Dobro večer cure moje...Dobrodošlicu zelim svim novim curama...čitam vas stalno al nisam imala kad pisat ...nadam se da me niste zaboravili ...na 14 dan ciklusa sam imala bolove i malou krvi doktorica kaže da je po nalazima il ovulacija (spotting) il kamenac ...danas vadila ponovo pa ćemo vidit...pokrili smo skoro svaki dan..
Jutro cure!
Leona, što se tiče tvoje svekrve- mene moja nikada nije izravno pitala kad ćemo (nakon spontanog je bila jako žalosna) ali budući da još ne zna lijepu vijest, vjerujem da se pita što li se događa... No, ja sam njima svima još davno objasnila da niti mm niti ja nećemo imati djecu kako bi se oni osjećali potpunima, već zato što mi to želimo. Moram pohvaliti i svoju mamu i nju da zbilja nisu komentirale činjenicu da već skoro 2 godine nisam trudna. Ali eto, sad kad im kažemo, vjerujem da će biti najsretnije bake na svijetu!
Svekrvi lijepo objasni da stvaranje djece nije nešto se dogodi po narudžbi, pa prema tome, neka ne stvara pritisak, nego da bude podrška u vašem iščekivanju!
Žabica, jesi li sada mirnija kad si čula svoju sudbinu? Ja ti želim trudnoću još i prije kraja 2016!!
Samo pozitivno, a trudnoća dođe kad je vrijeme za to!
IvaLea, držim fige da je o, da se primi mrva, pa da se družimo na ljetnim bebama!
Ty, Sanjarka, kako ste vas dvije?
Dobro jutro
leonaaa, ma trebala si joj reč samo da ne želite još djecu da ima vremena, ne bi više ni pitala
Hvala Bogu ja nemam s tim problema, nit me pita kad ćemo, ni šta čekamo, moja je svekrva totalno moderna
Žabice jooj, dobro si se usudila ići toj proročici, al ako ništa sad si mirnija, želim ti da se što prije ispune tvoja očekivanja
Lea, želim ti da se ovaj ciklus ulovi
Dunyasha Ty, Sanjarka, kako ste trudnice naše?
Što se mene tiče, mislim da ništa od ovog ciklusa, jer mi je FF pokazao da je ovulacija bila 52dc, a mi pokrili 50dc, kako su trakice pokazale, nisam pametna
Al evo jedva čekam da menga stigne i da se uvatimo posla
Jutro djevojke...
Leonaaa, moja svekrva pripada staroj školi, mršava sam umjereno (50kg), ali njoj izgledam kao dijete :) .. nije prvi put da sam čula to što pričaš: " ne može biti problem u mom sinu nikako"... to se desilo jednoj mojoj prijateljici.. kad ono zbilja, njegovi su "slabopokretljivi".. uspjelo im je umjetnom oplodnjom jer je ona potpuno zdrava...
Iva, mislim da bi kamenac puno više bolio... ne bi ti mogla tipkati po forumu :) ... O je vjerovatno, dakle, u akciju...
Vecka, nema veze, njegova ekipa uspije opstati i do 72h... (samo onda bude najvjerovatnije curica, tako kalendari kažu), držim fige!
Dunyasha, kako si ti? Simptomčeki?
Kod mene se priča nastavlja, milijun simptoma je bilo prije testa, sad se zbilja smanjilo :) Opet ponavljam isto: tijelo prije izostanka vrišti da se nešto dešava, kad potvrdiš, onda se smiri :) Bar kod mene..
Jučer mood swings, malo nervoze, pa nazvala MM i isplakala se (on se smijao jer sam u 20min razgovora promijenila 3 raspoloženja)... jutros nemam apetita... Sve je to normalno..
Dobro jutro curke
Vidim ljute vas svekrve, mah nek vam na jedno uho uđe a drugo izađe znam da je lakše reć, al eto nedajte se smest, to je ionako samo vaša stvar i ne tiče se nikoga osim vas
Moja je meni dobra , hb
nitko mi ne pametuje ni ona ni mama mi, što treba i kako treba, kao da neznam sama.... tako da ja sam zadovoljna.
Ty briga te, bar nećeš imat posli posla sa skidanjem kg
kad se mužić vraća?
Dunya kako si mi?
Ja sam ok, budim se s laganom mučninom i idem spavat s njom... al izdržljivo je ne baca mi na povraćanje. Smeta mi jedino jer budem gladna a ne paše mi ništa.... al dobro
sutra mi je pregled, lagano me sad već hvata nervoza
e da kupila ja mangezij, neka njega ako i ne pomogne za probavu dobar je za sve ostalo a nisam baš poznata po uravnoteženoj prehrani
Iva nek ovaj ciklus bude dobitan
Zabice super, nek si ti sad nama mirnija, i nek ti sve bude onako kako ti je i rekla
a gdje nam je Mala Koza? Rekla je piškit danas???
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ty, nije tebi dosadno sa svekrvom. Haha da premrsava da izneses trudnocu, joj da sam I to cula.Joj biti ce jos tih biser izjava..Ako je mrsavost presudna onda stvarno ne znam kako sam iznjela trudnocu...eto, meni se trbuh poceo nazirati tek u 6. mjesecu trudnoce, do tad sam bila ko stap I nitko nije ni mogao primjetit da sam trudna.
Ja na svu srecu imam krasnu svekrvu, divna zena.
Cuvajte se trudilice I trudnice I nedajte se nervirati.
14.06.2014. L ♥
Sortiraj odgovore
Najstariji