Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaKoza
    06. Listopad 2015. 18:38

Piskila, popiskila i plusić ugledala! !! Doduše stidljiv ali je tuuu!  
    Već danas dogovorila termin za uzv 23.10. 
    Ustala sam oko pola 3 ujutro jer sam mislila da je već pola 7 i da moram na posao. Uzela malog Kineza i čekala 10 min. I uspjela vidjeti moj tračak nade.  Mrvica moja mi se javila.  
    Nisam do jutra mogla oči sklopiti od uzbuđenja.  Sad ne mogu docekati sutra da mm kažem.  Htjela sam originalno nešto pa skupljam materijal.  
    Danas na poslu od gužve i zaboravila.  Ko da sam sanjala sve to. Nemam  niti jedan pravi simptom trudnoće i zato mi je još sve nestvarno....curke,  hvala vam što ste bile uz mene,  navijale za plusić, držale fige i bile mi potpora. 
    Želim vam svima da vam bude ishod kao i meni.
    Puseeeee!  
    A sad pakiram lagano krpice i selim na ljetne bebe.  Naravno,  čitamo se i dalje ovdje. 
    Volim vas sveeeee

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

miska
    06. Listopad 2015. 18:47

MalaKoza cestitam ti na plusicuuuu  neka sve prode u najboljem redu? 
    Ti si ono bila na klomifenu ako se ne varam??? Jel to prvi ciklus ili?

Tynchy
    06. Listopad 2015. 18:54

malakoza, wooohoooo!!! cestitam!! 

zelim ti sve najljepse, lijepu trudnocu, lagan porod, nista strija i mucnina :)

presretna sam!

nisi jos muzu rekla? :) javi nam njegovu reakciju :)

Tynchy
    06. Listopad 2015. 18:56

ajmo djevojke, koja je sljedeca? miska, ti si ako se ne varam?
    majasocka je isto tu negdje...

pisnite cure, evo vidite kako smo i Sanjarka, i MalaKoza,  ja isto popiskile plusic relativno rano :) ... koji je tebi dc MalaKoza?

leonaaa
    06. Listopad 2015. 19:38

Veselim se s tobom!!
    Sretnooo!

Minions
    06. Listopad 2015. 19:39

Malakoza Čestitam,   aaaa... razveselila si me! Želim ti sve najbolje u trudnoći... 
    Sanjarka, naravno da ću vam se javljati, neću nikud otići... lijepo je navratiti tu i tamo na forum 😘 evo danas mi je 29 DC, m ne očekujem do  nedjelje,.. a onda ćemo da vidimo.  Svima šaljem kišne pozdrave!😘😘

• Pticica
    06. Listopad 2015. 20:09

MalaKoza čestitam jeeeeee. Zaista lijepe vijesti. Nadam se i ostale uskoro plusici.

Pepita2109
    06. Listopad 2015. 21:15

MalaKoza čestitaaaaam  svaki vaš plusić me razveseli kao da je moj  skupljaju se ljetne bebice samo tako nastavite 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.