Mene cicke ni malo jos ne bole...joj, bojim se da si ponovo umisljam i da cu se samo razocarati. Sad citam da se prvi simptomi javalju tjedan do dva nakon ovulacije, a meni jedva 3 dana proslo. Iako moj streber kaze da svako tijelo drugacije reagira i da tu nema pravila.

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Sanjarka, drzim te za rijec. Nadam se da smo mi fenomeni s ultraranim simptomima
Sanjarka, drzim te za rijec. Nadam se da smo mi fenomeni s ultraranim simptomima
naravno da jesmo

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Ja se evo čula sa doktoricom, pitala sam je za ovaj smečkasti iscjedak, rekla mi je da se sigurno priprema vještica za stići i da pričekam još koji dan da vidimo oće li se pojaviti. Eto malo mi je bilo ovih 10 dana što kasni, pa nek još malo pričekam, nisam dosta čekala
Ja se evo čula sa doktoricom, pitala sam je za ovaj smečkasti iscjedak, rekla mi je da se sigurno priprema vještica za stići i da pričekam još koji dan da vidimo oće li se pojaviti. Eto malo mi je bilo ovih 10 dana što kasni, pa nek još malo pričekam, nisam dosta čekala
najlakše je njima reć pričekaj još malo

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji