slažem se... isplati se..ja sam ih naručila oko 70, i još mi je ostalo, prije sam ugledala +
čekala sam oko 3 tjedna...

Paula, nisam ja pitala za testove...ali nema veze. Glavno da si odgovorila curi koja j trebala informaciju

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Cure, ja i danas pisnila lh trakicu idalje se vidi testna crtica, je da je svjetla, al se vidi, pa ne znam ni sama, jos menga nije stigla, nit imam osjecaj da ce stici, niti jednog simptoma

Sorry Zabice, gubim se... Ajme 41dan, pa nikad docekati..
Iva tj. Lea naruci odmah da sto prije dodu.. Kad ostanem trudna rado cu svoje podijeliti.. ali nekim drugim curama jer cete i vi sa mnom na ljetne bebe..
Vecka ja ne mogu docekati da ti popiskis testic, mislim da ces nam priopciti lijepe vijesti.. Kao i dunya i orhideja..
Tyna bas lijepo sto se druzis s nama, uvijek volimo cuti savjete i misljenja nasih trudnica.. Koliko je tebi trebalo da docekas plusic?
Tyna bas lijepo sto se druzis s nama, uvijek volimo cuti savjete i misljenja nasih trudnica..Koliko je tebi trebalo da docekas plusic?
ja rado čitam koji vas problemi muče pa da onda pomognem ako mogu savjetima
mi smo muku mučili godinu i pol prirodno, pila sam vrkutu,marulju i sve čajeve moguče, ali ništa s toga... pošto imam pcos, to je bio problem...
i onda mi je ginekologica dala klomifen, i za 2 mjeseca ugledala sam plusić

Hello cure, evo mene nakon 2 dana!
Najprije Tynchy, ma sto reci, znalaaaa saaam! Cestitam od srca Neka ti je trudnoca uredna I mirna, a beba bude zdrava!
Puno porukica pa neznam tko je sta napisao! Al ja cu po temama pa cete se prepoznati!
Lh trakice ebay rules :) Meni uvijek pokazu....ccim skuzim da druga crtica tamni odma piskim vise puta dnevno po Paulinom savjetu I uhvatila sam pik! A nakon O mi do M ostane testna crta skroz svijetla, al ne nestane. Prvi put sam ih piskila cijeli ciklus da vidim kako funkcioniraju a sada samo u kalendarski plodne dane jer je ispalo da mi se poklapa. Inace npr. Iscjedak sam imala dva dana prije nego sam uhvatila pik, a bolove u jajniku 15h nakon pika....ttako da lh trakica pokaze 24-36h prije nego ce O, a ne samu O.
Puse velike trudnicama
Cekalice zelim da docekate II sto prije, a I ja s vama :)
Rekla sam da ocekujem 5 plusica....a 3 imamo za sad :)
Meni su danas zavrsili plodni dani....I jedan dan smo propustili...vidit cemo za 2 tj.
Albeto I Moj dragi se pridruzio grupi koja nije mogla izdrzat pritisak I bas dan kad je bila O nista od odnosa Osjecala sam se bas bezveze! Al nista nije izgubljeno dok ne dodje M.

url=https://lilypie.com]
Tyna naručila sam te s njuskala...sjećaš se slučajno za koliko stigne?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji