Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    25. Rujan 2015. 12:24

Zabice meni je isto cijeli ovaj mjesec čudan bio, već cca 15dc me cicke krenule bolit, a 18-19dc u trbuhu pritisak kao da trebam dobit + pms žešći sa raspoloženjem, i pisala sam ovdje mislim....nakon toga oko 20dc temp bazalna nasraste na 37 i ne mrda od tada zbog svega toga ja pišnem 23dc već test inače nisam toliko luda držim fige!

Vecka daj Bože da ti nama popiškiš plusić u pon

zabica25
    25. Rujan 2015. 14:46

Sanjarka88

Zabice meni je isto cijeli ovaj mjesec čudan bio, već cca 15dc me cicke krenule bolit, a 18-19dc u trbuhu pritisak kao da trebam dobit + pms žešći sa raspoloženjem, i pisala sam ovdje mislim….nakon toga oko 20dc temp bazalna nasraste na 37 i ne mrda od tada zbog svega toga ja pišnem 23dc već test inače nisam toliko luda držim fige!

Ti računaš dane ciklusa od početka menstrualnog krvarenja ili kad ti ono završi?

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

zabica25
    25. Rujan 2015. 12:54

Iskreno se nadam, Vecka :)
    velim, čisti PMS..od bolova i svega. Svaki dan mi učiteljica u školi gdje radim daje da izvučem anđeosku karticu. Ove dane bili su mi Zadovoljstvo, Smirenje, a danas Promjena u kojoj piše da se treba priviknuti na promjenu koja dolazi u bliskoj budućnosti...budući da ja u te kartice vjerujem, nadam se da sam osvojila BINGO!! :)

Veja
    25. Rujan 2015. 13:10

zabica25

Iskreno se nadam, Vecka :)
    velim, čisti PMS..od bolova i svega. Svaki dan mi učiteljica u školi gdje radim daje da izvučem anđeosku karticu. Ove dane bili su mi Zadovoljstvo, Smirenje, a danas Promjena u kojoj piše da se treba priviknuti na promjenu koja dolazi u bliskoj budućnosti…budući da ja u te kartice vjerujem, nadam se da sam osvojila BINGO!! :)

Oooo, ima nešto u tome čekam skupa s tobom i držim fige

Klokanica
    [OBRISANO] 25. Rujan 2015. 13:39
    Sanjarka88
    25. Rujan 2015. 13:55

Zabice figeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

zabica25
    25. Rujan 2015. 14:50

Koja su vaša osobna imena? :) Baš sam znatiželjna :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI