Malakoza Čestitam aaaaa baš mi je drago....koliko plusica u par dana
Aaaaa Malakoza, cestitaaaam ma bas mi je drago, kao da je i moj, neka je sa srecom da sve dobro prodje
neka, neka plusica
MalaKoza, cestitke od srca. Prelijepa vijest.
miska, nadam se da ce TSH pasti ako vec nije na idealne vrijednosti pa da nas I ti razveselis s + ili ||
14.06.2014. L ♥
Hvala vam cure. Bez vas ne znam kako bi progurala sva ona čekanja i nacekivanja, razočarenja. Stvarno ste prava psihička potpora i da vas nema, trebalo bi vas izmisliti.
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Jutroooooooooo curke
MalaKoza čestitkeeeeeeee još jednom, nemaš pojma koliko si me razveselila, predivno, predivno, predivno!
prava plodna jesen na temi
Zabice što se tiče trbuha nakon poroda, spadne odmah poprilično, e sad naravno da je potrebno neko vrijeme da se to sve vrati na staro, al ne sekiraj se ima haljina koje sasvim dobro pokrivaju svaki višak
Luki imam i ja jednu malu zvrkicu doma, nije više tako mala ali je i dalje zvrkasta 100 na sat, tako da sve razumim
Minions daj Bože da m i ne dođe pa da nam se odmah prešaltaš na ljetne bebe
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Lista za NE dobit:
MajaSocka 08.10
Miska 11.10.
Vecka 15.10.
iva1989lea 17,10
Babygirl 19.10.
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Evo me cure na trenutak! Ovih f
Dana sam u strci zbrci oko pira...lagano neispavana, povremeno nervozna!
Mala Koza cestitam od sveg srca! Preljepa vijest! Neka je zdrava I uredna trudnoca!
Ja nisam jos dobila al nissm ni trudna. 4 I 6.10 piskila I nista! Vise srece drugi put!
Cmookic svima!
url=https://lilypie.com]
Jutro svima
MalaKoza, čestitam ti od srca! neka ti sve prođe super i bezbrižno, uživaj u trudnoći i bebici
polako se čisti ovaj pdf, ajmo trudilice, akcija pa selimo i mi odavde
Sortiraj odgovore
Najstariji