Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • orhideja
    26. Rujan 2015. 17:10

E drage moje, kratko javljanje i vase m8sljenje. Juce mi se pojavilo mal9 smedjkastog iscjedka al vrl9 malo. Jutros uradim test- negativan. Posle opet odem u wc i na papiru kao nikad do sad...cista krv, kao da sam se posjekla...nije je bilo puno. Cijeli dan nema vise ni kapi krvi ni smedjeg. Moguce da ce sutra krenuti al eto..za sad je tako. Jel kod koje trudnice tak9 bilo ☺ a da naglasim. Sinoc mi je muka bilo, Boze sacuvaj.

• orhideja
    26. Rujan 2015. 17:21

E da,  da dodam...vec neko vrijeme ispod pupka prema dole osjetim kao blago golicanje s vremena na vrijeme. Od ceg bi to moglo biti. Slicno kao kaf se beba pomjera.

Mallla
    27. Rujan 2015. 00:24

Paula, ti mene uputila kako uhvatit pik svojim primjerom, pa onda ja prenosim dalje, jer stvarno volim lh trakice, jos sad kad sam uhvatila pik....oosjecaj bude nitko ko ja! Hehehe

Vecka nastavi ti I sutra s lh trakicama, ako ni sutra ne bude tamnija od danas onda je vjerovano O bila prije, valjalo bi da ih jednom koristis cijeli ciklus bar svako drugi dan da skuzis kako kod tebe funkcioniraju!

Ima li koji novi plusic?

url=https://lilypie.com]

Tena9
    27. Rujan 2015. 07:24

Jutro drage :)
    Vidim da sam ostala ovdje skoro ako ne i jedina od prošlogodišnjih trudilica ali znajte da vas i dalje pratim samo pritajeno ;)
    Ni ovaj mjesec kod mene ništa makar je m kasnila 3 dana. Mora da su mi se poremetili ciklusi pa je vjerovatno i teže pratiti O...makar koristim samo onaj kalendar na mobu... moram priznati da sada imam i strah ostati trudna da se nebi ponovila vanmaternična a s druge strane se moja želja za djetetom nije niti malo smanjila. 
    Sad nakon skoro godinu dana stvarno mislim da se bacam na čajeve, m i v. 

Orhideja, prema mom iskustvu ta bol i krvarenje mogu biti ili nagovještaj ne očekivane menstruacije ili implatacijsko krvarenje. Sad samo ovisi u kojoj si fazi ciklusa ;)

Od srca čestitam svima na novim plusićima i želim vam krasne trudnoće! I mislim da je vrijeme za još plusića 

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

Sanjarka88
    27. Rujan 2015. 10:27

Lista za NE dobit:

Dunyasha 27.09.
    Orhideja 27.09.
    MajaSocka 08.10
    Zabica25 11.10.
    Miska 11.10.
    iva1989lea 17,10
    MalaKoza 18.10.
    Babygirl 19.10.

Dobro jutro cure 

Mi jučer bili cijeli dan na selu u berbi grozda, danas samo odmor i izležavanje 

Dunya, Orhideja novosti???? 

Svima ostalima veliki poljubac i uživajte u nedjelji 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Veja
    27. Rujan 2015. 10:49

Majo, zadnja 3 ciklusa sam ulovila pik, al eto nije se ulovilo. Meni ovulacija seta, bar sam skontala po ta zadnja 3 ciklusa. Danas cu opet piskit lh trakicu, pa cemo vidit jer menga jos nije stigla.
    Citala sam jucer da menge inace stigne 7 dana nakon smeckastog iscjetka, pa cu pricekat utorak,tad ce biti tjedan od iscjetka.
    Orhideja, ne znam ti za iscjedak, imala sam ga i ja u utorak i srijedu, al meni kasni vec 13 dana, danas mi je 48 dc. U kojoj si ti fazi ciklusa?
    Tena, probaj lh trakicama pratiti ovulaciju, mozda bude lakse, zao mi je radi vanmaternicne trudnoce, ne gubi nadu, bit ce, bit ce 

Ostale cure, kakvo je stanje?? 

PeppePula
    27. Rujan 2015. 12:19

Pozdrav cure....

kao prvo također čestitke Tynchy… neka ti je što ugodnija, zdrava i školska trudnoća

meni evo počeli plodni, za sada pokrivamo svaki drugi dan... smanjio mi se obim posla, gotova je sezona i nadam se svim srcem da će konačno akcija uroditi plodom :)

Dunya, Zabica, Orhideja... vi ste sada prve na redu za objaviti lijepe vijesti....

Puse curke :*

Peppe

iva1989lea
    27. Rujan 2015. 12:46

Ej cure moje...kako ste?ima li kakvih novosti? 

zabica25
    27. Rujan 2015. 17:10

Ima li koji novi plusić? Kod mene isto stanje, mučno u trbuhu za popiz....
    užasno mi je, kao da mi nešto u trbuhu stalno bubnja...ufff...
    bazačna i jutros bila 37,0

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

MalaKoza
    27. Rujan 2015. 17:12

Ja odjavljujem svoje ucestalo piskenje Ocito sam samo vise tekucine pila nego inace. S time da su bradavice jos osjetljive, ali cicke jos nista. I Povremen pritisak u donjem dijelu trbuha je postojan, kao i zgaravica i umor...
    Izluduje me cekanje. 
    Mislim da sam ja jedna od onih rijetkih cudakinja koje jedva cekaju i vesele se pravim simptomima trudnoce poput povracanja i bolnih grudi

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.