Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    26. Rujan 2015. 01:34

Hello cure,  evo mene nakon 2 dana!
    Najprije Tynchy,  ma sto reci, znalaaaa saaam! Cestitam od srca Neka ti je trudnoca uredna I mirna, a beba bude zdrava!

Puno porukica pa neznam tko je sta napisao! Al ja cu po temama pa cete se prepoznati!

Lh trakice ebay rules :) Meni uvijek pokazu....ccim skuzim da druga crtica tamni odma piskim vise puta dnevno po Paulinom savjetu I uhvatila sam pik! A nakon O mi do M ostane testna crta skroz svijetla, al ne nestane. Prvi put sam ih piskila cijeli ciklus da vidim kako funkcioniraju a sada samo u kalendarski plodne dane jer je ispalo da mi se poklapa. Inace npr. Iscjedak sam imala dva dana prije nego sam uhvatila pik, a bolove u jajniku 15h nakon pika....ttako da lh trakica pokaze 24-36h prije nego ce O, a ne samu O.

Puse velike trudnicama 
    Cekalice zelim da docekate II sto prije, a I ja s vama :) 
    Rekla sam da ocekujem 5 plusica....a 3 imamo za sad :)

Meni su danas zavrsili plodni dani....I jedan dan smo propustili...vidit cemo za 2 tj.
    Albeto I Moj dragi se pridruzio grupi koja nije mogla izdrzat pritisak I bas dan kad je bila O nista od odnosa Osjecala sam se bas bezveze! Al nista nije izgubljeno dok ne dodje M.

url=https://lilypie.com]

iva1989lea
    26. Rujan 2015. 11:28

Tyna naručila sam te s njuskala...sjećaš se slučajno za koliko stigne?

Tyna24
    26. Rujan 2015. 12:51

naručila si ih s ebaya? otprilike 2-3 tjedna..nisam ih dugo čekala

Paula5
    26. Rujan 2015. 13:41

Hej drage moje!
    Dunya, Orhideya, Vecka gdje ste, sta ima kod vas?
    Maja bravo, bas si lijepo opisala kako uhvatiti pik.  A i pokrili ste sve, tako da sad iscekujemo tvoj plusic.
    Lea draga  Nadam se da nisi narucila puno s njuskala jer su triput skuplje nego s ebaya. Te ce ti stici za 2-3 dana. Naruci odmah s ebaya da ti sto prije dodu. Meni su znale za tjedan, ali i za 4 tjedna stici. 
    O Tyna pa i ti si se nacekala da docekas svog andela.. Meni 13 ciklus.. Zelim ti brzinski porod i predivnu zdravu bebicu...

iva1989lea
    26. Rujan 2015. 14:28

Narucila sam 10 trakica za pocetak s njuskala jer su plodni dani iduci tjedan...moze mi netko od vas narucit?Paula?nemam iskustva s e bayom...

Paula5
    26. Rujan 2015. 14:40

Lea dodala sam te za prijatelja, prihvati pa cemo se dogovoriti.. 

Veja
    26. Rujan 2015. 15:40

Heej 

Paula, kod mene sve po starom, menge ni na vidiku, lh trakica i dalje svjetla, mozda za pola nijanse tamnija od jucer, al uglavnom je tu, sta god to znacilo. Simptoma nikakvih.
    Kakvo stanje kod tebe?

Paula5
    26. Rujan 2015. 15:47

O Vecka moglo bi biti lijepih vijesti... Za svaki slucaj ti pokrij koliko mozes, a i kad mislis praviti test? Bas me zanima... 
    Meni poceli plodni dani, ali buduci mi nema muza do iduceg vikenda nista ovaj ciklus. Ali pratim simptome, ici cu ponoviti briseve i hormone pa cu biti spremna za iduci ciklus. Sva sreca pa nemam duge cikluse..

Veja
    26. Rujan 2015. 16:11

Ma problem sto ne ocekujem nista, nije bas da smo nesto ovaj mjesec pokrivali, pa jos vise i radi toga ne ocekujem.
    Pa mislim test kupit u pon, pa u utorak ga napravit, ako menga dotad ne dodje,kako sam imala oaj smeckasti isjedak, ginicka mi je rekla da ce mega stic, da pricekam koji dan, evo vec je proslo 4 dana i nikakvog pomaka.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.