Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tyna24
    27. Rujan 2015. 19:01

paula, da jesam se i ja mučila s trudnoćom, zato znam kako vam je svima ako vidite da ništa s prirodnog, ginekolog vam uvijek može prepisati klomifen, pa budete prije ugledale +... da ne čekate tako dugo kao ja
    btw, hvala ti na ljepim željama,nadam se da će tako i biti

meni su prvi znakovi trudnoće bili: cijelu noć nisam mogla spavati, pa mi bilo vruče pa hladno, užas...bradavice su me boljele za popizdit, nisam se smjela primiti za njih. kava mi je zasmrdjela, a svako jutro sam je pila kad sam došla na posao... i još onda nisam skužila da sam možda trudna... test sam radila bezveze, stvarno sam onaj mjesec baš zaboravila i na ovulaciju i na sve

MalaKoza
    27. Rujan 2015. 19:31

Ja ne pijem kavu i ne pusim pa mi se nista od tog ne moze zgaditi vise nego inace . A ovo mi je prvi ciklus s klomifenom, nadam se i dobitni

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

zabica25
    27. Rujan 2015. 19:47

MalaKoza, i ja se se nadam da ti je ovaj mjesec dobitni :)
    Držim figre..mene opet počelo sve grčiti kao da imam M

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

MalaKoza
    27. Rujan 2015. 20:13

zabica, ali ti bi trebala tek 11.10. dobiti, sta ne?
    Mozda ti kroz grceve mala mrvica javlja da se prima 

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Mallla
    27. Rujan 2015. 20:38

Hej cure!
    Vecka znam da pik ne mora znacit da ce se ulovit, al mene veseli znat da je O bila I kad je bila....I onda znam kad ocekivat M.
    Al tebi bas seta I to je bas tesko, vjerujem!

Orhideja, Dunyasha ima li sta?
    Zabice I mala koza drzim fige da su to simptomi T!

Ja sam jako prehladena I trpam se raznim vitaminima u nadi da ce brzo proc. Nemam nikakvih simptoma al ionako je rano bilo za simptome T ili M!

Cmookic nasim trudnicama!

url=https://lilypie.com]

Veja
    27. Rujan 2015. 20:50

Majo, nes vjerovat 49 dc je, i evo maloprije ulovila pik sa lh trakicama, uranila meni ovulacija 
    Morat cu u akciju veceras, nekako da ne bude sumnjivo,ahhahaha

zabica25
    27. Rujan 2015. 21:10

MalaKoza, da 1110. Tako mi je izračunala aplikacija u prosječnom ciklusu od 41 dan, a ja računam ciklus od 33 dana tako da bi možda trebala doći i 3.10. Vidjet ćemo. Sve je u Božjim rukama :) Ali iskreno se nadam da si u pravu da me mrvica upozorava da ju trebam paziti.

Sanjarka i Tyna, vi kao trudnice, imale ste klasičan PMS, a ostale ste trudne? Mene peru osjećaji, plače mi se, pa se onda smijem, pa opet tužna...znala sam imati takav PMS nekad davno, u zadnje vrijeme sam se samo ljutila, nisam bila pod utjecajem osjećaja. 

Dunya? Orhideja? Novosti?

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

• orhideja
    27. Rujan 2015. 21:51

Prijavljujem vjesticu. Sva sam se ukocila od bolova.

Mallla
    27. Rujan 2015. 22:19

Vecka....pa 49 dc I pik.......aauuuu pa to je covjece 1,5mj..... nista u akciju pa kako god! 

Orhideja odmaraj, brzo ce proci a onda opet u nove pobjede!

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.