Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Paula5
    26. Rujan 2015. 13:41

Hej drage moje!
    Dunya, Orhideya, Vecka gdje ste, sta ima kod vas?
    Maja bravo, bas si lijepo opisala kako uhvatiti pik.  A i pokrili ste sve, tako da sad iscekujemo tvoj plusic.
    Lea draga  Nadam se da nisi narucila puno s njuskala jer su triput skuplje nego s ebaya. Te ce ti stici za 2-3 dana. Naruci odmah s ebaya da ti sto prije dodu. Meni su znale za tjedan, ali i za 4 tjedna stici. 
    O Tyna pa i ti si se nacekala da docekas svog andela.. Meni 13 ciklus.. Zelim ti brzinski porod i predivnu zdravu bebicu...

iva1989lea
    26. Rujan 2015. 14:28

Narucila sam 10 trakica za pocetak s njuskala jer su plodni dani iduci tjedan...moze mi netko od vas narucit?Paula?nemam iskustva s e bayom...

Paula5
    26. Rujan 2015. 14:40

Lea dodala sam te za prijatelja, prihvati pa cemo se dogovoriti.. 

Veja
    26. Rujan 2015. 15:40

Heej 

Paula, kod mene sve po starom, menge ni na vidiku, lh trakica i dalje svjetla, mozda za pola nijanse tamnija od jucer, al uglavnom je tu, sta god to znacilo. Simptoma nikakvih.
    Kakvo stanje kod tebe?

Paula5
    26. Rujan 2015. 15:47

O Vecka moglo bi biti lijepih vijesti... Za svaki slucaj ti pokrij koliko mozes, a i kad mislis praviti test? Bas me zanima... 
    Meni poceli plodni dani, ali buduci mi nema muza do iduceg vikenda nista ovaj ciklus. Ali pratim simptome, ici cu ponoviti briseve i hormone pa cu biti spremna za iduci ciklus. Sva sreca pa nemam duge cikluse..

Veja
    26. Rujan 2015. 16:11

Ma problem sto ne ocekujem nista, nije bas da smo nesto ovaj mjesec pokrivali, pa jos vise i radi toga ne ocekujem.
    Pa mislim test kupit u pon, pa u utorak ga napravit, ako menga dotad ne dodje,kako sam imala oaj smeckasti isjedak, ginicka mi je rekla da ce mega stic, da pricekam koji dan, evo vec je proslo 4 dana i nikakvog pomaka.

• orhideja
    26. Rujan 2015. 17:10

E drage moje, kratko javljanje i vase m8sljenje. Juce mi se pojavilo mal9 smedjkastog iscjedka al vrl9 malo. Jutros uradim test- negativan. Posle opet odem u wc i na papiru kao nikad do sad...cista krv, kao da sam se posjekla...nije je bilo puno. Cijeli dan nema vise ni kapi krvi ni smedjeg. Moguce da ce sutra krenuti al eto..za sad je tako. Jel kod koje trudnice tak9 bilo ☺ a da naglasim. Sinoc mi je muka bilo, Boze sacuvaj.

• orhideja
    26. Rujan 2015. 17:21

E da,  da dodam...vec neko vrijeme ispod pupka prema dole osjetim kao blago golicanje s vremena na vrijeme. Od ceg bi to moglo biti. Slicno kao kaf se beba pomjera.

Mallla
    27. Rujan 2015. 00:24

Paula, ti mene uputila kako uhvatit pik svojim primjerom, pa onda ja prenosim dalje, jer stvarno volim lh trakice, jos sad kad sam uhvatila pik....oosjecaj bude nitko ko ja! Hehehe

Vecka nastavi ti I sutra s lh trakicama, ako ni sutra ne bude tamnija od danas onda je vjerovano O bila prije, valjalo bi da ih jednom koristis cijeli ciklus bar svako drugi dan da skuzis kako kod tebe funkcioniraju!

Ima li koji novi plusic?

url=https://lilypie.com]

Tena9
    27. Rujan 2015. 07:24

Jutro drage :)
    Vidim da sam ostala ovdje skoro ako ne i jedina od prošlogodišnjih trudilica ali znajte da vas i dalje pratim samo pritajeno ;)
    Ni ovaj mjesec kod mene ništa makar je m kasnila 3 dana. Mora da su mi se poremetili ciklusi pa je vjerovatno i teže pratiti O...makar koristim samo onaj kalendar na mobu... moram priznati da sada imam i strah ostati trudna da se nebi ponovila vanmaternična a s druge strane se moja želja za djetetom nije niti malo smanjila. 
    Sad nakon skoro godinu dana stvarno mislim da se bacam na čajeve, m i v. 

Orhideja, prema mom iskustvu ta bol i krvarenje mogu biti ili nagovještaj ne očekivane menstruacije ili implatacijsko krvarenje. Sad samo ovisi u kojoj si fazi ciklusa ;)

Od srca čestitam svima na novim plusićima i želim vam krasne trudnoće! I mislim da je vrijeme za još plusića 

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI