvala vam svima...mirnija jesam..
nisam išla k proročici nego sam joj samo poslala svoje ime, datum, sat i mjesto rođenja..i po tome je sve rekla..mi ćemo ipak još ovaj ciklus pokušati, a onda pauziramo...
ni jedna mi nije odg (ili nisam vidjela) koliko je potrebno da trbuh splasne nakon poroda?
MALA KOZA- Čekam te....ti si čekala mene, a ja sad tebe
Meni sutra odlazi M pa onda idemo dalje. Sad neću mjeriti bazalnu, neću se opterećivati ovulacijom nego kad će nam se sek...., onda ćemo o raditi...možda smo previše bili opterećeni.
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Što se tiče svekrve nije losa ali kad me počne uspoređivati sa jetrvom koja je u kratkom vremenu dobila dvoje djece i to je drugo bio sin stvarno mi bude muka.
A sada druga tema, negdje sam pročitala da ukoliko želite trudnoću dobro piti aspirin 100 radi lakseg začeća pa sam i to pocela piti, iako zelju za sexom nemam bas nikakvu sada trebamo u akciju zbog plodnih dana.
Sanjarka, hvala ti draga. Lukavac je samo takav I hiperaktivan skroz, nema ni sekunde mira zvrk
zabica, meni je za neka 2 ipo mjeseca skroz splasnuo trbuh, cijelo sam vrijeme steznik nosila, I jedno 6 mjeseci od poroda je proslo dok se nisam rijesila visece koze trbuha. Dosta ovisi koliko kila dobijes u trudnoci, I o vjezbi i prehrani nakon poroda. :)
14.06.2014. L ♥
Ja svoju u biti prilično volim, prilično je zabavna i moderna, ali ponekad pretjera...
Dobro, ko zna kakve ćemo mi svekrve/punice biti, pa treba biti tolerantan, koliko je moguće.. :) Jučer sam se raspalila na te komentare, a danas već odmahujem rukom!
Sortiraj odgovore
Najstariji