Dunya ponavljam, naklon do poda zbog strpljivosti
nije došla, nije došlaaaaaaaaaaa jel ti inače zna kasnit ili?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ma tako bi u biti mi svi tribali , ne radiš ništa loše naprotiv u ovome svemu je najbitnije zadržat mirnu glavu
Ty slabo se razumim u tvoje dijagnoze, žao mi je da ti je to sad problem, no vjerujem u pozitivan ishoda, a vjeruj i ti
Hvala vam svima koje navijate za moj plusić :)
MalaKoza, bilo bi odlično da zajedno saznamo za T, ja sam računala datum poroda 6.6.2016.
8.10. idemo MM i ja na bračno putovanje pa bih htjela da do onda saznam da jesam jer imam odličan način na koji bih mu obznanila da će biti tata...to bi bilo odlično :)
Sanjarka i Tyna, hvala na odgovorima, ja sam jučer gledala TV i bila naslonjena na muža i on ide u sobu i ja mu velim nek nejde jer se osjećam tužno...i počela sam plakati. Bože dragi. kasnije sam mislila pa što mi je. Ali ako osjećaji, leđa, križa, bolovi u trbuhu bole zbog mrvice, nek bole i jače, za bebija bih sve pretrpjela :)
Bazalna se danas povećala na 37,1, danas mi je 29 dc. i 10 dpo.
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Zabice obećavajućeeeeeeeeeee
ja sam tada kad sam imala pms imala i bolove kao pred m, to je sve skupa trajalo 2 dana, znači bolove i cmoljenje za svaki kc nakon toga je temp došla na 37 i tu se stacionirala
ja vjerum da je je meni tada bila implentacija. Da li si mjerila temp prošli ciklus? kakva je ti je bila nakon 0? Ja sam uz bolne cice odma posumnjala na t, jer je došla na 37, a u prethodna dva ciklusa se vrtila 36,7-36,9 pretežito oko 36,8 pa mi je ovo odmah bio znak
Ty zeznuto da no što kažeš najvažnije da si stalno pod kontrolom adekvatnih liječinih, i stvarno ne sumnjam da će to sve biti ok, i da ćemo se skupa radovat svih ovih 8mj koji nam slijede. Jel znaš kad ti je termin po zadnjoj m?
Dunya jedva čekam da nam staviš slikicu plusića
Sortiraj odgovore
Najstariji