Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    iva1989lea
    06. Listopad 2015. 21:23

Malakoza Čestitam aaaaa baš mi je drago....koliko plusica u par dana 

Veja
    06. Listopad 2015. 21:45

Aaaaa Malakoza, cestitaaaam  ma bas mi je drago, kao da je i moj, neka je sa srecom da sve dobro prodje  neka, neka plusica 

LuKi5
    06. Listopad 2015. 22:14

MalaKoza, cestitke od srca. Prelijepa vijest. 

miska, nadam se da ce TSH pasti ako vec nije na idealne vrijednosti pa da nas I ti razveselis s + ili || 

14.06.2014. L ♥

MalaKoza
    07. Listopad 2015. 00:07

Hvala vam cure.  Bez vas ne znam kako bi progurala sva ona čekanja i nacekivanja,  razočarenja.  Stvarno ste prava psihička potpora i da vas nema, trebalo bi vas izmisliti.

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Sanjarka88
    07. Listopad 2015. 08:46

Jutroooooooooo curke

MalaKoza čestitkeeeeeeee još jednom, nemaš pojma koliko si me razveselila, predivno, predivno, predivno!
    prava plodna jesen na temi

Zabice što se tiče trbuha nakon poroda, spadne odmah poprilično, e sad naravno da je potrebno neko vrijeme da se to sve vrati na staro, al ne sekiraj se ima haljina koje sasvim dobro pokrivaju svaki višak

Luki imam i ja jednu malu zvrkicu doma, nije više tako mala ali je i dalje zvrkasta 100 na sat, tako da sve razumim

Minions daj Bože da m i ne dođe pa da nam se odmah prešaltaš na ljetne bebe

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    07. Listopad 2015. 08:47

Lista za NE dobit:

MajaSocka 08.10
    Miska 11.10.
    Vecka 15.10.
    iva1989lea 17,10
    Babygirl 19.10.

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Mallla
    07. Listopad 2015. 09:12

Evo me cure na trenutak! Ovih f
    Dana sam u strci zbrci oko pira...lagano neispavana, povremeno nervozna!

Mala Koza cestitam od sveg srca! Preljepa vijest!  Neka je  zdrava I uredna trudnoca!

Ja nisam jos dobila al nissm ni trudna. 4 I 6.10 piskila I nista!  Vise srece drugi put!

Cmookic svima!

url=https://lilypie.com]

OhSoBoho
    07. Listopad 2015. 09:35

Jutro svima 

MalaKoza, čestitam ti od srca! neka ti sve prođe super i bezbrižno, uživaj u trudnoći i bebici 

polako se čisti ovaj pdf, ajmo trudilice, akcija pa selimo i mi odavde 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.