Meni je 4.6 budemo vidili šta kaže ultrazvuk, ja još neznam da li je do o došlo ranije ili jednostavno imam veću razinu hcg-a u tijelu
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Tynchy
Javi kako je bilo na pregledu, u kojem si ti tjednu?
Cure ja sam dobro. Ima dana kad se osjećam ko da nisam trudna, tj. jedan dan se probudim i uopće nemam taj osjećaj a ima dana kad mi se spava i brzo se umorim sto me podsjeti.
Dali ima koja od vas takav osjećaj.
Za sad nemam mučnine ali nemogu podnijeti mirise koji mi znaju dignuti želudac ali je sve podnošljivo osim leđa. Jucer me MM malo izmasirao leđa i napipao mi dvije kvrge na donjem dijelu leđa zato me i toliko bole. Nadam sad ce to proći. U petak idem na pregled, nemogu dočekati taj dan.
Marie ja nemam skoro nikakav osjećaj da sam trudna.... niti nekih posebnih simptoma meni to još sve nestvarno
cice bole i to je to.... tu i tamo me malo štrecne u trbuhu ali to više mislim da su crijeva jer apsolutno ne rade zadnjih 10 dana
zaspem navečer čim legnem na kauč, al ono neznaš ništa posebno
Tynchy, po tebi smo sve trudne!! Mislim, daj Bože što više dječice!!
Sanjarka, što se tiče spavanja- ja sam u petak mm rekla u 8 (!? između sporta i prognoze: nemaš ništa protiv da si ja malo odspavam? I nisam dočekala prognozu i spavala do pola 9 iduće jutro!!
Dunya o tome ja pričam
friške trudnice kakve ste s odnosima? i dalje sve normalno? mene malo strah
Sortiraj odgovore
Najstariji