Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    23. Rujan 2015. 17:09

Cure ipak sam zvala ginekologa. Pricala sam sa med sestrom, pitala me za zadnju m i rekla da se prije 6tj trudnoce nemoze ni utvrdit ista pa nema smisla ranije nista za roskastu sluz isto tako... Da je vjerovatno neka zilica 

Prvi predgled nam je 7.10 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Marie4
    23. Rujan 2015. 17:27

zabica25
    Super sam, moram reci da mi je ovaj tjedan super naspram prošlog tjedna, puno mi se spava. Jedini problem mi je na poslu (vrtić) jer radim u smjenama i neznam koja mi je gora ujuto ili popodne. Jedino bole leđa i slabo se naspavam. A o mirisima da vam ne pričam !!!

Mallla
    23. Rujan 2015. 18:13

Sanjarka...dobro to je jos malo..uzivaj ti u svom novom stanju....za dva tjedna ces cut srceko I sva ces blistat od srece! 

Hvala zabice na lijepim zeljama!

url=https://lilypie.com]

Veja
    23. Rujan 2015. 22:31

Sanjarka, super, sad si mirna, a i nama svima je srce na mjestu 
    Malakoza, sjecam se da si pisala o tome, al kako stranice odmicu i kako se teme stalno vrte, zaboravi se, al sad kad si napisala sjecam se da smo pisale o klomifenu.
    Iskreno se nadam da ce mi doci normalna menga i da necu preskociti klomifen ovaj mjesec, ufff 

iva1989lea
    24. Rujan 2015. 01:07

Pratim vas al nemam kad pisat...na poslu ludnica ...Marie drago mi je da si super...Sanjarka čekam dojmove s prvog pregleda...meni vještica napokon gotova pa se bacamo na uživanje hehe pusa svima

Sanjarka88
    24. Rujan 2015. 07:17

Dobro jutro cure

Kod nas kiša lije cijelu noć, i ne staje.... kako je kod vas?

Maja jesi pokrila pik?

Zabice šta se tiče bazalne ništa ti to ne znači, dok je temp poviše linije sve je to ok, i ona šeta... koji ti je dpo?

Marie super šta si dobro, i otvori ti bolovanje čim prije

Vecka jel stigla menga napokon?

Lea nek ti ovaj novi ciklus bude dobitan

Tynchy,Dunya,Orhideja što ima?

Sanjarka88
    24. Rujan 2015. 07:53

Lista za NE dobit:

Tynchy 25.09
    Dunyasha 27.09.
    Orhideja 27.09.
    MajaSocka 08.10
    Zabica25 11.10.
    Miska 11.10.
    iva1989lea 17,10
    MalaKoza 18.10.
    Babygirl 19.10.

Tynchy
    24. Rujan 2015. 08:07

Jutro djevojke :)

Evo, saljem slikicu pa vi procjenite ima li kod mene ista:

http://tinypic.com/r/118hl5u/8

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.