Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    29. Rujan 2015. 09:36

Samo se vi nadajte imala sam raniju o i to je cila filozofija

Cure meni je baš drago da sam ovdje s vama, i da ovo skupa prolazimo

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

zabica25
    29. Rujan 2015. 09:41

Dunya, čestitaaaaam...vidiš da sam imala dobar predosjećaj! Svaka čast!

Sanjarka, nadam se da su ti predviđanja točna :) Bazalna i ujutro 37,0, 30dc, imam osjećaj da me lovi neka viroza, gripica...Načas mi je vruće, načas jako hladno. Do sad sam spavala što mi je čudno jer se već oko pol 8 budim. Popila folnu koju svako jutro pijem. 
    I dalje me nešto rezucka u trbuhu i jajnicima, malo lijevi, malo desni. 

MalaKoza, i dalje ništa kod tebe ili čekaš mene? :)

Vecka, tvoji ciklusi su očito zbrčkani, odi do svoje ginekologice ili ginekologa i zatraži pretrage. Klomifen uzimaš? Već sama ne znam koja je što napisala.

Veja
    29. Rujan 2015. 09:57

zabica25

Dunya, čestitaaaaam…vidiš da sam imala dobar predosjećaj! Svaka čast!

Sanjarka, nadam se da su ti predviđanja točna :) Bazalna i ujutro 37,0, 30dc, imam osjećaj da me lovi neka viroza, gripica…Načas mi je vruće, načas jako hladno. Do sad sam spavala što mi je čudno jer se već oko pol 8 budim. Popila folnu koju svako jutro pijem. 

Vecka, tvoji ciklusi su očito zbrčkani, odi do svoje ginekologice ili ginekologa i zatraži pretrage. Klomifen uzimaš? Već sama ne znam koja je što napisala.

Zabice, uzimala sam prošli ciklus klomifen, sad čekam mengu pa da mogu i ovaj ciklus počet uzimat, al evo menga nikako da stigne, danas 51dc

Tyna24
    29. Rujan 2015. 10:53

zabica25

Sanjarka, nadam se da su ti predviđanja točna :) Bazalna i ujutro 37,0, 30dc, imam osjećaj da me lovi neka viroza, gripica…Načas mi je vruće, načas jako hladno. Do sad sam spavala što mi je čudno jer se već oko pol 8 budim. Popila folnu koju svako jutro pijem. 

zabica, meni je baš ovo što si napisala bio prvi simptom trudnoće, tak da držim fige!!!!

MalaKoza
    29. Rujan 2015. 11:59

undefined

Ja cekam tebe, ionako kaskam za tobom tjedan dana. Ako sam trudna, sad bi bio tek 3.tjedan, a to je prerano za test i neke prave simptome

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Sanjarka88
    29. Rujan 2015. 10:07

Zabice ako ti šta znači zadnjih nekoliko dana proživljavam isto naizmjenično napadaje hladnoće/vrućine, neku večer vozimo se doma sa sela, i ja prvo upalim grijanje pa nakon 5minuta spuštam prozor, pa gasim grijanje, pa nakon 5minuta zatvaram prozor, palim grijanje i tako do kuće, mm me samo gledao priko oka ništa mu nije bilo jasno

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

PeppePula
    29. Rujan 2015. 10:23

Dunyashaaaaaa cestitke od

kao sta i svim curama kazem, i tebi zelim sto uredniju, sto laksu i zdravu trudnocu...

kako nas je krenulo sa jeseni....

inace vrkutu se nesmije piti u trudnoci, pogotovo ne u 1. tromjesecju... malo sam googlala o cajevima zato sto ih obozavam, pa da vidim cisto sto se smije piti sto ne... cak niti kamilica se ne preporuca jer potice otvaranje... kopriva je odlicna zbog zeljeza i moze se piti slobodno....a vrkutu nakon poroda za brze zacjeljenje maternice :)

znaci IvaLea tebi je sada akcija kao i meni...samo neka bude ljubavi :)

Zabice, MalaKoza....od starijih trudnica Tena, Nessah kako si nam ti, jel nas citas? zelim vam sto i sebi....

Vecka, tebi zelim da ti se sto prije izreguliraju ciklusi, ako vec ovo kasnjenje nije zbog T :)

Trudnicama...velika pusa i cekajte nas, ubrzo se vidimo na ljetnim :)

Dunyasha
    29. Rujan 2015. 10:46

PeppePula

Dunyashaaaaaa cestitke od

kao sta i svim curama kazem, i tebi zelim sto uredniju, sto laksu i zdravu trudnocu…

kako nas je krenulo sa jeseni….

inace vrkutu se nesmije piti u trudnoci, pogotovo ne u 1. tromjesecju… malo sam googlala o cajevima zato sto ih obozavam, pa da vidim cisto sto se smije piti sto ne… cak niti kamilica se ne preporuca jer potice otvaranje… kopriva je odlicna zbog zeljeza i moze se piti slobodno….a vrkutu nakon poroda za brze zacjeljenje maternice :)

znaci IvaLea tebi je sada akcija kao i meni…samo neka bude ljubavi :)

Zabice, MalaKoza….od starijih trudnica Tena, Nessah kako si nam ti, jel nas citas? zelim vam sto i sebi….Vecka, tebi zelim da ti se sto prije izreguliraju ciklusi, ako vec ovo kasnjenje nije zbog T :)

Trudnicama…velika pusa i cekajte nas, ubrzo se vidimo na ljetnim :)

Hvala ti Peppe! 
    Malo sam sad zbunjena s ovim da se ne smije piti jer sam ja čitala da je baš dobra za trudnice jer čuva maternicu i trudnoću. Nema veze, pitat ću dr. kad ju vidim, tako je najbolje.

Peppe

PeppePula
    29. Rujan 2015. 10:26

Tena i Nessah htjela sam reci trudilica :( ispricavam se....

Peppe

Mallla
    29. Rujan 2015. 10:46

Dobar dan cure!
    Evo danas sam dosta bolje sto se tice prehlade, vec sutra bit cu ko nova!

Sanjarka bilo bi bas predivno slavlje pir-dragom rockas-plusic.....al vidjet cemo sta od toga ce biti!

Vecka, il si T il te taj hormon odlucio malo zafrkavati, al bilo je cura sto im je prvo lh trakica ukazivala na trudnocu!

Dunyasha od sveg srca cestitam Nekako smo mi svi ovdje vjerovali u to! Zelim ti da te prati mir I zdravlje. Neka sve bude u najboljem redu, ovo su predivne vijesti za dobro jutro. 
    Da se ispuni moja statistika potreban je jos jedan plusic. ..mislim da sam bila rekla da je red za bar 5 plusica!

Eto Jesen u punom zamahu plodna :)

Kad je ovako pocelo bas se veselim :)

url=https://lilypie.com]

zabica25
    29. Rujan 2015. 10:49

MalaSokca, dragom za roćkas odlična poklon uz pir :) Ja sam se udala na svoj rođendan i stvarno je to za pamćenje. Dva slavlja u jednom, veličanstvenom. 

Sanjarka, te promjene u tijelu su mi čudne, hladno-vruće, probadanje, trenutno mi je jako hladno.
    Velim, iskreno se nadam da su ti predviđanja TOČNA :)

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI