Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Marie4
    28. Rujan 2015. 09:50

Tynchy 
    Javi kako je bilo na pregledu, u kojem si ti tjednu?

Cure ja sam dobro. Ima dana kad se osjećam ko da nisam trudna, tj. jedan dan se probudim i uopće nemam taj osjećaj a ima dana kad mi se spava i brzo se umorim sto me podsjeti. 
    Dali ima koja od vas takav osjećaj. 
    Za sad nemam mučnine ali nemogu podnijeti mirise koji mi znaju dignuti želudac ali je sve podnošljivo osim leđa. Jucer me MM malo izmasirao leđa i napipao mi dvije kvrge na donjem dijelu leđa zato me i toliko bole. Nadam sad ce to proći. U petak idem na pregled, nemogu dočekati taj dan.

Tynchy
    28. Rujan 2015. 09:53

Marie4

Tynchy 
    Javi kako je bilo na pregledu, u kojem si ti tjednu?

Cure ja sam dobro. Ima dana kad se osjećam ko da nisam trudna, tj. jedan dan se probudim i uopće nemam taj osjećaj a ima dana kad mi se spava i brzo se umorim sto me podsjeti. 
    Dali ima koja od vas takav osjećaj. 
    Za sad nemam mučnine ali nemogu podnijeti mirise koji mi znaju dignuti želudac ali je sve podnošljivo osim leđa. Jucer me MM malo izmasirao leđa i napipao mi dvije kvrge na donjem dijelu leđa zato me i toliko bole. Nadam sad ce to proći. U petak idem na pregled, nemogu dočekati taj dan.

ma meni je tek treći tjedan.. tak sam se i ja uspuhala čitajući naglas... ostala sam bez daha.. a inače sam utrenirana, trčim, hodam puno i imam kondicije (imala sam) za popest se na mjesec (čitaj: Sljeme)

Sanjarka88
    28. Rujan 2015. 10:03

Marie ja nemam skoro nikakav osjećaj da sam trudna.... niti nekih posebnih simptoma meni to još sve nestvarno
    cice bole i to je to.... tu i tamo me malo štrecne u trbuhu ali to više mislim da su crijeva jer apsolutno ne rade zadnjih 10 dana
    zaspem navečer čim legnem na kauč, al ono neznaš ništa posebno

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Dunyasha
    28. Rujan 2015. 10:09

Tynchy, po tebi smo sve trudne!! Mislim, daj Bože što više dječice!! 

Sanjarka, što se tiče spavanja- ja sam u petak mm rekla u 8 (!? između sporta i prognoze: nemaš ništa protiv da si ja malo odspavam? I nisam dočekala prognozu i spavala do pola 9 iduće jutro!! 

Sanjarka88
    28. Rujan 2015. 10:12

Dunya o tome ja pričam

friške trudnice kakve ste s odnosima? i dalje sve normalno? mene malo strah 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Pamella
    28. Rujan 2015. 11:43

Drage moje, evo da vam se javim nakon 2 mjeseca. Naravno i dalje nisam trudna, a nebi ni mogla biti. :'(
    Evo pisala sam vam da je spermogram urađen 21.5.2015 od supruga u redu i da pokušavamo već 2,7 god, jer lječnica opće prakse je rekla da je sve ok sam da je imao upalu, i to je izliječio. A naravno kad sam čula da je sve ok ja sam zanemarila to i nastavili smo dalje kao inače. I ja se naručim kod svog ginekologa prije tj dana na pregled i naravno ponjela mu nalaze od supruga , kad ono on meni kaže znaš da ovaj nalaz nije dobar, ja kažem da imo je bakterijicu neku i to je izliječio, a on ne to nego on ima dijagnozu azoospermia ja kažem ok, al nezz što je to. a to znači da zapravo on nema ni jedan spermij. Preporuio nam je pretrage dalje za supruga, s mnom je sve u redu. I nez od kud krenuti obadvoje nemamo snage za to mlad smo al bojim se da se neće naći ni biopsijom nijedan. :'(
    Ima li netko iskustva s tim ?? naime moj m je imao 3 operacije da mu spuste testis prvi put zaboravili, pa opet mu mrena pukla, i tek teći put.
    oprostite na dugom postu, neznam di da se obratim.

Hvala

engy
    28. Rujan 2015. 12:51

Pamella

Drage moje, evo da vam se javim nakon 2 mjeseca. Naravno i dalje nisam trudna, a nebi ni mogla biti. :'(
    Evo pisala sam vam da je spermogram urađen 21.5.2015 od supruga u redu i da pokušavamo već 2,7 god, jer lječnica opće prakse je rekla da je sve ok sam da je imao upalu, i to je izliječio. A naravno kad sam čula da je sve ok ja sam zanemarila to i nastavili smo dalje kao inače. I ja se naručim kod svog ginekologa prije tj dana na pregled i naravno ponjela mu nalaze od supruga , kad ono on meni kaže znaš da ovaj nalaz nije dobar, ja kažem da imo je bakterijicu neku i to je izliječio, a on ne to nego on ima dijagnozu azoospermia ja kažem ok, al nezz što je to. a to znači da zapravo on nema ni jedan spermij. Preporuio nam je pretrage dalje za supruga, s mnom je sve u redu. I nez od kud krenuti obadvoje nemamo snage za to mlad smo al bojim se da se neće naći ni biopsijom nijedan. :'(
    Ima li netko iskustva s tim ?? naime moj m je imao 3 operacije da mu spuste testis prvi put zaboravili, pa opet mu mrena pukla, i tek teći put.

Hvala

Draga Pamella, ja ti savjetujem da prvo potrazite dobrog Urologa.Oni su specjalisti za to.Svakako se nemoj bojat ni ti ni suprug,sve se to da lijecit.

Dunyasha
    28. Rujan 2015. 13:55

Pamella

Hvala

Draga Pamella, ja nemam iskustva s tim problemom, ali moj je savjet obići više liječnika i svakako se voditi za svime što oni predlože kao mogućnost liječenja. Uz to, mislim da se i u ovakvim situacijama mogu izvesti i inseminacije i MPO, pa vrijedi pokušati.
    Ali svakako potražite savjete i mišljenje još kojeg liječnika.

Žabica, kako si ti?
    Vecka, ima štogod kod tebe?
    Trudnice (Ty, Sanjarka)? Alles gut?

Mallla
    28. Rujan 2015. 12:28

Tynchy draga vjerujem u pozitivan ishod, predivnih 8mj I malu slatku bebicu! Trudila si se za dvije crtice uopce ne sumnjam da ces sve sto dr. Kazu napravit, uz malo Bozje pomoci sve ce bit u redu!

Dunyasha cekamo pššš :)

Sanjarka, hvala na lijepim zeljama! 

Zabice mozda si ti kao sanjarka pa ultra rano da se pokaze T! Ja drzim fige na najjace!

Pamella ja ti o tome stvarno nista neznam. AL ako su dva misljenja razlicita nebi mozda bilo lose cuti I trece misljenje!

url=https://lilypie.com]

Mallla
    28. Rujan 2015. 12:28

Paula jesi nam ti negdje u blizini? Kako si?

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI