Tyna, jesam prije 5 dana i negativan je što sam i očekivala, ali M nema, pojavio se jučer taj smečkasti iscjedak, a ima ga i danas, sad sam na čekanju ... loading
A moja Sanjarka, najlakše... briga njih što ja željno iščekujem slijedeći ciklus kao ozebao sunce
Tyna, jesam prije 5 dana i negativan je što sam i očekivala, ali M nema, pojavio se jučer taj smečkasti iscjedak, a ima ga i danas, sad sam na čekanju … loading
A moja Sanjarka, najlakše… briga njih što ja željno iščekujem slijedeći ciklus kao ozebao sunce
aa, nisam čitala baš stranice prije pa nisam vidjela gdje si napisala da si napravila test
možda ti je taj smečkasti iscjedak ustvari menga... zna biti i tako... i ja sam jedan mjesec tak imala...trajao je 3 dana otprilike..
držim vam palčeve za +

Ma ne kuže oni nas
Ma ne kuže oni nas
Oni su se svega nagledali, tako da ja mislim da ih više ništa ne može iznenaditi...

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Pozdrav cure
nije me bilo samo 1 dan, i vec presle 1000 stranica....
Cestitke Sanjarka do neba :D bas je predivno kada osvane + na ovom forumu....ajde ti i Marie otvorite ljetne bebe pa da se i mi ostale mozemo pridruziti....
Ostale cure.... znate i same što vam želim... da svi slavimo rođendane našoj djeci početkom ljeta :)
idem si sada uzeti nekih pola sata da procitam zaostatak od jucer
Sanjarka

Peppe
Vidim da je neko pitao za mene...nikako sam. Od jutros mi se toliko manta, da me muz morao prevesti preko sobe do kreveta i dolazi mi mucnina od sinoc. Inace sve kao pred menstruaciju. Pomalo nekog iscjedka ima.
Vidim da je neko pitao za mene…nikako sam. Od jutros mi se toliko manta, da me muz morao prevesti preko sobe do kreveta i dolazi mi mucnina od sinoc. Inace sve kao pred menstruaciju. Pomalo nekog iscjedka ima.
A da odeš u doktorice ipak??
Peppe ima li akcije kod tebe?
Meni krenuo jači iscjedak ono osjetim kako izađe na momente iz mene.... i sad bila na wc-u i malo roskastog na papiru što je pak sad to?

sanjarka, još nisi bila kod ginekologa? ja sam ju zvala prvi dan kad sam ugledala plusić... zovi i pitaj odmah i za taj roskasti iscjedak.. nadam se da je sve oke...
sanjarka, još nisi bila kod ginekologa? ja sam ju zvala prvi dan kad sam ugledala plusić… zovi i pitaj odmah i za taj roskasti iscjedak.. nadam se da je sve oke…
Nisam jer sam ja tek trebala dobit ovaj vikend, pa sam računala da bar vikend prođe da mi ne kažu da sam luda kad zovem za pregled za trudnoću a još mi i ne kasni

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji