Samo se vi nadajte imala sam raniju o i to je cila filozofija
Cure meni je baš drago da sam ovdje s vama, i da ovo skupa prolazimo

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dunya, čestitaaaaam...vidiš da sam imala dobar predosjećaj! Svaka čast!
Sanjarka, nadam se da su ti predviđanja točna :) Bazalna i ujutro 37,0, 30dc, imam osjećaj da me lovi neka viroza, gripica...Načas mi je vruće, načas jako hladno. Do sad sam spavala što mi je čudno jer se već oko pol 8 budim. Popila folnu koju svako jutro pijem.
I dalje me nešto rezucka u trbuhu i jajnicima, malo lijevi, malo desni.
MalaKoza, i dalje ništa kod tebe ili čekaš mene? :)
Vecka, tvoji ciklusi su očito zbrčkani, odi do svoje ginekologice ili ginekologa i zatraži pretrage. Klomifen uzimaš? Već sama ne znam koja je što napisala.
Dunya, čestitaaaaam…vidiš da sam imala dobar predosjećaj! Svaka čast!
Sanjarka, nadam se da su ti predviđanja točna :) Bazalna i ujutro 37,0, 30dc, imam osjećaj da me lovi neka viroza, gripica…Načas mi je vruće, načas jako hladno. Do sad sam spavala što mi je čudno jer se već oko pol 8 budim. Popila folnu koju svako jutro pijem.
Vecka, tvoji ciklusi su očito zbrčkani, odi do svoje ginekologice ili ginekologa i zatraži pretrage. Klomifen uzimaš? Već sama ne znam koja je što napisala.
Zabice, uzimala sam prošli ciklus klomifen, sad čekam mengu pa da mogu i ovaj ciklus počet uzimat, al evo menga nikako da stigne, danas 51dc

Sanjarka, nadam se da su ti predviđanja točna :) Bazalna i ujutro 37,0, 30dc, imam osjećaj da me lovi neka viroza, gripica…Načas mi je vruće, načas jako hladno. Do sad sam spavala što mi je čudno jer se već oko pol 8 budim. Popila folnu koju svako jutro pijem.
zabica, meni je baš ovo što si napisala bio prvi simptom trudnoće, tak da držim fige!!!!

Ja cekam tebe, ionako kaskam za tobom tjedan dana. Ako sam trudna, sad bi bio tek 3.tjedan, a to je prerano za test i neke prave simptome

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Zabice ako ti šta znači zadnjih nekoliko dana proživljavam isto naizmjenično napadaje hladnoće/vrućine, neku večer vozimo se doma sa sela, i ja prvo upalim grijanje pa nakon 5minuta spuštam prozor, pa gasim grijanje, pa nakon 5minuta zatvaram prozor, palim grijanje i tako do kuće, mm me samo gledao priko oka ništa mu nije bilo jasno

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dunyashaaaaaa cestitke od
kao sta i svim curama kazem, i tebi zelim sto uredniju, sto laksu i zdravu trudnocu...
kako nas je krenulo sa jeseni....
inace vrkutu se nesmije piti u trudnoci, pogotovo ne u 1. tromjesecju... malo sam googlala o cajevima zato sto ih obozavam, pa da vidim cisto sto se smije piti sto ne... cak niti kamilica se ne preporuca jer potice otvaranje... kopriva je odlicna zbog zeljeza i moze se piti slobodno....a vrkutu nakon poroda za brze zacjeljenje maternice :)
znaci IvaLea tebi je sada akcija kao i meni...samo neka bude ljubavi :)
Zabice, MalaKoza....od starijih trudnica Tena, Nessah kako si nam ti, jel nas citas? zelim vam sto i sebi....
Vecka, tebi zelim da ti se sto prije izreguliraju ciklusi, ako vec ovo kasnjenje nije zbog T :)
Trudnicama...velika pusa i cekajte nas, ubrzo se vidimo na ljetnim :)
Dunyashaaaaaa cestitke od
kao sta i svim curama kazem, i tebi zelim sto uredniju, sto laksu i zdravu trudnocu…
kako nas je krenulo sa jeseni….
inace vrkutu se nesmije piti u trudnoci, pogotovo ne u 1. tromjesecju… malo sam googlala o cajevima zato sto ih obozavam, pa da vidim cisto sto se smije piti sto ne… cak niti kamilica se ne preporuca jer potice otvaranje… kopriva je odlicna zbog zeljeza i moze se piti slobodno….a vrkutu nakon poroda za brze zacjeljenje maternice :)
znaci IvaLea tebi je sada akcija kao i meni…samo neka bude ljubavi :)
Zabice, MalaKoza….od starijih trudnica Tena, Nessah kako si nam ti, jel nas citas? zelim vam sto i sebi….Vecka, tebi zelim da ti se sto prije izreguliraju ciklusi, ako vec ovo kasnjenje nije zbog T :)
Trudnicama…velika pusa i cekajte nas, ubrzo se vidimo na ljetnim :)
Hvala ti Peppe!
Malo sam sad zbunjena s ovim da se ne smije piti jer sam ja čitala da je baš dobra za trudnice jer čuva maternicu i trudnoću. Nema veze, pitat ću dr. kad ju vidim, tako je najbolje.

Peppe
Dobar dan cure!
Evo danas sam dosta bolje sto se tice prehlade, vec sutra bit cu ko nova!
Sanjarka bilo bi bas predivno slavlje pir-dragom rockas-plusic.....al vidjet cemo sta od toga ce biti!
Vecka, il si T il te taj hormon odlucio malo zafrkavati, al bilo je cura sto im je prvo lh trakica ukazivala na trudnocu!
Dunyasha od sveg srca cestitam Nekako smo mi svi ovdje vjerovali u to! Zelim ti da te prati mir I zdravlje. Neka sve bude u najboljem redu, ovo su predivne vijesti za dobro jutro.
Da se ispuni moja statistika potreban je jos jedan plusic. ..mislim da sam bila rekla da je red za bar 5 plusica!
Eto Jesen u punom zamahu plodna :)
Kad je ovako pocelo bas se veselim :)

url=https://lilypie.com]
MalaSokca, dragom za roćkas odlična poklon uz pir :) Ja sam se udala na svoj rođendan i stvarno je to za pamćenje. Dva slavlja u jednom, veličanstvenom.
Sanjarka, te promjene u tijelu su mi čudne, hladno-vruće, probadanje, trenutno mi je jako hladno.
Velim, iskreno se nadam da su ti predviđanja TOČNA :)

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji