Hello cure, evo mene nakon 2 dana!
Najprije Tynchy, ma sto reci, znalaaaa saaam! Cestitam od srca Neka ti je trudnoca uredna I mirna, a beba bude zdrava!
Puno porukica pa neznam tko je sta napisao! Al ja cu po temama pa cete se prepoznati!
Lh trakice ebay rules :) Meni uvijek pokazu....ccim skuzim da druga crtica tamni odma piskim vise puta dnevno po Paulinom savjetu I uhvatila sam pik! A nakon O mi do M ostane testna crta skroz svijetla, al ne nestane. Prvi put sam ih piskila cijeli ciklus da vidim kako funkcioniraju a sada samo u kalendarski plodne dane jer je ispalo da mi se poklapa. Inace npr. Iscjedak sam imala dva dana prije nego sam uhvatila pik, a bolove u jajniku 15h nakon pika....ttako da lh trakica pokaze 24-36h prije nego ce O, a ne samu O.
Puse velike trudnicama
Cekalice zelim da docekate II sto prije, a I ja s vama :)
Rekla sam da ocekujem 5 plusica....a 3 imamo za sad :)
Meni su danas zavrsili plodni dani....I jedan dan smo propustili...vidit cemo za 2 tj.
Albeto I Moj dragi se pridruzio grupi koja nije mogla izdrzat pritisak I bas dan kad je bila O nista od odnosa Osjecala sam se bas bezveze! Al nista nije izgubljeno dok ne dodje M.
url=https://lilypie.com]
Tyna naručila sam te s njuskala...sjećaš se slučajno za koliko stigne?
Hej drage moje!
Dunya, Orhideya, Vecka gdje ste, sta ima kod vas?
Maja bravo, bas si lijepo opisala kako uhvatiti pik. A i pokrili ste sve, tako da sad iscekujemo tvoj plusic.
Lea draga Nadam se da nisi narucila puno s njuskala jer su triput skuplje nego s ebaya. Te ce ti stici za 2-3 dana. Naruci odmah s ebaya da ti sto prije dodu. Meni su znale za tjedan, ali i za 4 tjedna stici.
O Tyna pa i ti si se nacekala da docekas svog andela.. Meni 13 ciklus.. Zelim ti brzinski porod i predivnu zdravu bebicu...
Narucila sam 10 trakica za pocetak s njuskala jer su plodni dani iduci tjedan...moze mi netko od vas narucit?Paula?nemam iskustva s e bayom...
Heej
Paula, kod mene sve po starom, menge ni na vidiku, lh trakica i dalje svjetla, mozda za pola nijanse tamnija od jucer, al uglavnom je tu, sta god to znacilo. Simptoma nikakvih.
Kakvo stanje kod tebe?
O Vecka moglo bi biti lijepih vijesti... Za svaki slucaj ti pokrij koliko mozes, a i kad mislis praviti test? Bas me zanima...
Meni poceli plodni dani, ali buduci mi nema muza do iduceg vikenda nista ovaj ciklus. Ali pratim simptome, ici cu ponoviti briseve i hormone pa cu biti spremna za iduci ciklus. Sva sreca pa nemam duge cikluse..
Ma problem sto ne ocekujem nista, nije bas da smo nesto ovaj mjesec pokrivali, pa jos vise i radi toga ne ocekujem.
Pa mislim test kupit u pon, pa u utorak ga napravit, ako menga dotad ne dodje,kako sam imala oaj smeckasti isjedak, ginicka mi je rekla da ce mega stic, da pricekam koji dan, evo vec je proslo 4 dana i nikakvog pomaka.
Sortiraj odgovore
Najstariji