Joj joj kad ti tako napišeš zvuči grozno,
nije krv prava, više onako dvi točkice svijetlo svijetlo roskaste-žućkaste neznam kako da objasnim.
Ugl idem popodne direkt tamo objasnit sve sestri pa ako nije nužno odmah i sve je to ok onda nek me naruči kad treba
nije krv prava, više onako dvi točkice svijetlo svijetlo roskaste-žućkaste neznam kako da objasnim.
Ugl idem popodne direkt tamo objasnit sve sestri pa ako nije nužno odmah i sve je to ok onda nek me naruči kad treba
Sanjarka, vjerojatno ćeš, bez obzira na sve, odmah dobiti dufastone. To je gotovo sigurno. Pogotovo zato što će ti teško odmah vidjeti nešto na uzv-u.
Ja bih ti savjetovala da odes cim prije doktoru. Meni su nakon spontanog rekli, cim ugledam poz.test da pocnem piti dabroston..cini mi se tako se zove. Za ucvrscivanje ploda. U svakom slucaju puno srece ti zelim i da trudnoca bude bezbrizna.
sanjarka, još nisi bila kod ginekologa? ja sam ju zvala prvi dan kad sam ugledala plusić… zovi i pitaj odmah i za taj roskasti iscjedak.. nadam se da je sve oke…Nisam jer sam ja tek trebala dobit ovaj vikend, pa sam računala da bar vikend prođe da mi ne kažu da sam luda kad zovem za pregled za trudnoću a još mi i ne kasniimaš krvi u isjedtku a ti još nisi nazvala doktora??
molim te, učini to odmah….
oprosti, živčana sam, nervozna i hladna čitav dan... uz dozu bezobraznosti...
I ja želim da bude sve ok kod tebe, pa samo želimo uvjeriti se da tako i jest :)
Javi nam se čim prije budeš mogla :)

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sve znam..... po netu čitam da je to obično od pucanja neke kapilarice.
a što je to? neke tabletice za čuvanje trudnoće?
Sve znam….. po netu čitam da je to obično od pucanja neke kapilarice.
a što je to? neke tabletice za čuvanje trudnoće?
Dufaston ti je progesteron, to svima daju čim se pojavi neka sukrvica. Jer se posteljica još nije oformila i ne luči dovoljno progesterona, pa zato oni daju oralno ili vaginalno. Ali budeš vidjela, nisam ja dr. samo pretpostavljam.

Hvala cure vidit ćemo šta dr. kaže
Ja se uopće ne sekiram, osjećam da je to sve ok
Hvala curevidit ćemo šta dr. kaže
Ja se uopće ne sekiram, osjećam da je to sve ok
Sanjarka, to je i najvažnije!
Javi nam što su ti rekli!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji