Lista za NE dobit:
Dunyasha 27.09.
MajaSocka 08.10
Zabica25 11.10.
Miska 11.10.
iva1989lea 17,10
MalaKoza 18.10.
Babygirl 19.10.
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dobro jutro cure drage
evo na poslu, kavica se pijucka, i priprema se za nove radne pobjede
vani neko teško vrijeme, kao pred kišu da mi je bilo ostat spavat spasila bi se...
Tyna utješila si me s ovom hladnoćom/vrućinom, zadnje 3 večeri, imam naizmjenične napade hladnoće pa vrućine, već sam bila ludaaaaaaa od toga
Majo brzo ozdravi
Zabice da da imala sam 2 dana klasični pms šta se tiče raspoloženja , i inače ga imam, al mi nije bilo jasno što mi je tako rano krenuo, poslije se sve smirilo bar što se rasploženja tiče
držim fige do neba i natrag i tebi i MalojKozi i svima curkama koje uskoro iščekuju m
Vecka aaaaaaaaa pa ti si pik uhvatila wow, navali jel temperatura napokon skočila?
Orhideja žao mi je zbog m nema predaje, dalje u borbu hrabro
Dunyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ubijaš me s ovim nejavljanjem, ajde javi nam dobre vijesti
gdje su nam trudnice Marie i Tynchy?? javite se cure
Jutro djevojke!
Evo i mene da vas pozdravim .. :)
Žabica, da, trostruki PMS! i to već tjedan dana prije očekivane M... i onda se dan prije očekivane "PMS" smirio :) ... sad sam ok, malo mučnine, nesvjestica i to je to...
Dunyasha! Javi seee! :)
Svim ostalim trudilicama i čekalicama držim fige do neba i nazad.. updejtajte nas!
Sanjarka, Marie, kako ste vi?
Idem sutra giniću, pa držte fige da je sve ok...
Ty uh ti već ideš na pregled, fige da je sve kako treba biti ja tek 7.10 na pregled, tko će to dočekat
Dobro jutrooo
Majo, Sanjarka je jučer u 20h sam ulovila, nevjerojatno, pokrili smo, pa sta bude.
Nadam se da me lh trakica nije zeznula, jer sam jučer pišnila u 17 i u 20h. U 17h je bila nijansu svjetlija, a u 20h je bila iste boje kao i kontrolna Temp je 36,4, ali mislim da mi ne valja ovaj toplomjer, drugi sam s kojim mjerim posudila zaovi, mali joj bolestan, a nije imala di kupit, danas idem po njega
Dobro jutro ženeee!!
Nisam se nikako uspjela javiti preko vikenda, ali sam vas čitala.
Budući da iščekujete što ću vam reći, pa da vam kažem. M još nema! Ali nisam još test radila. Mislila sam možda jutros, ali na kraju ga nisam kupila i odlučila joj dati još fore do sutra. AKo do sutra ne dođe, onda ću piškiti.
Inače, cice me bole i dalje, isjedak je tu (malo je smećkastiji, rekla bih- pa ću joj zato još dati fore), grči me u trbuhu, noćas me tako zabolilo da sam mislila da ću ju dobiti jutros, ali nisam. O i ulovi me iznenadni nalet plača, pa se sve pokušavam sjetiti kako je bilo 1. put.
Znam da se vjerojatno ne možete načuditi činjenici da nisam napravila test, ali sam tako mirna da vam to ne mogu opisati. Spremna sam na svaki ishod, pa kako bude.
Trudničice, kako ste vi?
Sortiraj odgovore
Najstariji