Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    27. Rujan 2015. 20:38

Hej cure!
    Vecka znam da pik ne mora znacit da ce se ulovit, al mene veseli znat da je O bila I kad je bila....I onda znam kad ocekivat M.
    Al tebi bas seta I to je bas tesko, vjerujem!

Orhideja, Dunyasha ima li sta?
    Zabice I mala koza drzim fige da su to simptomi T!

Ja sam jako prehladena I trpam se raznim vitaminima u nadi da ce brzo proc. Nemam nikakvih simptoma al ionako je rano bilo za simptome T ili M!

Cmookic nasim trudnicama!

url=https://lilypie.com]

Veja
    27. Rujan 2015. 20:50

Majo, nes vjerovat 49 dc je, i evo maloprije ulovila pik sa lh trakicama, uranila meni ovulacija 
    Morat cu u akciju veceras, nekako da ne bude sumnjivo,ahhahaha

zabica25
    27. Rujan 2015. 21:10

MalaKoza, da 1110. Tako mi je izračunala aplikacija u prosječnom ciklusu od 41 dan, a ja računam ciklus od 33 dana tako da bi možda trebala doći i 3.10. Vidjet ćemo. Sve je u Božjim rukama :) Ali iskreno se nadam da si u pravu da me mrvica upozorava da ju trebam paziti.

Sanjarka i Tyna, vi kao trudnice, imale ste klasičan PMS, a ostale ste trudne? Mene peru osjećaji, plače mi se, pa se onda smijem, pa opet tužna...znala sam imati takav PMS nekad davno, u zadnje vrijeme sam se samo ljutila, nisam bila pod utjecajem osjećaja. 

Dunya? Orhideja? Novosti?

MalaKoza
    27. Rujan 2015. 22:58

zabica25

MalaKoza, da 1110. Tako mi je izračunala aplikacija u prosječnom ciklusu od 41 dan, a ja računam ciklus od 33 dana tako da bi možda trebala doći i 3.10. Vidjet ćemo. Sve je u Božjim rukama :) Ali iskreno se nadam da si u pravu da me mrvica upozorava da ju trebam paziti.

Meni je isto prema aplikaciji prosjecno 42 dana ciklus. i prema tome bi trebala dobiti 18.10. Ali posto mi je ginekologica na folikulometriji utvrdila kad mi je bila ovulacija, a i prosli ciklus je bio 33 dana, mislim da se skracuju ciklusi. Tako da cu napraviti za svaki slucaj test ranije 14 dpo, a to bi bilo 4.10. 
    Znaci mi smo si tu negdje u ciklusima. Bilo bi super kad bi se zajedno prebacile u ljetne bebe. Bile bi terminuse 

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

• orhideja
    27. Rujan 2015. 21:51

Prijavljujem vjesticu. Sva sam se ukocila od bolova.

Mallla
    27. Rujan 2015. 22:19

Vecka....pa 49 dc I pik.......aauuuu pa to je covjece 1,5mj..... nista u akciju pa kako god! 

Orhideja odmaraj, brzo ce proci a onda opet u nove pobjede!

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    28. Rujan 2015. 07:30

Lista za NE dobit:

Dunyasha 27.09.
    MajaSocka 08.10
    Zabica25 11.10.
    Miska 11.10.
    iva1989lea 17,10
    MalaKoza 18.10.
    Babygirl 19.10.

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    28. Rujan 2015. 07:40

Dobro jutro cure drage

evo na poslu, kavica se pijucka, i priprema se za nove radne pobjede
    vani neko teško vrijeme, kao pred kišu da mi je bilo ostat  spavat spasila bi se...

Tyna utješila si me s ovom hladnoćom/vrućinom,  zadnje 3 večeri, imam naizmjenične napade hladnoće pa vrućine, već sam bila ludaaaaaaa od toga

Majo brzo ozdravi

Zabice da da imala sam 2 dana klasični pms šta se tiče raspoloženja , i inače ga imam, al mi nije bilo jasno što mi je tako rano krenuo, poslije se sve smirilo bar što se rasploženja tiče
    držim fige do neba i natrag i tebi i MalojKozi i svima curkama koje uskoro iščekuju m

Vecka aaaaaaaaa pa ti si pik uhvatila wow, navali jel temperatura napokon skočila?

Orhideja žao mi je zbog m nema predaje, dalje u borbu hrabro

Sanjarka88
    28. Rujan 2015. 07:41

Dunyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ubijaš me s ovim nejavljanjem, ajde javi nam dobre vijesti

gdje su nam trudnice Marie i Tynchy?? javite se cure

Tynchy
    28. Rujan 2015. 08:19

Jutro djevojke!
    Evo i mene da vas pozdravim .. :)

Žabica, da, trostruki PMS! i to već tjedan dana prije očekivane M... i onda se dan prije očekivane "PMS" smirio :) ... sad sam ok, malo mučnine, nesvjestica i to je to...

Dunyasha! Javi seee! :)

Svim ostalim trudilicama i čekalicama držim fige do neba i nazad.. updejtajte nas!

Sanjarka, Marie, kako ste vi?
    Idem sutra giniću, pa držte fige da je sve ok...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI