Cure ipak sam zvala ginekologa. Pricala sam sa med sestrom, pitala me za zadnju m i rekla da se prije 6tj trudnoce nemoze ni utvrdit ista pa nema smisla ranije nista za roskastu sluz isto tako... Da je vjerovatno neka zilica
Prvi predgled nam je 7.10
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
zabica25
Super sam, moram reci da mi je ovaj tjedan super naspram prošlog tjedna, puno mi se spava. Jedini problem mi je na poslu (vrtić) jer radim u smjenama i neznam koja mi je gora ujuto ili popodne. Jedino bole leđa i slabo se naspavam. A o mirisima da vam ne pričam !!!
Sanjarka...dobro to je jos malo..uzivaj ti u svom novom stanju....za dva tjedna ces cut srceko I sva ces blistat od srece!
Hvala zabice na lijepim zeljama!
url=https://lilypie.com]
Sanjarka, super, sad si mirna, a i nama svima je srce na mjestu
Malakoza, sjecam se da si pisala o tome, al kako stranice odmicu i kako se teme stalno vrte, zaboravi se, al sad kad si napisala sjecam se da smo pisale o klomifenu.
Iskreno se nadam da ce mi doci normalna menga i da necu preskociti klomifen ovaj mjesec, ufff
Pratim vas al nemam kad pisat...na poslu ludnica ...Marie drago mi je da si super...Sanjarka čekam dojmove s prvog pregleda...meni vještica napokon gotova pa se bacamo na uživanje hehe pusa svima
Dobro jutro cure
Kod nas kiša lije cijelu noć, i ne staje.... kako je kod vas?
Maja jesi pokrila pik?
Zabice šta se tiče bazalne ništa ti to ne znači, dok je temp poviše linije sve je to ok, i ona šeta... koji ti je dpo?
Marie super šta si dobro, i otvori ti bolovanje čim prije
Vecka jel stigla menga napokon?
Lea nek ti ovaj novi ciklus bude dobitan
Tynchy,Dunya,Orhideja što ima?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Lista za NE dobit:
Tynchy 25.09
Dunyasha 27.09.
Orhideja 27.09.
MajaSocka 08.10
Zabica25 11.10.