Daj Bože da sad uspije. Pokrili smo do sad svaki dan (2 dana nismo, ne znam kad, ali ne zaredom..jedan negdje po završetku M, a jedan nismo prošli tjedan). Ostalo smo bili marljivi
Sanjarka, veliš da je i tebi ovaj ciklus tako bio čudan i da je test bio +. Možda sama sebe zavaravam, ali to je tako kad je želja jaka.
Danas mi je 26. dan ciklusa. Aplikacija mi je sad prosječno izračunala 41 dan (????), ali nije nego 28-33 tako da bi M trebala stići 3.10. Možda bolje da se ne zamaram s tim. Što bude, bit će!
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Jao cure sto ste vi brze...od jučer pa 10 stranica,ne stignem vas pratiti :( Hvala svima na dobrodošlici! Ja se včs spremam na put u Međugorje...bit ćete u mojim mislima i molitvama!
Zabice 1-4 tjedna. Malo je dugo, ali neusporedivo s cijenama s njuskala, a za one iz ljekarne da ne govorim..
slažem se... isplati se..ja sam ih naručila oko 70, i još mi je ostalo, prije sam ugledala +
čekala sam oko 3 tjedna...
Paula, nisam ja pitala za testove...ali nema veze. Glavno da si odgovorila curi koja j trebala informaciju
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Cure, ja i danas pisnila lh trakicu idalje se vidi testna crtica, je da je svjetla, al se vidi, pa ne znam ni sama, jos menga nije stigla, nit imam osjecaj da ce stici, niti jednog simptoma
Sorry Zabice, gubim se... Ajme 41dan, pa nikad docekati..
Iva tj. Lea naruci odmah da sto prije dodu.. Kad ostanem trudna rado cu svoje podijeliti.. ali nekim drugim curama jer cete i vi sa mnom na ljetne bebe..
Vecka ja ne mogu docekati da ti popiskis testic, mislim da ces nam priopciti lijepe vijesti.. Kao i dunya i orhideja..
Tyna bas lijepo sto se druzis s nama, uvijek volimo cuti savjete i misljenja nasih trudnica.. Koliko je tebi trebalo da docekas plusic?
Sortiraj odgovore
Najstariji