Težina i duljina vaših beba

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Igorovabebica
    16. Prosinac 2015. 20:08

Mi smo jučer bili kod pedijatra i maleni sa godinu i 12 dana ima 11 500 grama i 80 cm. :) Ljubav prema ciki i dalje ne jenjava. 

Suby
    16. Veljača 2016. 11:10

Čitajući vase sve postove sad sam vec i pomalo zabrinuta jer smatram da moja curka ima nekako premalo kg..super je napredovala do 6 mj a poslije nekako se ta kilaza usporila...Sa 8 mj.je imala 7420g i 70cm..pedijatrica nije bas nista rekla ali ne znam,meni se to cini nekako malo :/ Jos uvijek ciki i sad smo uveli i treci obrok krute hrane(sad smo 9,5 prosli) i bas lijepo papa,jako je aktivna i vec pravi korake drzuci se za nesto jednom rukom...mozda manje dobiva sto je stalno na nogama,ne znam..

renata6
    17. Veljača 2016. 17:55

Suby

Čitajući vase sve postove sad sam vec i pomalo zabrinuta jer smatram da moja curka ima nekako premalo kg..super je napredovala do 6 mj a poslije nekako se ta kilaza usporila…Sa 8 mj.je imala 7420g i 70cm..pedijatrica nije bas nista rekla ali ne znam,meni se to cini nekako malo :/ Jos uvijek ciki i sad smo uveli i treci obrok krute hrane(sad smo 9,5 prosli) i bas lijepo papa,jako je aktivna i vec pravi korake drzuci se za nesto jednom rukom…mozda manje dobiva sto je stalno na nogama,ne znam..

Kaj sve jede od voća, povrća žitarica....? Koliko količinski pojede?

Mary36
    17. Veljača 2016. 19:37

Suby

Čitajući vase sve postove sad sam vec i pomalo zabrinuta jer smatram da moja curka ima nekako premalo kg..super je napredovala do 6 mj a poslije nekako se ta kilaza usporila…Sa 8 mj.je imala 7420g i 70cm..pedijatrica nije bas nista rekla ali ne znam,meni se to cini nekako malo :/ Jos uvijek ciki i sad smo uveli i treci obrok krute hrane(sad smo 9,5 prosli) i bas lijepo papa,jako je aktivna i vec pravi korake drzuci se za nesto jednom rukom…mozda manje dobiva sto je stalno na nogama,ne znam..

Moja isto jako malo dobiva na težini od kad je krenula dohrana, čak oko mjesec dana je stagnirala s porastom težine. Dugačka je i nije buca, stalno je u pokretu. Dohranu je tek zadnji tjedan počela pošteno jesti, prije je samo brljala, pa je to valjda i zbog toga. Nadam se da će mi se ubuciti kad krene više papati. Sad sam joj zato što pojede jako malo krenula davati dva puta na dan obrok i još neko voće jednom. Budemo vidli na pregledu s devet mjeseci što bude pedica rekla 

Suby
    17. Veljača 2016. 20:13

Za jedan obrok toliko ne sveukupno.
    Mary36
    18. Veljača 2016. 00:21

Suby

Za jedan obrok toliko ne sveukupno.

Moja ne pojede u cijelom danu ako joj nekoliko puta dajem toliko...sad se malo brinem 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani