Zabice meni je isto cijeli ovaj mjesec čudan bio, već cca 15dc me cicke krenule bolit, a 18-19dc u trbuhu pritisak kao da trebam dobit + pms žešći sa raspoloženjem, i pisala sam ovdje mislim....nakon toga oko 20dc temp bazalna nasraste na 37 i ne mrda od tada zbog svega toga ja pišnem 23dc već test inače nisam toliko luda
držim fige!
Vecka daj Bože da ti nama popiškiš plusić u pon
Zabice meni je isto cijeli ovaj mjesec čudan bio, već cca 15dc me cicke krenule bolit, a 18-19dc u trbuhu pritisak kao da trebam dobit + pms žešći sa raspoloženjem, i pisala sam ovdje mislim….nakon toga oko 20dc temp bazalna nasraste na 37 i ne mrda od tadazbog svega toga ja pišnem 23dc već test inače nisam toliko luda
držim fige!
Ti računaš dane ciklusa od početka menstrualnog krvarenja ili kad ti ono završi?

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Iskreno se nadam, Vecka :)
velim, čisti PMS..od bolova i svega. Svaki dan mi učiteljica u školi gdje radim daje da izvučem anđeosku karticu. Ove dane bili su mi Zadovoljstvo, Smirenje, a danas Promjena u kojoj piše da se treba priviknuti na promjenu koja dolazi u bliskoj budućnosti...budući da ja u te kartice vjerujem, nadam se da sam osvojila BINGO!! :)
Iskreno se nadam, Vecka :)
velim, čisti PMS..od bolova i svega. Svaki dan mi učiteljica u školi gdje radim daje da izvučem anđeosku karticu. Ove dane bili su mi Zadovoljstvo, Smirenje, a danas Promjena u kojoj piše da se treba priviknuti na promjenu koja dolazi u bliskoj budućnosti…budući da ja u te kartice vjerujem, nadam se da sam osvojila BINGO!! :)
Oooo, ima nešto u tome čekam skupa s tobom i držim fige

Zabice figeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Koja su vaša osobna imena? :) Baš sam znatiželjna :)

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji