Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pamella
    28. Rujan 2015. 11:43

Drage moje, evo da vam se javim nakon 2 mjeseca. Naravno i dalje nisam trudna, a nebi ni mogla biti. :'(
    Evo pisala sam vam da je spermogram urađen 21.5.2015 od supruga u redu i da pokušavamo već 2,7 god, jer lječnica opće prakse je rekla da je sve ok sam da je imao upalu, i to je izliječio. A naravno kad sam čula da je sve ok ja sam zanemarila to i nastavili smo dalje kao inače. I ja se naručim kod svog ginekologa prije tj dana na pregled i naravno ponjela mu nalaze od supruga , kad ono on meni kaže znaš da ovaj nalaz nije dobar, ja kažem da imo je bakterijicu neku i to je izliječio, a on ne to nego on ima dijagnozu azoospermia ja kažem ok, al nezz što je to. a to znači da zapravo on nema ni jedan spermij. Preporuio nam je pretrage dalje za supruga, s mnom je sve u redu. I nez od kud krenuti obadvoje nemamo snage za to mlad smo al bojim se da se neće naći ni biopsijom nijedan. :'(
    Ima li netko iskustva s tim ?? naime moj m je imao 3 operacije da mu spuste testis prvi put zaboravili, pa opet mu mrena pukla, i tek teći put.
    oprostite na dugom postu, neznam di da se obratim.

Hvala

Mallla
    28. Rujan 2015. 12:28

Tynchy draga vjerujem u pozitivan ishod, predivnih 8mj I malu slatku bebicu! Trudila si se za dvije crtice uopce ne sumnjam da ces sve sto dr. Kazu napravit, uz malo Bozje pomoci sve ce bit u redu!

Dunyasha cekamo pššš :)

Sanjarka, hvala na lijepim zeljama! 

Zabice mozda si ti kao sanjarka pa ultra rano da se pokaze T! Ja drzim fige na najjace!

Pamella ja ti o tome stvarno nista neznam. AL ako su dva misljenja razlicita nebi mozda bilo lose cuti I trece misljenje!

url=https://lilypie.com]

Mallla
    28. Rujan 2015. 12:28

Paula jesi nam ti negdje u blizini? Kako si?

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    28. Rujan 2015. 12:55

Maja jesi bolje? 

Pamella ja nemam iskustva s time, od srca vam želim da sve na kraju završi dobro i da malo srce čim prije prokuca ispod tvog srca

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Tynchy
    28. Rujan 2015. 13:41

Btw, trudilice, mislim da znam što je definitivno pomoglo... ono famozno dizanje nogu na zid, bitno je da ništa ne ode van, baš mi je i prijateljica rekla da je ona ostala trudna iz drugog ciklusa, kad se odmarala sa nogama na zidu :) ..
    sigurno nije ključno, ali možda pomogne...

Veja
    28. Rujan 2015. 14:10

Pamella, ni ja nemam iskustva s tim, al želim vam da što prije riješite nastalu situaciju i da sve dobro završi
    Dunyasha, kod mene ništa, uvatila sam pik u 49 dc, pa ćemo vidit, kod mene sve naopako.
    Kakvo je stanje kod tebe? oćeš li bit pšš il ćeš i nas i sebe još držat u neizvjesnosti

OhSoBoho
    28. Rujan 2015. 14:51

hej cure, puse svima i veeelike čestitke novim trudnicama 
    želim vam da sve prođe u najboljem redu i da uživate u blaženom stanju 

pa stvarno ste se raspisale, trebalo je polovit sve postove u zadnjih par dana 

hahaha, ispunilo se moje proročanstvo od prije koji dan, statistički je moralo bit nekoliko plusića u ovom ciklusu :D

ja na svom pluseku još radim...istina, nekako su slabe šanse da se to desi ovih dana jer kako to već biva moj dragi je danas otišao na službeni put a baš ovih dana očekujem O...

inače, bila sam kod ginićke prošli tjedan, malo me prepala jer je našla dvije veće ciste na lijevom jajniku i poslala me radit brdo markera no sve je na kraju ispalo okej i ciste navodno za sada nisu nikakva prepreka za bebača...tako da i dalje čekamo :) 

svima koje još čekate svoje +++ nek je sa srećom 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.