Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PeppePula
    29. Rujan 2015. 10:26

Tena i Nessah htjela sam reci trudilica :( ispricavam se....

Peppe

Mallla
    29. Rujan 2015. 10:46

Dobar dan cure!
    Evo danas sam dosta bolje sto se tice prehlade, vec sutra bit cu ko nova!

Sanjarka bilo bi bas predivno slavlje pir-dragom rockas-plusic.....al vidjet cemo sta od toga ce biti!

Vecka, il si T il te taj hormon odlucio malo zafrkavati, al bilo je cura sto im je prvo lh trakica ukazivala na trudnocu!

Dunyasha od sveg srca cestitam Nekako smo mi svi ovdje vjerovali u to! Zelim ti da te prati mir I zdravlje. Neka sve bude u najboljem redu, ovo su predivne vijesti za dobro jutro. 
    Da se ispuni moja statistika potreban je jos jedan plusic. ..mislim da sam bila rekla da je red za bar 5 plusica!

Eto Jesen u punom zamahu plodna :)

Kad je ovako pocelo bas se veselim :)

url=https://lilypie.com]

zabica25
    29. Rujan 2015. 10:49

MalaSokca, dragom za roćkas odlična poklon uz pir :) Ja sam se udala na svoj rođendan i stvarno je to za pamćenje. Dva slavlja u jednom, veličanstvenom. 

Sanjarka, te promjene u tijelu su mi čudne, hladno-vruće, probadanje, trenutno mi je jako hladno.
    Velim, iskreno se nadam da su ti predviđanja TOČNA :)

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Tyna24
    29. Rujan 2015. 10:59

ee, i da, zabica , taj dan kad mi je to počelo vruće/hladno sam radila prvi put test i bio je pozitivan, probaj i ti napraviti test

Tynchy
    29. Rujan 2015. 11:11

ja mislim da je Zabica trudna

Sanjarka88
    29. Rujan 2015. 11:13

Peppe samo akcija   i da, vidimo se na ljetnim bebama

Zabice koji ti je ono dpo danas?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    29. Rujan 2015. 11:14

Maja to bi bio baš baš predivan poklon

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.