Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    25. Rujan 2015. 13:55

Zabice figeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

zabica25
    25. Rujan 2015. 14:50

Koja su vaša osobna imena? :) Baš sam znatiželjna :)

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

iva1989lea
    25. Rujan 2015. 15:06

Zabice drzim figeee ja se zovem Lea...Curke jel valjaju sta one trakice za O i testovi po njuskalu od 3 i 5 kn?

MalaKoza
    25. Rujan 2015. 15:06

Zabica, meni je danas 5dpo i isto mi je lagano muka. I jutros kad sam se probudila imala sam osjećaj da su mi cicke punije i vruće.  Ali sad više ne. Jedino su mi bradavice osjetljivije na dodir. I pritisak u trbuhu povremeno osjetim.  
    Ali mislim da mi je to vise psiha. Ja sam tolko nestrpljiva i već sad se borim sama sa sobom da ne pišnem koji test.  A znaaaam kolko je prerano.  Mislim da je to zato što mi je ginekologica napunila glavu da se idući put vidimo na ultrazvuku srceka

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

zabica25
    25. Rujan 2015. 15:14

IvaLea, ja sam kupila te testove po 3 i 5 kn preko njuškala..to su kineski i meni valjaju. uvijek mi je točno pokazalo, negativno ;)

Hvala svima koje držite fige trebaju mi :)

MalaKoza, ja imam grčeve i pečenje tamo dole kak svaki put prije nego dođe M. Rekla sam MM nek se udalji od sisa jer me bole kaj sam vrag. I meni su neke veće. Mene još bole i osjetljive su.

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.