Sanjarka, ma ne mogu se više ni nadati, onda svaki put kad dođe M ja u komu
Tynchy, joooj baš ti hvala!!! nadam se da ću ih odmah proslijediti
Hvala vam svima...mirnija jesam..
nisam išla k proročici nego sam joj samo poslala svoje ime, datum, sat i mjesto rođenja..i po tome je sve rekla..mi ćemo ipak još ovaj ciklus pokušati, a onda pauziramo...
ni jedna mi nije odg (ili nisam vidjela) koliko je potrebno da trbuh splasne nakon poroda?
MALA KOZA- Čekam te....ti si čekala mene, a ja sad tebe
Meni sutra odlazi M pa onda idemo dalje. Sad neću mjeriti bazalnu, neću se opterećivati ovulacijom nego kad će nam se sek...., onda ćemo o raditi...možda smo previše bili opterećeni.

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Što se tiče svekrve nije losa ali kad me počne uspoređivati sa jetrvom koja je u kratkom vremenu dobila dvoje djece i to je drugo bio sin stvarno mi bude muka.
A sada druga tema, negdje sam pročitala da ukoliko želite trudnoću dobro piti aspirin 100 radi lakseg začeća pa sam i to pocela piti, iako zelju za sexom nemam bas nikakvu sada trebamo u akciju zbog plodnih dana.
Sanjarka, hvala ti draga. Lukavac je samo takav I hiperaktivan skroz, nema ni sekunde mira zvrk
zabica, meni je za neka 2 ipo mjeseca skroz splasnuo trbuh, cijelo sam vrijeme steznik nosila, I jedno 6 mjeseci od poroda je proslo dok se nisam rijesila visece koze trbuha. Dosta ovisi koliko kila dobijes u trudnoci, I o vjezbi i prehrani nakon poroda. :)

14.06.2014. L ♥
Ja svoju u biti prilično volim, prilično je zabavna i moderna, ali ponekad pretjera...
Dobro, ko zna kakve ćemo mi svekrve/punice biti, pa treba biti tolerantan, koliko je moguće.. :) Jučer sam se raspalila na te komentare, a danas već odmahujem rukom!
Piskila, popiskila i plusić ugledala! !! Doduše stidljiv ali je tuuu!
Već danas dogovorila termin za uzv 23.10.
Ustala sam oko pola 3 ujutro jer sam mislila da je već pola 7 i da moram na posao. Uzela malog Kineza i čekala 10 min. I uspjela vidjeti moj tračak nade. Mrvica moja mi se javila.
Nisam do jutra mogla oči sklopiti od uzbuđenja. Sad ne mogu docekati sutra da mm kažem. Htjela sam originalno nešto pa skupljam materijal.
Danas na poslu od gužve i zaboravila. Ko da sam sanjala sve to. Nemam niti jedan pravi simptom trudnoće i zato mi je još sve nestvarno....curke, hvala vam što ste bile uz mene, navijale za plusić, držale fige i bile mi potpora.
Želim vam svima da vam bude ishod kao i meni.
Puseeeee!
A sad pakiram lagano krpice i selim na ljetne bebe. Naravno, čitamo se i dalje ovdje.
Volim vas sveeeee

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
MalaKoza cestitam ti na plusicuuuu neka sve prode u najboljem redu?
Ti si ono bila na klomifenu ako se ne varam??? Jel to prvi ciklus ili?
MalaKoza cestitam ti na plusicuuuu neka sve prode u najboljem redu?
Ti si ono bila na klomifenu ako se ne varam??? Jel to prvi ciklus ili?
Hvala. Da, prvi ciklus. Imala sam dva vodeća folikula i očito uspješno :) tom klomifenu treba spomenik dići.

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

malakoza, wooohoooo!!! cestitam!!
zelim ti sve najljepse, lijepu trudnocu, lagan porod, nista strija i mucnina :)
presretna sam!
nisi jos muzu rekla? :) javi nam njegovu reakciju :)
ajmo djevojke, koja je sljedeca? miska, ti si ako se ne varam?
majasocka je isto tu negdje...
pisnite cure, evo vidite kako smo i Sanjarka, i MalaKoza, ja isto popiskile plusic relativno rano :) ... koji je tebi dc MalaKoza?
majasocka je isto tu negdje…
pisnite cure, evo vidite kako smo i Sanjarka, i MalaKoza, ja isto popiskile plusic relativno rano :) … koji je tebi dc MalaKoza?
Meni je 31. Tj 14 dpo. Sad sam još jednom za svaki slučaj pisnula i crtica je pojavila u roku par sekundi. Još uvijek svijetla ali postojana

majasocka je isto tu negdje…
pisnite cure, evo vidite kako smo i Sanjarka, i MalaKoza, ja isto popiskile plusic relativno rano :) … koji je tebi dc MalaKoza?
Mi smo ovaj mjesec jako slabo pokrili, u biti uopce nismo pokrili, imali smo 5 dana prije O i poslje toga do jucer nista, nisam htjela zbog te stitnjace, a i mislim da je nemoguce uz tako visok tsh, na srecu pada pa se nadam da ce i klomifeni napravit svoje iduci mjesec

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji